- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Pantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydınVur ağzıma ağzıma sonra gel öp Menü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydınVur ağzıma ağzıma sonra gel öp Menü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yok
Bize kızmasınEvlenirken almadık napayım Şimdi yarışma şeysine almam lazım
Demlik kısmına da soğuk su koyup, üzerine çayını ekliyorsun. En küçük gözde, en kısık ateşte 2-3 saatte oluyorNasil soguk demliyonuzki
Gidiyor bize 1 hafta filan. Bence pahalı Bile E tek çeşit alınca da zorlamıyor çok.İyi, uyguna alıyorsun
Viyyyyy hic yapmadımAltına üstüne soğuk su koyuyorsun bebiş, sonra saatlerce kaynıyor alttan buharla üst de ısınıyor
70₺İşte markette pahalı canım 45-50 kilosu:)
Pantolonum yoktu Kuzu ama 2 tane kotum var hepten. 1i eskidi, onun yerine aldım iştePantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydın
Arada kızıyorBize kızmasın
Benim tupüm biterDemlik kısmına da soğuk su koyup, üzerine çayını ekliyorsun. En küçük gözde, en kısık ateşte 2-3 saatte oluyor
Çokmuş ya:/Biz işte doğal alıyoruz burada tanıdıktan:)
Benden hiç bahsetmePantolonum yoktu Kuzu ama 2 tane kotum var hepten. 1i eskidi, onun yerine aldım işte
Arada kızıyor
Her yer kapalı olunca pek bir şey anlamadım ama güzeldi cancağzım. Yağmur vardı ve bomboştuBuralardayım cancagizim iyiyim,sen nasılsın? Geziniz nasildi
Senin adını bile biliyor olabilir editör diye anlatıyordum sunumlara foto çekerken.Benden hiç bahsetme
De get delüHazırladım tabiki yahu :)
Ama iki yaşında bir cadım var onla hazırlamak pek mümkün olmuyor çünkü dağıtıyor :)
Evet -Adel- inşallah gösterecek
İşte çok detay verme sonra beni suçlamasınSenin adını bile biliyor olabilir editör diye anlatıyordum sunumlara foto çekerken.
İngiliz kraliyet ailesindenim dersin, sıkıntı yokKızlar bugün anne sütlü çay yapalım dedilerDedim sonra alışıyor muşumGittiğim yerde çayıma süt istiyormuşum
Olsun,değişiklik değişikliktir cancagizim Daha güzel havada tekrar gidersinizHer yer kapalı olunca pek bir şey anlamadım ama güzeldi cancağzım. Yağmur vardı ve bomboştu
Sen yapacakmışsın sana topu attılar:)De get delü
Amaaaannn suçlasa nolur. Tırtİşte çok detay verme sonra beni suçlamasın
Aynısını söylediler sabahİngiliz kraliyet ailesindenim dersin, sıkıntı yok