Peki Ya Sonra ?

Sen o adama geri döneceksin. Ona acıman, içmesini düşünmen vs seni ona geri götürecek. Kendini bu duruma hazırlıyorsun....

Size evli olduğunu söylememesi ve ona bağlanmanız sizin suçunuz değil. Sizin sucunuz "bende : Bari hiç degilse karımdan ayrılıcam ben seni seviyorum de dedim .." burdan itibaren başlıyor. Ne kadar cabuk kabullenmişsiniz böyle? Eşinden boşanmak üzere, sizi seviyor, ayrılacak ve siz mutlu olacaksınız. Sizi üzen durum; onun evli olması değil, karısından boşanamaması. Söylediği gibi maddi bağlarla bağlı falan değil ki o adam. Eğer size köt kütük aşık olsaydı, 70 milyarı, C plakayı, karısını gözü görmezdi. Ben boşandım, boşanıyorum derdi ve gelirdi!

O bugün boşansa, size gelse, siz hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz. Bir yuvanın yıkılması sizin sucunuz değilmiş gibi yaşar gidersiniz.

Bazı arkadaşlar gibi ajitasyon yapıp; "tatlım bu senin sucun değil" demek isterdim ama siz de en az o adam kadar suclusunuz! Üstelik hayatınıza birini alıp, sucunuzu ikiye katlıyorsunuz!

Yazık!

Son düzenleme:
Trafik kazası geçirmiş şuan da hastanedelermiş.
Ben gidemiyorum.Karısı vardır ailesi vardır.Yanlarında perişan olucam.
Gitmelimiyim ne dersiniz ?

Hey Allah'ım. Ne işiniz var yahu. Neyisiniz? Perişan olmazsınız; rezil olursunuz!

dürüst olmayan,karısını boynuzlayan bir adam için değer mi?sen baba ilgisi görmeişsin,sorunlu bir zamanında bu çocuk sana yardımcı olmuş.yapma etme gözünü seveyim adam evli, evli.kendine bunu yakışırıryosan devam ett

bugün 1 yıllık eşine bunu yapan yarın size yapar.hangi vasıfla hastaneye gitmek...işten ayrılmanızında pek bi anlamı olmamış galiba yine haberdar oduğunuza göre kendisinden

Trafik kazası geçirmiş.Senin nereden haberin oluyor ?
Sen mi sürekli soruyorsun ? Arada laf taşıyan biri mi var ? Mesajlaşıyor musunuz ?
Ne amaçla ve hangi sıfatla gideceksin ?

Kendine hakim ol,aklını başına topla.
Evli olduğunu öğrenene kadar masumdun,tamam.
Ama artık öğrendikten sonra bile bile lades yapıyorsun.

bugün karısını aldatan yarın seni aldatmayacak tabi dimi?
eskiden karısına aşık değil miydi bu adam? sen öyle san. borçlar parasızlık bunaltmış sen de karşısına çıkınca fırsatı değerlendirmiş işte.
şimdi biraz acı konuşucam ,seni üzmek istemiyorum sadece gerçekleri görmeni ve gencecik yaşında hayatına devam etmeni istiyorum. senin o insanların hayatında yerin yok canım. sen bi macera olarak adamın hayatına girdin ve çıktın.
karar vermekte zorlanıyorsan empati kur.
kendini aldatılan karısının yerine koy. yeni evlisin. adam parasız. herşeyine tahammül etmişsin belli ki aşıksın kocana. belki görücü usulü evlendin ama zamanla sevdin.belki hamilesin bir de. adam mutsuz ve bir de sevgilisi olduğu için gelip gidip seni dövüyor evde. ilgilenmiyor, kötü davranıyor. bi yandan da şüphelerin var adam sürekli mesajlaşıyor gece yarıları dışarı çıkıyor.
sen ne hissederdin bu durumda?
ama biz çok aşığııız deme, aşk bu değil. başkalarının mutsuzluğunun üzerine mutluluk kurulmaz. önceden yediğin hurmalar gün gelir ...nı tırmalar.

offf yaşadıkların çok zor canım ama iyi ki o adamı hayatından çıkarmışsın bırak senden uzak olsun sende zamanla unutacaksın şimdi herşey çok acı geliyor anlıyorum ama zaman herşeyin ilacı.

Arkadaşım öncelikle görüştüğün erkek arkadaşından ayrılll neden biliyor musun burda açılan konuların bir çoğu şöyle başlıyor eşim beni ihmal ediyor,eşim benımle ilgilenmiyor ,sanki eşimin umrunda değilim şimdi erkek arkadaşınızda sizin umrunuzda değil bütün enerjiniz aile kavramını bilmeyen,yalancı kul hakkından kaçınmayan bir insan için harcanıyor ,yazık sahiden ilk başta sizin samimi olduğunuzu düşündüm..halada olabilirsiniz bilemiyorum .

hastaneye gideyim mi kısmına kadar, git arkadaşım çiçek al eşinin ne işi var adamın yanında siz dururken erkek arkadaşınıza da bir arkadaşımla görüşücem dersiniz ..

Bu olayda da görülüyor ki aldatmanın kadını erkeği yok.Duygularınla hareket etmeyi bırak mantıklı davran ki davranacağını tahmin ediyorum,erkek arkadaşının suçu yok günahına girme sevsen başkasını düşünmezsin diğer sevdiğin kişiye gelince aşıksın madem aşkını içinde yaşa .İnsanız hepimizde başımıza herşey gelebilir duygularımıza engel olamayabiliriz ama hareketlerimize olacak iradeyi göstermeliyiz..

Son düzenleme:
sana evli olduğunu ilk günden söylemeyerek yalanla bir ilişkinin temelini atan adam, sana başka yalanlar söylemeyecek mi?

bugün eşini aldatan, yarın seni aldatmayacak mı?

ayrıca da, sen o adamı severken, başka biriyle çıkmaya başlamışsın.. çıktığın adamın suçu ne? niye kandırıyosun onu?

aşk adı altında hayatını rezil rüsva etme de kendine çeki düzen var arkadaşım.. ziyan olursun yoksa..

aşka saygım var,ama evlilik cidden kutsal,önemli bi kurum.

evlilik çok çok başka bişey..belki de kızdan hoşlanmaya başlarken,sen girdin araya...

arada sen varsın diye senin bilmediğin kimbilir kötü neler yaşamıştır.

bence bi şirket için bu kadar mahvolmaya değmez.belli iki bi kişiyle yetinmemiş.herşey onun egoist kişiliğini gösteriyor.millet sevdiği insanı bulunca işi gücü yerini yurdunu bırakıp gidiyor,seninki bi şirket için ikinizi de süründürüyor.

boşanmak artık eskisi kadar zor değil,eğer senin anlattığın kadar büyük bir aşk olsaydı boşanmıştı çoktan..

ki ben karısıyla aralarında boşanma konusunun geçtiğine bile inanmıyorum.

En doğru olanı yapmıssınız,,
Sonuçta evli, başkasının nikahı altında,,
Sizde ikinci bir kadın oluyorsunuz bu durumda,,
Sabredin eğer gercekten seviyorsa ki yazdıklarınızdan bu cıkıyor, bir şekilde durumları hal yoluna koyup(boşanıp) size gelecektir,,
Ozaman herseye bastan baslarsınız aksi takdirde yanlıs üstüne yanlısla hayatınız daha cok kararır

Son mesajı görmemiştim,,
Ha siz hersekilde kendi bildiğinizi okuyorsunuz,,
Size kolay gele.

Evli olduğunu öğrendiğiniz ana kadar benim için tek suçlu ERKEK idi.
Siz evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiyi bitirdiniz. TAKDİR ETMİŞTİM.
Şimdi ise hastaneye gitmelimiyim diye soruyorsunuz.

Gidin tabi.
Çiçek yaptırmayı unutmayın ama.
Kırmızı gül olsun.
Hatta yapay çiçek olsun ki solmasın sonsuza kadar saklayabilsin.

Allahım sen bana sabır....

ilk basta okurken tam masumane bır ask;baba sevgısının eksıklıgınin oldugu bır hıkaye sanırım dıye dusundum.senınde baslıkta dedıgın gıbı PEKİ YA SONRA??benım ıplerım senın restını cekememenle koptu ne kadar sewersen sev sana yalan ustune yalan soyleyen bır adamı nasıl bu derce rahatlıkla hala goruyor ve hala ılersı ıcın belkı dıyebılıyorsun bnu anlayamadım.bu adam sana yalan soylemıs belkı senden baskalarına da soyledı garantın var mı?ve en buyuk hatan kaza gecırmıs gıtmelı mıyım dıye dusunmen neyı oalrak gıdeceksın.yuvasını yıkan kadın mı yoksa sevdıgını soledıgı fakat karısının oldugu bır adama asık kadın mı??

kusura bakma ama
babasinin istegiyle evlenip
evliligin sorumlulugundan bi haber
ustunede bir genc kizi kandiran adamdan
hayir gelmeyecegini bilmelisin

baglantilarini tamamen kopartman ondan hic bir sekilde haber almaman gerekirken
hastahaneye gitmek istiyorsun.. arkadasin dedigi gibi hangi vasifla?
onurlu bir genc kiz olarak
evli haliyle hayatiniza giren o adamin yuzune bakmaman gerekiyor
yardim etmis olabilir derdini paylasmis olabilir
ama bu onu hakli cikartmaz
delikanli mert sorumluluk sahibi biri olsa
bunlarin hic biri olmazdi..

nasıl yaniöyle olunca masallardaki gibi mutlu mesutmu yaşarlar.. eşiniz ben baskasını seviyorum hadi boşanalım dese ??bu kadar basitmiki

Valla okadar basit ki aslında eşim geldi yüzüme seni sevmiyorum dedi.. benim için bitti..
zaten bunu bile bile devam edecek evililikte sağlıklı olmaz..

bence sizin şu anda olduğunuz kişide o kadınla aynı durumda başkasını severken neden başkasına ümit veriyosunuz bu durumu ona nasıl anlatıcaksnz bence bu yoldan bir an önce vazgeçin olbilir sevmişsiniz ama adm evli bundan sonra sizin uzak durmanız hepiniz için en ayırlısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…