- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Afiyet olsun canımYoksa bitmezAkşam yemeğini de kahvaltı şeklinde yapacağız şimdi kalanlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımYoksa bitmezAkşam yemeğini de kahvaltı şeklinde yapacağız şimdi kalanlarla
Bugün buralardaydı,annesi gelmiş:)Yaa Tenceresiz kaldim anne nerelerde ben mi denk gelemiyorum
Halbuki neguzel birsey peynir peynir peynirİşte, o sence
Oysaki katılmadım
Şşşşşş. Sakın! Sakın tek Bir kelime daha edeyim deme. Niye biliyor Musun? Çünkü inanırım...Daha sayayım mı
Haa ben denk gelemiyorum demek ki neyse iyi olsun daBugün buralardaydı,annesi gelmiş:)
Bugün peynicime uğradımHalbuki neguzel birsey peynir peynir peynir
Cok pahali canim gercekten herseyBugün peynicime uğradım
Battım
Ahh üzümlü kekimmŞşşşşş. Sakın! Sakın tek Bir kelime daha edeyim deme. Niye biliyor Musun? Çünkü inanırım...
Aşırı artmış fiyatlarCok pahali canim gercekten hersey
Evlaefe var onun sofralarıda çok şık olur.Uzun süreden sonra geri döndüŞşşşşş. Sakın! Sakın tek Bir kelime daha edeyim deme. Niye biliyor Musun? Çünkü inanırım...
Evet ya market çıkışı hep kasiyer yanlışlıkla bazı ürünleri iki kez mi geçti diye düşünürken buluyorum kendimi bir umutCok pahali canim gercekten hersey
Ne kadar mesela:)Bugün peynicime uğradım
Battım
Valla bilmiyorum halimiz ne olucak boyle 252tl elektrik gelmisAşırı artmış fiyatlar
Off yaa neden şimdi dönmüş durmuş durmuş daEvlaefe var onun sofralarıda çok şık olur.Uzun süreden sonra geri döndü
Vallaaa ben hep oha diyorumEvet ya market çıkışı hep kasiyer yanlışlıkla bazı ürünleri iki kez mi geçti diye düşünürken buluyorum kendimi bir umut
Pınarı duymuşOff yaa neden şimdi dönmüş durmuş durmuş da
Benden 4₺ eksik ödemişsin canımValla bilmiyorum halimiz ne olucak boyle 252tl elektrik gelmis
Bizde su kaynadı eşimle bekliyoruz birbirimizi demlenmesi için bu bekleyişe son vermek istersen gel içelimÇok çaysadım yaa
Hazırda miss gibi demli çayı olan yok mu