Patorunum Sevgilim ise

arkadaşım ilişkiniz nasıl gelişir bilmiyorum
fakat sen o okula bu adamla olan ilişkin yüzünden başlamadın
bu adamla olan ilişkin yüzünden de gitmemelisin
eğer iş içeriğinden, karşılığında aldığın ücretten, ne bileyim evine olan uzaklığından falan memnunsan, daha iyi şartlarda iş imkanın yoksa kesinlikle bu ilişkin yüzünden oradan ayrılma
bırak kim ne derse desin
hem zaten zamanla herşey unutulur

Daha gençsin herşey olacağına varır.

Adamın yaşı konumu seni ilgilendirir bununla ilgili laf söylemek de bana düşmez zaten

Yazdığına bakıyorum da adam hiç güven vermiyor.

Sen de çok aşık gibi durmuyorsun.

O zaman takma kafaya işine gücüne bak. Onun yüzünden işten ayrılmak zorunda değilsin.

Bi yandan iş bakıyormuşsun da zaten . Daha iyi bi iş bulursan çıkarsın.

Bulamazsan da bu ilişki ne olacak işten çıkalı miyim diye düşünüp kafana takmaya değmez

Ayrilsan niye sorun olsun ki adam memnun olur gibi duruyo zaten umrunda degilsin. Bi kadinin iki uc ayda bosadigi adamdan zaten hayir gelmez. Istikrarli duzgun adam olsaydi 2 ayda bosanmazdi
bu yazdığınız çok yanlış.
sonuçta adamın 2-3 ay da karısıyla neler yaşadığını nerden biliyorsunuz? birlikte mi yaşadınız? ya kadın psikopatsa? ya aralarında aşamadıkları sorunlar başgösterdiyse?
bu kadar önyargılı olmayın. hepimiz yaşıyoruz sizin de başınıza ne geleceği belli değil. ne kadar kolay insanları karalamak.
bu zihniyet yüzünden zaten, evlenen insanlar psikopat da olsa evlendikleri insanları çekmek zorunda kalıyor.
yıl 2015 artık bu düz ve sabit fikirleri yok edin.

konu sahibinin sorusuna gelince, bence adam zaten kendi tarafınca ilişkiyi noktalamak üzere, siz de hakerete geçerseniz belki onun için de kolaylık olur. oturup konuşun derim.

romantizme gerek yok bi evlilik 2 ayda apar topar bitiyosa ortada absurt bi durum vardir bunu iyice arastirmadan pesine dusmeden ortaya cikarmadan adamin pesine dusulmez. Bu adamin istikrarsiz oldugu kizi elde edene kadar ugrasip elde edince sallamasindan belli. Muhtemel evlilikte de aynisi oldu. Medyum degilim analitik zekam iyi

bıtır ılıskıyı, ıse de devam et zaten gormuyormussun kurumda da.. eger cok rahatsız olursan kendını saglama almadan yanı yenı bır ıs bulmadan ıstıfa etme

işte hayatta insanların karşısına çıkan bazı olaylarda analitik zeka hiçbir işe yaramayabiliyor. ama bunu tecrübe etmeden anlamanızı beklemiyorum. o yüzden başınıza gelmesini istememekle birlikte, ancak gelince anlayabileceğinizi düşünüyorum. çünkü hayat öyle analitik zekanın hesapları dahiline giren 2*2=4 kıvamında değil.

Utanmasa beddua edecek :d bekar humeyra senin basina geldi galiba

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için bir çok arkadaşın fikri burada ayrıl ve işe devam et yönünde aynı zamanda da yeni işler bakmaya devam etmem yönünde olduğu için bir gün zaman bulupta patronum vakit ayırırsa ayrılmak istediğimi söyleyeceğim yüz yüze o da anlayacak artık zaten bu sürede hiç bi şekilde mesajlşarına cevap verilmiyecek

Ayrıldıktan sonra işinize devam edin.Böyle biriyle evlenirseniz zaten kendinize yazık edersiniz.Baktınız kabul etmiyor sırf işsiz kalmayayım diye biriyle sevgili olmak zorunda mısınız?
Hayır tabikide olmazsa yoluma bakarım o yoluna ben yoluma iştende çıkarım

Ne güzel anlatmışsınız öyle gerçekten de bu adamın tarzı bu gerçektende size tamamen katılıyorum ve haklısınız işime devam edeceğim hiç bi şekilde çıkmayı düşünmüyorum hem her şey daha iyi olur inş

O ne olduğunu anladığı anda en mutlusu ben olacağım galiba

Hakkınızda hayırlısı olsun. Adam çıtır avcısı. Siz o okulda 10 yıl çalışsanız daha neler neler görürsünüz. Mutlu bir beraberlik dilerim size ; çünkü şu ana kadar olan şey birliktelik değildi. Bir de hakkında asla konuşmayın, iş dışında yok sayın.

çok doğru ben o işe o adam yüzünden girmediysem o adam yüzünden de çıkmayacağım.

Yok hiç bir şekilde o adamla ilgili konuşmayı düşünmüyorum aynı zamanda hiç kimseyle de merhaba dışında konuşmayı düşünmüyorum en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…