- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Sonra gelmene izin vermez falanAmaaaannn suçlasa nolur. Tırt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra gelmene izin vermez falanAmaaaannn suçlasa nolur. Tırt
Kurtulursun işteSonra gelmene izin vermez falan
Valla istedikleri kadar top atsınlar gülle bile atsınlar boşuna ilerde başka bi yarışmada yapcam ama sözü verdimSen yapacakmışsın sana topu attılar:)
Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyorGidiyor bize 1 hafta filan. Bence pahalı Bile E tek çeşit alınca da zorlamıyor çok.
Tamam inşaallahValla istedikleri kadar top atsınlar gülle bile atsınlar boşuna ilerde başka bi yarışmada yapcam ama sözü verdim
Tüplüde olmaz, haklısınBenim tupüm biter
Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyor
Hadi inşaallahKurtulursun işte
İnşallah cancağzımOlsun,değişiklik değişikliktir cancagizim Daha güzel havada tekrar gidersiniz
Soğan yedim, kokutmayayımyasminsay duşa giriyorum, gelir misin?
İnşallah cancağzım
Anlaşılmaz o suyun altındaSoğan yedim, kokutmayayım
Ne oluyiii burda
yarışmada peynir kazanacakları sıralıyorum daNe oluyiii burda
Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)
Ben kesin kazancam bebek seni bilmemyarışmada peynir kazanacakları sıralıyorum da
Evet Edirne peyniri de öyle:)Yani orası size yakın uygun olması lazım:)yasminsay bebito, Kırklareli peyniri yaz internete bak Bizim peynirimiz meşhur Sözde hani en ucuza almamız lazım. Peynirin başkenti gibi bi şeyiz bi nevi
Benimkilerde işte ezine,dil peyniri,kaşar seviyorlar:)Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.
Dediğin peynir bidonlarda suya basılan peynirden mi