E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Sen aslında eşinin kendi ailesine para yardımı yapmasına getireceksin konuyu gibi geliyor bana..
Asıl mevzuu bu kanımca..sengözlerimebaksanab
Yoksa misal, kıyafetlerimi ben de başkasına vermem giymeleri için, zaten öyle birbirimizin kıyafetlerini giyen bir arkadaş çevrem yoktur, olsa da bana göre değil..Bu paylaşımı sevmemekse , bu anlamda ben de sevmem..:1closedeyes:
Bu paylaşımı sevmemek değil, biraz titiz olmaktır bazı konularda..Bunu sorun etme bence.
herkese merhaba.benim sorunum paylaşmayı sevmemem.eşim çok eli açık bir insandır.kim olsa yardım eder.3 e 5 e bakmaz elinde varsa verir.arkadaşlarına,ailesine verir yardım eder.
bense onun gibi değilim.paylaşmayı sevmiyorum.kimsenin eşyalarımı kullnamasını istemiyorum.evlenmeden önce kardeşime karşı da arkadaşlarıma karşıda böyleydim.şimdide değişen bir şey olmadı.sadece eşime karşı elim açık.onun arkadaşları ve ailesi ile paraarını yada eşyalarını kullandırması hoşuma gitmiyor ve aramızda bazen sorun oluyor.ben neden veriyorsun dediğimde de biraz sorun çıkıyor aramızda.aslında böyle olmak istemiyorum ama elimde değil,kendime engel olamıyorum.
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?