Patronum ... Ben mi fesatım ??

Bende iyi niyetli düşünemiycem.
Eşinden gizli ''kafa dinlemek''için ayrıca bir evi olan,evli bir adam için sanırım kimse iyi niyetli düşünemez.
ayrıca diyaloglar bence de çok gereksiz olmuş.
Sonuçta orası bir işyeri ve iş harici konuşmalar sınırlı samimiyet de kalmalı.
Aileniz ile olan durumunuz kendisi için bir bahane olmuş.
Çok yardım etmek istiyorsa,maaşınıza zam yapar,erkek arkadaşınızla ciddi iseniz evlenmenize destek olur.
''al yedek evin anahtarı kafanı dinle,kimseye minet etme''demesi çok çirkin.
Böyle olunca kendisine minnet etmiş olmuyormuymuşsunuz?
Son muhabbette de erkek arkadaşınızla kendisini kıyaslamaya yönelik olmuş.
Aklınca erkek arkadaşınızı aciz gösterip,kendisini koruyan kollayan ideal erkek olarak göstericek.
Uzak durun,olabildiğince...

Son düzenleme:
99 senesinde yani şu unutulmaz deprem senesi zamanında evimiz yıkılmış ve ailemle prefabrikte yaşıyoruz o zamanlar.bende iş arıyordum ve ailece görüştüğümüz bir arkadaşım işe girdi ve şirketin bir eleman daha aradığını söyledi.toki evlerini yapan şirket ankaralı patron sahibi,çalışanlarda boluluydu.hepsi hergün o yolu gidip geliyorlardı ve birde patronun yardımcısı vardı onunla aynı yetkide sayılır.biri bir şantiyede ,diğeri diğer şantiyede .neyse ben görüşmeye gittim ve patron beni hemen işe aldı.yaşadığımız olaylar zaten ortadaydı.melek gibi bir patronum vardı.o kız arkadaşım patronları değiştirmek istedi.ve kura çekilsin aramızda lütfen dedi benim patronuma.patron bana döndü ve sen nediyorsun dedi bende kabul etmedim ne kurası ben sizin sekreteriniz kalmak istiyorum dedim ve oda bende öyle düşünüyorum dedi gülerek.babacan bir adamdı ,çok ince,düşünceli...bir müddet çalıştım iş yeri çok uzaktı ve her sabah kapıya özel araba gelir beni alırdı,tabi o arkadaşımıda.ve aynı şekilde eve bırakılırdık.bazen patronda bırakırdı.benim o zamanlar 16 yaşından beri bir sevdiğim vardı,aramız çok güzeldi ama bu durumları kıskanmaya başlamıştı ,ben arabadan inerdim sevdiğim ilerden beni izlerdi.bende o üzülmesin diye işi bıraktım.ama patronum çok üzülmüştü.neden diyordu ama ben kestirip attım.diyeceğim o arkadaşım devam etti o şirketin bizim memlekette işi bitene kadar ve çok ii bilgi edindi.konumu çok güzel yerlere geldi.ben ayağıma gelen o güzel iş imkanımı elimin tersiyle itmiş oldum.konu sahibi arkadaşım işini bırakma hemen ,sana karşı yanlış bir durum olursa tavrını koyarsın.bu arada adam kaç yaşında?

adamin niyetini ondan başka kimse bilemez..
ama pek sağlam pabuç gibi gelmedi bana. kafasını dınlemek için ev tutmak demek heleki ailesinden gizliyse bi haltlar karıştırıyor demek olabilir.
tuzağına düşürmeye çalışıyor olabilir. aman dikkat cnm sen mesafeni koru !! bide keşke özelini anlatmasaydın..

Bence de şu aşamada işini bırakman buluttan nem kapmaktır.Sonra sen sıkıntı çekersin.Ama adamın niyeti iyi mi?Bence değil.Ağzını aramış,seni yavaş yavaş punduna getirmeye çalışıyor.Kendini geri çekmen ve gözlemeye devam etmen en iyisi.Ama baksın saygısızlıkları artıyor o zaman hiç düşünme zaten.

Sevgilinle tanıştırmak iyi olabilir ama sevgiline anlatma bu durumu derim.Durduk yerde tadınız kaçar.

(

Son düzenleme:

yorumun için çok teşekkr ederim.. haklısın dediğin gibi de olabilir.. günümüzde onca şey olurken tabiki kötü dşünmek anormal değil.. ama inan şartlar çok iyi.. sabah 9 akşam 6 memur gibi çalışıoyrum.. hatta sürekli sevglimle konuşuorum yarım saatte bi, ona bile sorun yapmıolar.. ben izlemeye alayım olayı.. görünüş 35 ama 40 sanırım öyle duymuştum..

şimdide ne zamandır berabersiniz neden evlenmiyorsunuz o zaman.. bence ailelerinizin tanışması için iyi bi zaman falan dedi.. kendisi açtı konuyu.. sen iyi bi insansın inş. o da sen gibi iyidir falan dedi.. kafam iyice karıştı... ç.şamba sevglm almaya gelicek beni o zaman tanışsınlar bari..

rica ederim cnm .bencede bekle ve zamana bırak.bu zamanda böyle şartlarda iş bulmak kolay değil.sen kendini bildikten sonra...

Kendi ailesiyle ilgili sorunları size yaklaşmak için uyduruktan olmasın? Bu zamanda forumlarda okuyoruz, baba kızına yapmıyor böyle iyilik, fesat değilsiniz bende olsam bende böyle düşünürüm.

Başta niye mesafe koymadın canım patron sonuçta bak yüz buldu şimdi tepkini ölçmeye çalışıyo.aman dikkatli ol ileri giderse ver ağzının payını yada katı bir şekilde böyle düşüncelere karşı olduğunu söyle kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı eğer imkanında olursa çıkarsın işten

Şu abi-kardeş tanımlaması altındaki muhabbetlere o kadar sinir oluyorum ki...Mutlaka bir bit yeniği oluyor.

Ayrıca adamın yaptığı hiçte masumane gelmedi, ne ayıp şey canım kalkıp sana ailevi durumlarını (gerçek veya değil) anlatıyor.

Keşke sizde bu kada açık kapı bırakmasaydınız...

İş ilişkilerinizi her zaman resmi tutun derim;saçma sapan can ciğer kuzu sarması ayaklarına hiç gerek yok...

ya tabiki adamın diretmelerine yada laflarına karşılık sizde konuşmuş cevap vermişsinizdir ama dertleşmek manasında şu konuları konuşmak saçma olmuş. ileri gitme olursa işi bırakmayı bile düşünün derim ben.. sevgiler...

Canım adam sana baya yazmış anladığım kadarıyla :44: kesinlikle mesafe koy ve öyle bütün herşeyini anlatma herşeyin bir sınırı var adam sınırı geçmiş gibi

canım,
önce evliyim ama mutsuzum çocuk için ayağı çekecek..
sırf senı kandırabılmek ıcın..
sorunlarını anlatacak,
senınkılerı anlattıracak..
aman cnm bir hataya düşmeyesin..
birden soğuk tepkiler vermen cok dıkkar ceker.
dikkat cekmeden araya bir duvar örmelisin.
paraya cok ıhtıyacın yoksa,başka bır iş bulana kadar ıdare edebılrım dıyorsan
bir bahane bulup ayrılmanı öneririm.
sonra istemediğin şeyler yaşama cnm.
sevgıler

mesafeni koru bu adam sana asiliyo eski patronnumda bana karsi öyleydi 43 yasindaydi ozamanda ben 21 yasindaydim aklimin ucundan bile gecmedi bana asilacagi cünkü benim yasimdada kizi vardi bende salak gibi onla bi güzel muhabbet ettim mesafemi korumadim. ve adamin bana ne dedi benimle evlenirmisin karimida hemen bosarim dedi o sirada orayi terk ettim isi biraktim. konusma onla mesafeni koruu asiliyo bes bellii

bu sefer de gözleirn çok güzel demeye başladı.. erkek arkadaşımı bana kötülemeye çalışıyooo artık..! dün başım çok ağrıyodu eve gittim neyse gece msj attı iyi misin nasıl oldun diye :S bende büyük harfle belirterek bey kelimesiyle cvp verdim.. gelen cvpta hanım yazmıştı, demin de x hanım dedi bana.. normalde demezdi.. benden yana şansı olmicağını anladı mı dersin ?

üstüme iyilik sağlık o ne biçim patron..
böyle evli, cocuklu adamların şöyle karaktersiz hareketlerinden nefret ediyorum
artık kapıya doğru yanaşma vaktin gelmiş senin çileklidanone

öyle hemen anlamaz onlar siz mesafenizi korumaya devam edin gözüne gözüne sokun,tecrübeyle sabittir:)

o bana ne sölese ben sürekli sevdiceğimden konu açıyorum ama olmuyoo.. dedi ki nişanlının yerinde olsam bu güzel gözlerle seni çalıştırmazdım :S bende dedim sölim o zaman hemen alsın beni işten dedim.. yok sölersen patronun senden etkilendi der sana dedi.. :S hayret bişe.. ama önüne geçebilceğim kadar devam edicem, gözüne sokucam tecrübeli olaraktan sizden aldığım fikirler doğrultusunda bakalım nolcak.

üstüme iyilik sağlık o ne biçim patron..
böyle evli, cocuklu adamların şöyle karaktersiz hareketlerinden nefret ediyorum
artık kapıya doğru yanaşma vaktin gelmiş senin çileklidanone

dün arsa bakmaya gittik mezarlığın yanına müşteriler için.. babana gittik avukat ben patron ordan da yıllardır gitmediğim babamın mezarına götrdü. bulamayız dıye gerekçe bile gösterdim tek tek aradı işi gücü bırakıp buldu mezarı :S sonra dedi ki boş zamanlarımızda geliriz buraya senle çiçek dikeriz flan. nişanlını boşver kimseye minnet etme dedi.. hasbinallah yaa... beni nişanlı diye bilmese nolucak çok merak ediyorum... :S aynen acilen iş bulup çıkmam laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…