Patronum ... Ben mi fesatım ??

o bana ne sölese ben sürekli sevdiceğimden konu açıyorum ama olmuyoo.. dedi ki nişanlının yerinde olsam bu güzel gözlerle seni çalıştırmazdım :S bende dedim sölim o zaman hemen alsın beni işten dedim.. yok sölersen patronun senden etkilendi der sana dedi.. :S hayret bişe.. ama önüne geçebilceğim kadar devam edicem, gözüne sokucam tecrübeli olaraktan sizden aldığım fikirler doğrultusunda bakalım nolcak.

senın suanda farkında oldugunu dusunmuyor
sevgılıdnen bıle konu acma bence

siz bu kadar olayın üzerine orada çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsunuz anlaşılan.
Bu olayda iki kişiye acıdım biri sizin nişanlınız diğeri patronuzun eşi.

erkek arkadasim hep der ozel sorunlarini hic kimseyle paylasma, hele hele erkeklerle hic paylasma. bi kiz bi erkege sorunlarini anlaticak kadar kendini acarsa o erkek kizin aklina da girer, hic de zor olmaz diyo. bence de fesat davranmiyosun, niyeti belli.

siz bu kadar olayın üzerine orada çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsunuz anlaşılan.
Bu olayda iki kişiye acıdım biri sizin nişanlınız diğeri patronuzun eşi.

bu durumun acımakla ne alakası var.. siz benim hayat şartlarımı durumumu neler yaşadığımı biliyor musunuz?? acınacak bi durumda olsa erkek arkdaşım zaten duruma el koyardı.. bu ne saçma fikir böyle.. başınızdan aynı olay geçti de yoksa kocanız mı yaptı bunu direk saldırıya geçtiniz!! ne çirkin yaklaşım bu. 50 tane insan yorum yaptı aradan bi tane sen fırladın böyle.. ben beni yargılama hakkımı anneme dahi vermezken tanımadığım bi insan hele ki asla yargılayamaz.. yorumun varsa yaparsın yorumdan çıkacak bişeyin varsa kendi içinde söylersin onu.. senin gibi yaklaşanlar hiçbi zaman hiçbi konuda kimseye yardımcı olamazlar.. benim erkek arkadaşım geniş bi insan mı ki musade etsin.. demekki var birşeyler.. 2 gün önce açmışım konuyu o arada başka şeyler olmuş olamaz mı.. bende de acıma duygusu yarattın... :KK34:

1 ay çalıştın maaşını al :KK1: sonra bırak canım işi..

eylul.yn duruma hangi acıdan baktınız bilmiyorum ama konu sahibi eğer ki bahsettiğiniz şekilde düşünüyor olsaydı bunca insandan fikir almak niyetinde bulunmazdı ve bildiğim kadarıyla da konusahibinin erkek arkadaşının herşeyden haberi var..

birisinin o patrona haddini bildirmesi gerekiyor ve bunu buradaki konusahibi yapabilir.. o işten çıksa ondan sonra gelecek kişiye de büyük ihtimal aynı şekilde davranacak bende adamın eşine üzülüyorum hiç bi kadın bunu haketmiyor.. bence imkanın varssa o adama haddini bildir bu zaman zarfında mesafeyi koru gerekirse tersleyerek cevap ver patronsa patron :18:

bu olay konunun basindaki konusmayla kalsaydi simdi mesafe koymak daha kolay olucakti. o zaman belki mesafeyi ayarlayip isine devam edebilirdin. ama aradaki yazilari da okudum. gecenin bi yarisi mesaj atmasi, direk olarak nisanlini hedef alan seyler soylemesi, babanin mezarina gitmeniz. bak farkindaysan sana yakinlasmak icin kullaniyo. babanin durumunu kullanip ileriye donuk plan yapiyo. buraya gelip cicek dikeriz falan diye. sen tabi tecrubesizlikle patronuna saygisizlik etmeden isin icinden cikmaya calisiyosun ama bu durumdan net bi dille konusmadan kurtulamazsin. ya acik acik bakin ben sizin niyetinizin farkindayim. is iliskisi sinirlarini asmayalim aksi taktirde isi birakicam diceksiniz. yola gelirse gelicek. ya da gercekten isten cikmayi goze alicaksiniz. mesajlarina da cevap vermeyin. bey kelimesini buyuterek bisey anlatmaya calismaniz bu kadar haddini asmis bi adama viz gelir. ki gelmis de dalga gecer gibi hanim diye hitap etmis. ben sert cikin, disinizi gosterin derim. sonucta her halukarda isten cikabilmeyi goze alin.

bu olay konunun basindaki konusmayla kalsaydi simdi mesafe koymak daha kolay olucakti. o zaman belki mesafeyi ayarlayip isine devam edebilirdin. ama aradaki yazilari da okudum. gecenin bi yarisi mesaj atmasi, direk olarak nisanlini hedef alan seyler soylemesi, babanin mezarina gitmeniz. bak farkindaysan sana yakinlasmak icin kullaniyo. babanin durumunu kullanip ileriye donuk plan yapiyo. buraya gelip cicek dikeriz falan diye. sen tabi tecrubesizlikle patronuna saygisizlik etmeden isin icinden cikmaya calisiyosun ama bu durumdan net bi dille konusmadan kurtulamazsin. ya acik acik bakin ben sizin niyetinizin farkindayim. is iliskisi sinirlarini asmayalim aksi taktirde isi birakicam diceksiniz. yola gelirse gelicek. ya da gercekten isten cikmayi goze alicaksiniz. mesajlarina da cevap vermeyin. bey kelimesini buyuterek bisey anlatmaya calismaniz bu kadar haddini asmis bi adama viz gelir. ki gelmis de dalga gecer gibi hanim diye hitap etmis. ben sert cikin, disinizi gosterin derim. sonucta her halukarda isten cikabilmeyi goze alin.

yorum için çok teşekkür ederim.. sanırım haklısın ız.. dediklerinizi yapmak dışında başka çarem yok. hassas noktamdan yakalayıp yakınlaşıcak güya. ama şunu diyorum , en ufak yuz versem gam yemicem.. karakter meselesi olmalı bu.. naısl insanlıktır anlamıyorum.. neyse ben aynen uygulayacağım harfi harfine söylediklerinizi.. sonrasında da bizzat haberdar edeceğim sizi

bu durumun acımakla ne alakası var.. siz benim hayat şartlarımı durumumu neler yaşadığımı biliyor musunuz?? acınacak bi durumda olsa erkek arkdaşım zaten duruma el koyardı.. bu ne saçma fikir böyle.. başınızdan aynı olay geçti de yoksa kocanız mı yaptı bunu direk saldırıya geçtiniz!! ne çirkin yaklaşım bu. 50 tane insan yorum yaptı aradan bi tane sen fırladın böyle.. ben beni yargılama hakkımı anneme dahi vermezken tanımadığım bi insan hele ki asla yargılayamaz.. yorumun varsa yaparsın yorumdan çıkacak bişeyin varsa kendi içinde söylersin onu.. senin gibi yaklaşanlar hiçbi zaman hiçbi konuda kimseye yardımcı olamazlar.. benim erkek arkadaşım geniş bi insan mı ki musade etsin.. demekki var birşeyler.. 2 gün önce açmışım konuyu o arada başka şeyler olmuş olamaz mı.. bende de acıma duygusu yarattın... :KK34:

Kendinize gelin saygı çerçevesini de aşmayın.
Allah'a şükür benim başımdan böyle bir şey geçmedi.
Geçmiş olsaydı da durumum ne olursa olsun o ortamda çalışmaya devam etmezdim benim için namus şeref kavramları çok daha önemlidir ve her şeyden de önce gelir.
Ayrıca ben sizi yargılamadım sizin konuşma tabirinizle de konuşmayacağım
.

dün arsa bakmaya gittik mezarlığın yanına müşteriler için.. babana gittik avukat ben patron ordan da yıllardır gitmediğim babamın mezarına götrdü. bulamayız dıye gerekçe bile gösterdim tek tek aradı işi gücü bırakıp buldu mezarı :S sonra dedi ki boş zamanlarımızda geliriz buraya senle çiçek dikeriz flan. nişanlını boşver kimseye minnet etme dedi.. hasbinallah yaa... beni nişanlı diye bilmese nolucak çok merak ediyorum... :S aynen acilen iş bulup çıkmam laızm :KK31:

ayy canım benım benim gözüm korktu inan ki.. :KK43:
nişanlana bahsetme şimdilik olay çıkmasın bide.
bence maaşını al ve oradan direk ayrıl.hiç vakit kaybetme.
öyle hiçbir patron gece falan msj atıp nasıl oldun diye sormaz .
ve senin babanın mezarı umrunda olmaz.
geliriz çiçek dikeriz vs. vallahi bu işin sonu kötü cnm.

ayrıca nedir ya konu açılıyor okuyun güzel yorumlar yapın sakın eleştirmeyin nasıl mantıktır bu ben anlamıyorum geri sayfalara bakın bakalım her cümle sizin için yararlı mı acaba.
Yorumunuz varsa yapın demişsiniz yaptım işte benim yorumum budur evet acıdım nişanlınız ve patronunuzun eşinin olmaması gereken gelişmelerden haberleri yok kendini onlarına yerine koy ve düşün biraz. Size aldatıyorsunuz demedim hemen kötü bir üslupla saldırıya geçtiniz bu da sizin ne kadar art niyetli olduğunuzu ortaya koyuyor zaten.

ayrıca nedir ya konu açılıyor okuyun güzel yorumlar yapın sakın eleştirmeyin nasıl mantıktır bu ben anlamıyorum geri sayfalara bakın bakalım her cümle sizin için yararlı mı acaba.
Yorumunuz varsa yapın demişsiniz yaptım işte benim yorumum budur evet acıdım nişanlınız ve patronunuzun eşinin olmaması gereken gelişmelerden haberleri yok kendini onlarına yerine koy ve düşün biraz. Size aldatıyorsunuz demedim hemen kötü bir üslupla saldırıya geçtiniz bu da sizin ne kadar art niyetli olduğunuzu ortaya koyuyor zaten.

her yazdığım yorumda nişanlımın herşeyden haberi olduğunu söylüyorum.. o halde ona acımanı gerektircek bişey de kalmıyor ortada.. sen suçlama psikolojisine alışık birisin anlaşılan.. durup durup laf etmeye çalışıyorsun.. herkes yadırgamadı da bı sen mı yadırgadın o zaman sende sorun var.. evet orda yapılan butun yorumlar benım yararıma.. sağolsun hepsi akıl verdi.. sen şöle yapıosun falan demediler.. dicekleri bişe de yoktu ortada zaten.. neyse inan senınle canımı sıkmıcam... cvp yazmazsam bidahakine susacak mısın? garantı verirsen yazmicam da.......

o evin yedek anahtarı kesin vardır adamda.
benim de gözüm tutmadı bu adamı.
tatlım sen sen ol biran önce kurtul o işten.
benim başıma gelmez diye düşnmesin kimse gazetelerde neler okuyoruz.
seni nişanlından soğutmaya çalışıyor bence.

o evin yedek anahtarı kesin vardır adamda.
benim de gözüm tutmadı bu adamı.
tatlım sen sen ol biran önce kurtul o işten.
benim başıma gelmez diye düşnmesin kimse gazetelerde neler okuyoruz.
seni nişanlından soğutmaya çalışıyor bence.

evet canım haklıısn.. hemen hal çaresine bakmam laızm durumun.. artık her sölediğinden kıllanırım çünkü.. o niyetle demese bile ben altında bişe ararım bundan sonra o yuzden kafayı yememe hiç gerek yok.. yardımın için teşekkür ederim

eger birgün isi birakmaya karar verirsen, gitmeden patronun esini arayip onada isi neden biraktigini söyle

söyleki eside bilsin ne haltlar karistiriyo belki esinden korkarda sende sonraki gelecek kiza sarkmaya cekinir:KK57:

çok mantıklı.. zaten şirketin camlarından ötürü zarara girer, bide eşinden ötürü girsin :KK34:

camlari indirmeyi düsünmüyorsun demi :KK53:

yo yo yapma sonra hakliyken haksiz olursun, parani al git:KK55:

ama adamin esini ara fazla uzun konusmada kisaca sana sarktigini anlat, belki esi sana inanmaz onunla tartismaya girme, ben sadece bilmenizi istedim der kapatirsin teli. bu konusma yeterli olur esini sorgulamasina:KK25:

eger durumun cok acil degilse yani dayanabilicek gibiysen, is bul öyle cik :21:

X