- 27 Ocak 2010
- 1.684
- 49
-
- Konu Sahibi cileklidanone
. o ailesindeki sorunları anlattı bende biraz anlattım dertleştik.. siz li konuşmana gerek yok dertleşiyoruz dedi.. bende abi diyim dedim güldüm de tabi dedi.. ama bey ve siz demeye devam ettim. sonra ailemde bi problem olduğunu ve bi ablamda kaldığımı söyledim.. o da yeni ev aldığını tadilatta olduğunu istersen anahtarını sana vereyim istediğin zaman git kal kimseye minnet etme bu zmanada güvenilmez dedi.. ben tabi sadece teşekkür ettim ama şaşırdım oldukça)
canım ablana güvenmicende ona mı güvencen bu ne saçma bi laf anahtarıda vereyimmi demek he oldu ablana güvenme gel bana güven kart zampara anhtarıda alınca sen ordeyken gelip a bilemedim sendemi geldin hadi dertleşelim mazallah uzak dur mesafe koy her özelini de kimseye anlatma seni savunmasız sanmasınlar
99 senesinde yani şu unutulmaz deprem senesi zamanında evimiz yıkılmış ve ailemle prefabrikte yaşıyoruz o zamanlar.bende iş arıyordum ve ailece görüştüğümüz bir arkadaşım işe girdi ve şirketin bir eleman daha aradığını söyledi.toki evlerini yapan şirket ankaralı patron sahibi,çalışanlarda boluluydu.hepsi hergün o yolu gidip geliyorlardı ve birde patronun yardımcısı vardı onunla aynı yetkide sayılır.biri bir şantiyede ,diğeri diğer şantiyede .neyse ben görüşmeye gittim ve patron beni hemen işe aldı.yaşadığımız olaylar zaten ortadaydı.melek gibi bir patronum vardı.o kız arkadaşım patronları değiştirmek istedi.ve kura çekilsin aramızda lütfen dedi benim patronuma.patron bana döndü ve sen nediyorsun dedi bende kabul etmedim ne kurası ben sizin sekreteriniz kalmak istiyorum dedim ve oda bende öyle düşünüyorum dedi gülerek.babacan bir adamdı ,çok ince,düşünceli...bir müddet çalıştım iş yeri çok uzaktı ve her sabah kapıya özel araba gelir beni alırdı,tabi o arkadaşımıda.ve aynı şekilde eve bırakılırdık.bazen patronda bırakırdı.benim o zamanlar 16 yaşından beri bir sevdiğim vardı,aramız çok güzeldi ama bu durumları kıskanmaya başlamıştı ,ben arabadan inerdim sevdiğim ilerden beni izlerdi.bende o üzülmesin diye işi bıraktım.ama patronum çok üzülmüştü.neden diyordu ama ben kestirip attım.diyeceğim o arkadaşım devam etti o şirketin bizim memlekette işi bitene kadar ve çok ii bilgi edindi.konumu çok güzel yerlere geldi.ben ayağıma gelen o güzel iş imkanımı elimin tersiyle itmiş oldum.konu sahibi arkadaşım işini bırakma hemen ,sana karşı yanlış bir durum olursa tavrını koyarsın.bu arada adam kaç yaşında?
Bence de şu aşamada işini bırakman buluttan nem kapmaktır.Sonra sen sıkıntı çekersin.Ama adamın niyeti iyi mi?Bence değil.Ağzını aramış,seni yavaş yavaş punduna getirmeye çalışıyor.Kendini geri çekmen ve gözlemeye devam etmen en iyisi.Ama baksın saygısızlıkları artıyor o zaman hiç düşünme zaten.
Sevgilinle tanıştırmak iyi olabilir ama sevgiline anlatma bu durumu derim.Durduk yerde tadınız kaçar.
yorumun için çok teşekkr ederim.. haklısın dediğin gibi de olabilir.. günümüzde onca şey olurken tabiki kötü dşünmek anormal değil.. ama inan şartlar çok iyi.. sabah 9 akşam 6 memur gibi çalışıoyrum.. hatta sürekli sevglimle konuşuorum yarım saatte bi, ona bile sorun yapmıolar.. ben izlemeye alayım olayı.. görünüş 35 ama 40 sanırım öyle duymuştum..
kızlar merhaba.. ben yaklaşık 1 ay kadar önce işe başladım inşaat firmasında yönetici asistanlığı yapıyorum.. esas kişi olan yönetici bana karşı her zaman ılımlıydı.. bi hata yaptığımda yardımcı olurdu, kısacası 0 dan başladığım bu işte bişeleri çabuk öğreneyim diye epey faydası oldu.. kendısı 40 yaşlarında evli ve 4 yaşında oğlu var.. benim de bir erkek arkadaşım olduğunu biliyor.. neyse konuya hemen hızlıca geçeyim.. çok sigara içiyorum diye bana kendisinin kullandığı nikotinli sakızı verdi az iç diye, bıktım tozu var onu da alırım dedi.. benden önce çıkmadılarsa eğer, beni akşamları yanında çalışan bir kişiyle de eve bırakıyor.. gayet memnunum işimden anlicağınız.. fakat bugün..... geldi, sorunlardan konuştuk benim yüzüm asıktı.. o ailesindeki sorunları anlattı bende biraz anlattım dertleştik.. siz li konuşmana gerek yok dertleşiyoruz dedi.. bende abi diyim dedim güldüm de tabi dedi.. ama bey ve siz demeye devam ettim. sonra ailemde bi problem olduğunu ve bi ablamda kaldığımı söyledim.. o da yeni ev aldığını tadilatta olduğunu istersen anahtarını sana vereyim istediğin zaman git kal kimseye minnet etme bu zmanada güvenilmez dedi.. ben tabi sadece teşekkür ettim ama şaşırdım oldukça.. sonra sorunlarına devam etti o evi arada gidip kafayı dinlemek için tuttuğunu söyledi.. sonra çocuğundan konuştuk anneliğin bana çok yakışacağını ark. gibi olacağımı söyledi.. neyse konuşma bitti genelde avukatımızla yön. yardımcımız patronun odasında tv. var diye orda otururlar arada bende gider haber flan izlerdim.. dedi ki sıkıldıysan gel tv izle burda dedi.. ben fesatlaşmaya başladım iyice.. sonra işi çıktı giderken bu sorunları seninki biliyo mu dedi.. evet dedim napıyo dedi orta yolu bulmaya çalışıyor dedim.. bulabiliyo mu dedi bende ben dik kafalıyım ben istemedikçe kimse bişeyi bana kabul ettiremez dedim.. öyle konu kapandı ve gitti.. şmdi kızlar akıl verin, ben mi fesatça düşünüyorum..?? yoksa tamamen iyi niyet mi.. :S:97:
mesafeni koru bu adam sana asiliyo eski patronnumda bana karsi öyleydi 43 yasindaydi ozamanda ben 21 yasindaydim aklimin ucundan bile gecmedi bana asilacagi cünkü benim yasimdada kizi vardi bende salak gibi onla bi güzel muhabbet ettim mesafemi korumadim. ve adamin bana ne dedi benimle evlenirmisin karimida hemen bosarim dedi o sirada orayi terk ettim isi biraktim. konusma onla mesafeni koruu asiliyo bes bellii
bu sefer de gözleirn çok güzel demeye başladı.. erkek arkadaşımı bana kötülemeye çalışıyooo artık..! dün başım çok ağrıyodu eve gittim neyse gece msj attı iyi misin nasıl oldun diye :S bende büyük harfle belirterek bey kelimesiyle cvp verdim.. gelen cvpta hanım yazmıştı, demin de x hanım dedi bana.. normalde demezdi.. benden yana şansı olmicağını anladı mı dersin ?
öyle hemen anlamaz onlar siz mesafenizi korumaya devam edin gözüne gözüne sokun,tecrübeyle sabittir:)
üstüme iyilik sağlık o ne biçim patron..
böyle evli, cocuklu adamların şöyle karaktersiz hareketlerinden nefret ediyorum
artık kapıya doğru yanaşma vaktin gelmiş senin çileklidanone