paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu beni şoka soktu, birde yeni haberleri görünce iyice komalık oldum. Allah akıl fikir versin arkadaşım ne diyeyim.

tövbe bismillah nasıl adam bu şok oldum.kendini yetersiz görmüş kafayı yemiş belliki.sürekli onu aldattığını düşündüğüne göre..boşanman senin için en hayırlısı.inşallah bi daha karşına çıkmaz

Bu adamdan cocuk yapmak istedigine emin misin ya? 2 3 sene dusunme bence

Şoktayım şuan gerçekten bu yazdıkların doğruysa çok vahim bir durum geri dönüp eşine destek olman senin kararın yargılanmamalı ama çocuk yapmak için acele etmesen keşke umarım çok mutlu olursun ama hep tetikte ol tamamen geçti deyip boşlama

yazdıklarının her bur kelımesını okurken sok oldum cok buyuk gecmıs olsun arkadasım cok bıke dayanmıssın senın adına gercekten uzuldum gencecıksın sakın donme senı yne rahat bırakmayacaktır emınım ugrasacak donmen ıcın guclu olmalısın arkadas dost elbette edınırsın sen bu kadar bu adama sabretmıssın kı bu donemı de asarsın ıstedıgın zaman konusabılırız ozelden de yazabılırsın Allah her daım yardımcın olsun pekı nısanlılıkta hıc mı anlamadın yanı bunu canınısteyınce mı yapıyor :/

cıddı olamazsın Allah kurtarmıs senı ya bıse yapsaydı sana (

yanlış ne yaptım allahım neden bunları yaşamama izin veriyo neden arkadaşlarım evliliklerinde mutlu ben eziyet çekiyorum daha neler yaşıcam allah bilir
nolur ısyan etme buda senın sınavın olmus dırayetlı olup canımdan olmadım dye sukretmelısın bu adam geraeyı yapabılırdı sana Allah korumus senı

aılene sok oldum kocandır olsun ne demek ya adam bıldıgın delı sen onu ıstesen delıler hastanesıne bıle yatırırsın

Şok oldum !
Çektiklerinin mükafatını diğer tarafta alırsın inş.

bu kadar uç noktada vukuatları olan bir adam nasıl olur da kısa sürede iyileşir?
tabi ki iyileşsin ama mümkün mü?
konunun sonunu da okudum.tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok hak verdimç.
bu tür ağır bir vaka nasıl oldu da 3 ayda 360 derece değişti?
acaba yazılanlar gibi hastalığın uyku evresi mi?
konu sahibi arkadaşım sen çok mutluyum her şey yolunda diyorsun Allah ta bozmasın mutluluğunu lakin
temkinli olmanda fayda var.
bir kere eşinin net teşhisini bile bilmiyorsun daha.
ayrıca eşinin ailesi bu durumu bildiklerine göre eşin senelerdir hasta be canım.
demek ki belirli zamanlarda alevlenen bir durumu var.
sen çok gençsin inanmak istiyorsun ama daha temkinli olman gerekmezmiydi bunca olaydan sonra.şu ilk yazdığın mesajdaki detaylar korkunç ötesi.
bilemiyorum iyi cesaret sendeki.

konu sahıbı sızofren olmasın....kocanın yaşı 30 mu 35 mi ?

konu sahibi hortlattı kendi konusunu.iyiyim son durumum budur diye:))
onun üzerine de nasıl böyle bir değişim yaşandığına dair yorumlar yapılıyor.
eşinin yaşını da yanlışlıkla yazmış.doğrusu 35 miş.

bence son yorumlar şizfren eşe ait.
konu sahibinin konuşma tarzı gibi değil.
eşi 30 du,35 olmuş.
hemen bebeğe karar vermiş.vs.vs.
takmıştır adam kıza.nerde ne yapıyor takiptedir hala.
44 kiloya düşmüştü ne oldu 12 daha vermiş 1 ayda.
mevta olmadıysa o halde yaşıyordur hala.:))

ya başkasının yaşadıklarını yazdı ya da uydurma.

ne olursa olsun pek düzelecek birine benzemiyor hastaneye kapatsınlar ailesine de dava açsınlar adam aldatma ile ilgili hatta o evlilik bu adamın kafası yüzünden yok sayılır.ailesi sorumlu vasi atanması lazım.ömür boyu hasta adamı da evlendirmesinler çok uzun sene başkasının da başını yakmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…