Bu hikaye eğer gerçek ise ;
Evet hastaneye gitmeyi düşünmeniz çok yanlıştı,
Evet baştan yalan söyleyen bir adama ben de bir daha güvenemezdim,ve güvensiz ilişki olmazdı,
Evet adam gerçekten sevseydi maddi problemler umurunda olmazdı..
Ama;
Erkekler de zorla evlendirilir, ne kadar gelenekçi babalar var kimse bilmiyor sanırım..
Ne yaparsa yapsın karısını sevemeyebilir, ayrıca karısının da özgür iradesi var o neden evlenmiş acaba sevmediği bir adamla bunu kimse sorgulamıyor..
Eğer adam karısıyla da severek evlendiyse zaten beş para etmez bir adammış onu konuşmaya bile gerek yok ama burada severek evlenmediğini farzediyorum.
Bu şekilde evlendirilen bir erkek doğal olarak başka birine aşık olur fakat asla iki tarafa da yalan söylememesi gerekir.
Böyle bir durumda da boşanmak tabi ki en doğrusudur.Evet bu kadar kolay çünkü ortada sevgi yok.
Eşim gelip bana dese ben aşık oldum diye umarım mutlu olursun deyip çekilirim yolundan.Ve dürüst olduğu için gözümde hala onurlu bir adam olur.
Ama yalan dolanla beni ayakta uyuttuysa hakettiğini bulmasını dilerim sadece..
İçinde sevgi olmayan beraberlik ne kadar ortak yıllar geçse de (ister 1 sene ister 10 sene) yürümez.
O yüzden belki onu sevecekti sen çıktın filan demeyin.Demek ki sevememiş ki sevgiyi başka yerde aramış..
Adamın hatası baştan dürüst olmayıp yalan söylemesi ki bu affedilmez bir hata direk kandırmış oluyor çünkü.
Kızın hatası ise bu yalandan sonra hala ondan bir ışık beklemesi.Böyle bir yalandan sonra ilişki yürümez.
.