- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
alttaki alıntıdan sonra şu An daha çok hüzünlü kekimAhh üzümlü kekimm
Cevabım üstteki alıntıdaEvlaefe var onun sofralarıda çok şık olur.Uzun süreden sonra geri döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alttaki alıntıdan sonra şu An daha çok hüzünlü kekimAhh üzümlü kekimm
Cevabım üstteki alıntıdaEvlaefe var onun sofralarıda çok şık olur.Uzun süreden sonra geri döndü
Sen çok şanslısın boyun kadar kızların var. Ellerine sağlık prenseslerinBenim kızlar demledi
Ama ben sana güveniyorumalttaki alıntıdan sonra şu An daha çok hüzünlü kekim
Cevabım üstteki alıntıda
2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor canım, ama o çayın yerini hiçbir demleme türü tutmuyorO çok uzun sürüyor ya:)
Kalktı demledi söylene söylene komşum hadi bakalım sıra seninkinde inancımız tam
İstikrarlı ol komşum. Ben ocağa koydum o demleyecek, inanıyorum
Sağol canım benim Evde olmaları işime yarıyor:)Okul olsa zor:)Sen çok şanslısın boyun kadar kızların var. Ellerine sağlık prenseslerin
Nasil soguk demliyonuzkiO çok uzun sürüyor ya:)
İşte markette pahalı canım 45-50 kilosu:)Ben de 1 kalıp sert inek peyniri alıyorum sadece 30 TL
Neredesin yahuEfendim cancagizim
Gözün aydın canımKalktı demledi söylene söylene komşum hadi bakalım sıra seninkinde inancımız tam
Vur ağzıma ağzıma sonra gel öp Menü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yokAma ben sana güveniyorum
Soğuk su ile demleyip buhar ile demlenmesini bekliyorsun:)Nasil soguk demliyonuzki
Aman senin isteğin bitmiyor adam ne yapsınVur ağzıma ağzıma sonra gel öp Menü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yok
O benden çok içtiği için ona yakın koyuyoruz ondan yırtıyorum ben ama sıra olayı çok iyiymişGözün aydın canım
Bide bunun doldurma faslı oluyor. Biz sıraya sokuyoruz. Bi ben bi o
Altına üstüne soğuk su koyuyorsun bebiş, sonra saatlerce kaynıyor alttan buharla üst de ısınıyorNasil soguk demliyonuzki
Buralardayım cancagizim iyiyim,sen nasılsın? Geziniz nasildiNeredesin yahu
Nasılsın
İyi, uyguna alıyorsunBen de 1 kalıp sert inek peyniri alıyorum sadece 30 TL
Evlenirken almadık napayım Şimdi yarışma şeysine almam lazımAman senin isteğin bitmiyor adam ne yapsın
Kızlar bugün anne sütlü çay yapalım dedilerDedim sonra alışıyor muşumGittiğim yerde çayıma süt istiyormuşum2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor canım, ama o çayın yerini hiçbir demleme türü tutmuyor