- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ben şimdi doldurdum içiyorum:)Çok çaysadım yaa
Hazırda miss gibi demli çayı olan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi doldurdum içiyorum:)Çok çaysadım yaa
Hazırda miss gibi demli çayı olan yok mu
Şok olduk canimya valla ne olcak bilmiyorumBenden 4₺ eksik ödemişsin canım
Doğalgaz daha az geldi vallahi
Afiyetler olsuuuunnnBen şimdi doldurdum içiyorum:)
Aynısı oldu bugün, eşim dur çıkmadan fişe bakalım dediEvet ya market çıkışı hep kasiyer yanlışlıkla bazı ürünleri iki kez mi geçti diye düşünürken buluyorum kendimi bir umut
Sağol canımAfiyetler olsuuuunnn
Soğuk su ile demleyeyim dedim, rahat 1 buçuk saati daha varBen şimdi doldurdum içiyorum:)
O çok uzun sürüyor ya:)Soğuk su ile demleyeyim dedim, rahat 1 buçuk saati daha var
Her yer kapalı olunca çay da içemedim
İnsanın inanası gelmiyor çünkü 3-5 parça ürüne 200 lira verip çıkmaya, sonumuz hayır olsunAynısı oldu bugün, eşim dur çıkmadan fişe bakalım dedi
Aynı bizBizde su kaynadı eşimle bekliyoruz birbirimizi demlenmesi için bu bekleyişe son vermek istersen gel içelim
180 küsür tuttu elticimNe kadar mesela:)
Maça bakıyor da dur bakalım ben inanıyorum ona o demleyecek başaracak bunuAynı biz
Çaydanlığı yakmayın sakınBizde su kaynadı eşimle bekliyoruz birbirimizi demlenmesi için bu bekleyişe son vermek istersen gel içelim
Herşey el yakıyor180 küsür tuttu elticim
Sadece peynirler
Efendim cancagizimJenna16 cancağzım
Biz malatya peyniri alıyoruz.Yani başka çeşitlerde alıyoruz ama en çok onu bulunduruyoruz.Oğlum en çok onu yiyor,birde süzme peynir,krem peynir yiyor.180 küsür tuttu elticim
Sadece peynirler
Afiyet şeker olsun elticimBen şimdi doldurdum içiyorum:)
Bu da ihtimaller arasında tabiÇaydanlığı yakmayın sakın
Allah iyilik versinİyiyim sağol
Maça bakıyor da dur bakalım ben inanıyorum ona o demleyecek başaracak bunu
Benim kızlar demlediAynı biz