Patronum ... Ben mi fesatım ??

şimdi adamın günahını almamak lazım, ama 1 ay önce işe girmiş bir elemana kendi kaldığı evin anahtarını vermek biraz fazla iyi niyetli bir davranış olmamış mı sizce de ?
bence rencide etmeden aranıza gereken mesafeyi koyun. Özel hayatınızı ve problemlerinizi patronunuza anlatmanız yanlış olmuş. Ne olur ne olmaz, kimseye güvenilmez bu devirde. Hele bu kadar anlayışlı, iyi kalpli patron ancak türk filmlerinde olur. Önleminizi alın derim :63:

doğru söylüyosun.. bu olay olana kdar hiç aklmdan kötü bişe geçmedi.. hatta sevindm ne güzel biyerde çalışıyorum diye.. evet mesafeyi bian önce koymalıyımmm:53:

genç çıtır gibi kız 21 yaşında tabi ailesiyle de sorunları varmış ailesinden kasıt karısı oluyor sanırım..
bence canım benim ben bi iyi niyet göremedim sen fesat düşünerek en iyisini yapmışssın
pis zampara adam Allah böylelerini islah etsin diyorum:19:

genç çıtır gibi kız 21 yaşında tabi ailesiyle de sorunları varmış ailesinden kasıt karısı oluyor sanırım..
bence canım benim ben bi iyi niyet göremedim sen fesat düşünerek en iyisini yapmışssın
pis zampara adam Allah böylelerini islah etsin diyorum:19:

evet karısı.. karısıyla farklı dnyaların insanları olduğunu ama çocuğu için bişe yapmadığını flan söledi.. erkek ark.ım olduğunu bilmesine rağmen böyleyse oha ..... bence benımkı işten almaya gelsin beni, hatta tanışsınlar bi... :26:

iş yerinde böyle muhabbetlere tahammül edemiyorum. herkesin arasında mesafe olmalı. iş iştir. özel hayat adı üstünde özeldir. insanın kendinde saklı kalmalıdır. hiç bir patron böyle davranmaz bos yere. o devir eski türk filmlerinde kaldı. bence biraz önce kendinize gelip mesafe koyun yada en kısa zamanda işten ayrılın. başınıza bela olur çok ağlarsınız..

21 yaş az bi yaş değil çocuk değilsin bir an önce mesafeni koru ve evli bir erkek sonuçta tabiki yalan söyler yok karımla aram kötü filan artık klasikleşti bu laflar kime yem tutturmaya çalışıyo o yemleri tutan balıklar psikolojileri bozuk etrafta dolaşıyo sen sen ol canım yaşın daha yeni o iş yerinde mesafeli çalış derdinide kimseye anlatma sanada kızmadım değil açıkcası fesatmıyım diye düşünmen bile yanlış apaçık ortada adam yem atıyor evli erkeklerden uzak durun dertlerinizi ailenizle kızlarla paylaşın lütfen rica ediyorum

evet karısı.. karısıyla farklı dnyaların insanları olduğunu ama çocuğu için bişe yapmadığını flan söledi.. erkek ark.ım olduğunu bilmesine rağmen böyleyse oha ..... bence benımkı işten almaya gelsin beni, hatta tanışsınlar bi... :26:

başlarda sigarayı bırakmanız için bişeyler yapmaya çalışması iyi niyet.. çünkü çok sigara içiyorsanız dikkatini çekmiş olabilir ve gerçekten bırakmanıza yardımcı olmak istemiştir.. ama size karısından dert yanması anahtarı vermekten bahsetmesi adilik.. sizli bizli konuşmaktan vazgeçmeyin eğer bişey diyecek olursa tekrar sizli bizli konuşmayalım diye "burası iş yeri sizde benm patronumsunuz size bu şekilde konuşmam gerektiğini düşünüyorum" deyin.. yani bu şekilde söyleyecek olmanız bile durumdan rahatsız oldğunuzu açıkca belli eder.. çileklidanino nickinde güzelmiş oruç oruç canım çekti ya :17:

gaaayet fesatça düşünülebilir bir durum... dikkatli ol. kimseye minnet etme diyor sana evinin anahtarını veriyor. ablana değil de ona mı minnet edecekmişsin...

Patronunuzun niyeti iyi mi kötü mü bilemem. İyi niyetle konuşuyorsa bile haddini aşmış. Bu zamanda kimseye güven olmaz doğru söylüyor, peki o kim ki ona güveneceksiniz? Size tavsiyem sorunlarınızı doğru dürüst tanımadığınız insanlarla paylaşmayın. Belki samimi, güvenilir geldi, o yüzden anlattınız ama insanları kolay kolay tanıyamayız. O yüzden mesafeyi korumakta fayda var. Özellikle sevgilinizi ve ilişkinizi asla anlatmayın. İlle anlatacaksanız sevgilinizin siyah kuşak sahibi bir karateci, aynı zamanda boksör ve biraz da sinirli olduğundan bahsedin. Bakalım aynı sıcak kanlı muhabbetlerine devam edecek mi? :51:

patronunuz ne kadar koca kafalıymış öle kafasını dinlemek için ev tutmuş!!!!
bunlar sizi ölcüp tartmalar bir dahaki dertleşmede eşiyle arasındaki sorunlardan bahseder sonra mutsuzluğundan devamı malum

patronunuzla asla bu konulara girmemeniz gerek di ye dusunuyorum
benım patronumda bıze tum calısanlara cok ılgılıdır ama aıle dostudur senelerdır abım arge uzmanı olarak calıstı yasıda buyuk ama bende gene o cızgıyı cekerım ısım olmaz bellı bır asamauyı gecmem kı sızın yenı tanıdıgınız bırı bılemıyrum..
dıger calısanlara farklımı?
bızım herkeze esıttır her sorunu bılır sorarda

21 yaş az bi yaş değil çocuk değilsin bir an önce mesafeni koru ve evli bir erkek sonuçta tabiki yalan söyler yok karımla aram kötü filan artık klasikleşti bu laflar kime yem tutturmaya çalışıyo o yemleri tutan balıklar psikolojileri bozuk etrafta dolaşıyo sen sen ol canım yaşın daha yeni o iş yerinde mesafeli çalış derdinide kimseye anlatma sanada kızmadım değil açıkcası fesatmıyım diye düşünmen bile yanlış apaçık ortada adam yem atıyor evli erkeklerden uzak durun dertlerinizi ailenizle kızlarla paylaşın lütfen rica ediyorum

haklısın.. yapıcı yaklaşımın için çok teşekkür ederim.. muhabbetin bu aşamaya gelmesinden sonra bende çok pişman oldum bişeyleri konuştuğum için.. erkeklerin bu kadar ileriye gidebilceğini tahmın etmemekte akılsızlık ettim.. :59: mesafemi koyup aynen koruyacağım.. bi kez daha aynı durum olursa işi bırakıcamm..

patronunuzla asla bu konulara girmemeniz gerek di ye dusunuyorum
benım patronumda bıze tum calısanlara cok ılgılıdır ama aıle dostudur senelerdır abım arge uzmanı olarak calıstı yasıda buyuk ama bende gene o cızgıyı cekerım ısım olmaz bellı bır asamauyı gecmem kı sızın yenı tanıdıgınız bırı bılemıyrum..
dıger calısanlara farklımı?
bızım herkeze esıttır her sorunu bılır sorarda

doğru tabi... dicek bişeyim ona.. bayan olarak sadece ben çalışıyorum.. bi yönetici yardımcımız bide şirketimizin avukatı var ofisimizde..

bu kadar samimiyet gereksiz..bn olsam beni eve bırakmasına bile gerek duymazdım..eğer patronunla yüzgöz olmak ıstemıorsan tavrını koy,evine de kendi imkanlarınla git...

Ya ne adamlar var yeni tanıştığı bayana karısını kesiyor.
Adamın niyeti çok açık ortada evin anahtarını da veriyor öncesinde ortamı da hazırlamış zaten.
Tavsiyem kendinizi çekin ve iş dışı muhabbete de hiç girmeyin.

adamın kafasını dinlemek için evi varmış.. ona garsoniyer derler canım.. iyi kafa dinliyordur orada. yerinde olsam hiç düşünmeden bu işi bırakırdım.

adamın kafasını dinlemek için evi varmış.. ona garsoniyer derler canım.. iyi kafa dinliyordur orada. yerinde olsam hiç düşünmeden bu işi bırakırdım.

Katılıyorum,bu ne saçma bir teklif yaa..
Sen orda kal arada bende uğrarım der gibi...
aman haa uzak durun,vaktiniz varsa başka iş arayın derim...

ah be kujum. adam anlatsın dursun ne istiyorsa he de geç uzatma sen ne diye durup kendi dertlerini sorunlarını anlatıyorsun. o senin arkadaşın sevgilin baban kardeşin dostun değil. o senin PATRONun. ona anlatman birşeyle paylaşman gerçekten çok gereksiz olmuş... sen anlatarak aslında adamın şansını denemesini farklı yerlerden seni kendine çekmesi için yol açmışsın. bir daha böyle muhabbetlere girme resmiyetni herzaman korun. canın çok yanar yoksa şimdiden söyleyeyim..

ben suçu sizdede buldum.
farkındasanız adam sizin patronunuz.
o bunun farkında olmasada sizin farkettirmeniz gerekirdi.
evet o size sorunlarını anlatmış ama sizin anlatmanızda ne oluyor.
mesafenizi koyun derim.

Back