• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım benim ayrılman en doğru karar .düzelecek diye senide hasta edecek .seninde bu bahtı yaşayacağın varmış dünyadaki imtanın buymuş .ALLAH sabır ve güç versin.

Her iki aile de çocuklarının ne halt olduklarını en başta söyleseler böyle maceralara da gerek kalmayacak ama yok illa bir macera... Geç bile kalmışsınız boşanmakla. :KK57:

Aradan 4 ay geçti ve ben boşanmadım iyikide boşanmadım 1 ay ailemin yanında kaldım ve döndügümde kocam bambaşka bi insan oldu 3 aydır tek kavgamız olmadı ve artık takıntılarını bıraktı aşırı kıskançlıgı daraltması bitti nasıl degişti bu kadar anlamadım ama allaha şükürler olsun artık çok mutluyuz bebek bekliyoruz

aılene sok oldum kocandır olsun ne demek ya adam bıldıgın delı sen onu ıstesen delıler hastanesıne bıle yatırırsın

ne olursa olsun pek düzelecek birine benzemiyor hastaneye kapatsınlar ailesine de dava açsınlar adam aldatma ile ilgili hatta o evlilik bu adamın kafası yüzünden yok sayılır.ailesi sorumlu vasi atanması lazım.ömür boyu hasta adamı da evlendirmesinler çok uzun sene başkasının da başını yakmasın.

canım benim ayrılman en doğru karar .düzelecek diye senide hasta edecek .seninde bu bahtı yaşayacağın varmış dünyadaki imtanın buymuş .ALLAH sabır ve güç versin.

Her iki aile de çocuklarının ne halt olduklarını en başta söyleseler böyle maceralara da gerek kalmayacak ama yok illa bir macera... Geç bile kalmışsınız boşanmakla. :KK57:
Kızlar konu sahibi arkadaşımız eşiyle barışmış sanırım son güncellemeyi okumadınız sizin için ekledim.

kızlar bu topic te bana yardımcı olacak birini bulurum diye yazıyorum, benim bir arkadasım var yuzyuze pek gorusmem, ama mesajlasırız hep. Fazlasıyla bencil bir insan, hep kendi dedigi olsun ister, olmayınca sinirlenir, mesela annesine sinirlenince bana mesaj atar "su an çok sinirliyim heryeri dagıtmak istiyorum, dolapların içini bosaltmak istiyorum" der bu bir.
Bazen mesajlastıgım anda hiç alakasız bir kelime veya bir cumle soyler mesela normal muhabbet ederken sadece "benim sigortam yok SGK..." falan diye bir cûmle kurdu, ne alaka dedigimde "hiiiç, ôylesine" diye cevap aldım, çok sık olmuyor mesela yılda 5 kere falan olmustur bu iki
Bir gece telefonda konustuk, kapattıktan sonra bana askını itiraf etti, ve "ben hastayım sizofreni tedavisi gordum, bir ton ilaç alıyordum, simdi ise bir tane alıyorum" dedi, ciddimisin diye sordugumda "yok be saka yapıyorum sizofreninin ne oldugunu bile bilmiyorum" dedi, ben dogru soyle dedigimde "sacmalama vallah oyle birsey yok" dedi, bu uç,
bu arada bazen mesela fabrikada kesme aletiyle ugrasınca aklına birden elini kaptırdıgı dusuncesi geliyormus ve birden "ay" diyormus baskaları duyacak sekilde
Sizce bu çocuk gerçekten sizofrenmi?

kızlar bu topic te bana yardımcı olacak birini bulurum diye yazıyorum, benim bir arkadasım var yuzyuze pek gorusmem, ama mesajlasırız hep. Fazlasıyla bencil bir insan, hep kendi dedigi olsun ister, olmayınca sinirlenir, mesela annesine sinirlenince bana mesaj atar "su an çok sinirliyim heryeri dagıtmak istiyorum, dolapların içini bosaltmak istiyorum" der bu bir.
Bazen mesajlastıgım anda hiç alakasız bir kelime veya bir cumle soyler mesela normal muhabbet ederken sadece "benim sigortam yok SGK..." falan diye bir cûmle kurdu, ne alaka dedigimde "hiiiç, ôylesine" diye cevap aldım, çok sık olmuyor mesela yılda 5 kere falan olmustur bu iki
Bir gece telefonda konustuk, kapattıktan sonra bana askını itiraf etti, ve "ben hastayım sizofreni tedavisi gordum, bir ton ilaç alıyordum, simdi ise bir tane alıyorum" dedi, ciddimisin diye sordugumda "yok be saka yapıyorum sizofreninin ne oldugunu bile bilmiyorum" dedi, ben dogru soyle dedigimde "sacmalama vallah oyle birsey yok" dedi, bu uç,
bu arada bazen mesela fabrikada kesme aletiyle ugrasınca aklına birden elini kaptırdıgı dusuncesi geliyormus ve birden "ay" diyormus baskaları duyacak sekilde
Sizce bu çocuk gerçekten sizofrenmi?
Buradan gorunmen zor olur, konu ac istersen.

Of canım ya çok kötü bir dönem geçirmişsin dediğin gibi bu kesinlikle evlilik değil :(:(
Boşanmakla da sonuna kadar haklısın ailen hala yanına gitmeni isterse hayır de lütfen 6 ayda neler olduğunu sende gördün :( Çok çok üzüldüm gerçekten okudukça bunlar nasıl olur diye sorup durdum kendime daha yaşın ne ki çalış kendi hayatını kur ailen bile olsa güvenin tam olmasın kimseye..

Bi kaç aydır hiçbir sorun yok normal davranıyo. Hamilede degilim kalmayı istiyorum. Tabi hemen kalamam çünkü yumurtlama sorunum var doktora gidiyoruz oda 6 7 ay sürer o zamana kadar eskiye dönerse hala bi kaçış noktam var ama 9 ay boyunca bi sorun çıkarmazsa düzelmiş demektir. Çünkü doktor versigi ilları 6 ay kullanmasını istemiş alkol hasta tavırlarını tetikledigi için artık onuda kullanmıyo. Açıkcası bi kaç aydır mutluyum bazıları kendini ajan sanıp senmisin şizofren kafandan uydurdun bunu diye saçma sapan konuşmuş umrumda degil kmse eglensin diye buraya yazı yazıcak kadar ne boş insanım nede boş vaktim var sadece uzulen insanlar oldu ve artık mutlu oldugumu yazıp onların görmesini istemiştim hepinize teşekkürler inşallah benim yaşadıkarımı hiç yaşamaz çok mutlu olursnz

Umarım bu günler kısa sürmez.
Çünkü eşin gerçekten hasta.
Yazdiklarindan sonra nasıl bu konuma geldiniz hayret içindeyim.
Şiddet vardı hakaret vardı asagilama vardı ne yapsan gözüne batardı. Bugün hersey düzeldi bebek yapacağız.

Sen bilirsin!
Sonunda üzülme ...

ay töbe töbe bi kısmını okudum ama içim şişti resmen.Gençliğine yazık hemen boşamalısın

Adam tımarhanelik. Ne sevgisi var ne saygısı. Hadi diyelim dediğin gibi bambaşka biri oldu, unutabilecek misin? Nasıl bebek istiyorum diyebiliyorsun? Seni or... diye çağırdığı günleri nasıl aklından çıkarabiliyorsun?! Benim içim bunu kaldırmadı. Hiçbir zaman da kaldırmayacak! Pes!

Adam hasta; ilaçla,doktorlarla,hastaneye yatarak ya da diğer şekillerde tedavi oluyor, düzelmek için çabası var. Karısı kötü zamanında yanında olmazsa ben aşkından şüphe ederim. Allah korusun ama eşi kanser olanlara ya da farklı bir hastalığı olanlara da mı boşan diyorsunuz? Eşiniz düzelmeye başlamış lütfen ondan sevginizi esirgemeyin,onu siz iyileştirebilirsiniz ancak.

:110::KK43: yanlız değilsin arkadaşım,bende 3 gün önce geldim annemin yanına.aynı durumlar hatta daha beterleri..yaşamayan çekmeyen bilemez..ben karar verdim ayrılcam,sen 1 yıl ben 4 yıl katlanabildim.değişir,tedavi olur,seviyorum,bu halde bırakmayayım dedim basını bekledim..şimdi bende 28 yasında bitik bi haldeyim.
bırak.ardına bile bakma.
ben öldürülmekten korkuyodum.ölüm korkusuyla yasıyodum.
en iyisini en doğrusunu yapmışsın.
keşke bende senin kadar erken alsaydı bu kararı.
gecmiş olsun arkadasım.
allah yardımcımız olsun.
hayat cok kısa ve yaşamaya deger.
en en bastan baslamak için asla gec değil.hele de senin için.
silkelen kendine gel.

Adam hasta; ilaçla,doktorlarla,hastaneye yatarak ya da diğer şekillerde tedavi oluyor, düzelmek için çabası var. Karısı kötü zamanında yanında olmazsa ben aşkından şüphe ederim. Allah korusun ama eşi kanser olanlara ya da farklı bir hastalığı olanlara da mı boşan diyorsunuz? Eşiniz düzelmeye başlamış lütfen ondan sevginizi esirgemeyin,onu siz iyileştirebilirsiniz ancak.
arkadaşım ben 4 yıl ugrastım.tam 4 yıl onu yanlız bırakmamak için,yadımcı olmak için elimden geleni yaptım..malsef hep daha fazla rezillik hep daha fazla olay yasandı.
en sonunda kendini kesmeye basladı.sonra bana.
4 gün önce senin yüzüne ve cinsel organlarını kezzaplıycam bak bakalım karsı komsu seni .... yapabilecekmi..sevgililerin seni begenecekmi dedi..
dondum.
kendi ailesi sahip cıkmıyosa yapacak birsey yok..
inanın cok ama cok zor bi durum.

Tabi yaninda olsun ama çocuk yapmaya karar vermişler... Bence eşinin zamana ihtiyaci var bir ay güzel diye hadi bebeğimiz olsun mantigi çok yanlis.

arkadaşım ben 4 yıl ugrastım.tam 4 yıl onu yanlız bırakmamak için,yadımcı olmak için elimden geleni yaptım..malsef hep daha fazla rezillik hep daha fazla olay yasandı.
en sonunda kendini kesmeye basladı.sonra bana.
4 gün önce senin yüzüne ve cinsel organlarını kezzaplıycam bak bakalım karsı komsu seni .... yapabilecekmi..sevgililerin seni begenecekmi dedi..
dondum.
kendi ailesi sahip cıkmıyosa yapacak birsey yok..
inanın cok ama cok zor bi durum.
Arkadaş barışmış eşiyle canım,seninde Allah yardımcın olsun.

Kızlar konu sahibi arkadaşımız eşiyle barışmış sanırım son güncellemeyi okumadınız sizin için ekledim.

allah yardımcısı olsun...
o kadar cok yasadım ki bu durumu...
neyse..zor.
aklıma geldikçe daha kötü oluyorum.
aynı konuyla ve daha beteriyle tekrar yazmaz umarım.

babam mütait aileminde durumu gayet iyi eşim ailem varken çok gzl oyun oynuyo ailemde ona inanıyo ve çek nolcakki diyolar
ayy annenle babanın yatacak yeri yok..Okadar rezillik olmuş polis gelmiş annen gelmiş hala ikna olmamış mı ne istiyor acaba illa bi komaya soksun öyle mi ikna olacak pes..Eşinin teşhisini koyan doktora götür anneni..Daha 21 yasındasın arkana bakma allah büyük karsına daha iyilerini çıkarsın inşallah...

Yok artık yaaa nasıl barışır? :KK57: O zaman konu sahibi bütün olacakları kabul etti.

Bence de doğru olmasın ,inanmak istemiyorum çünkü doğruluğuna ...21 yaşındayım diyo konu sahibi belli ki şizofreni hakkında bir bilgisi yok ,nasıl davranılacağı hakkında da ..Çok zor ne diyim eğer doğruysa A llah yardımcısı olsun ...
Ya tabikide şizofren degilim ailem boşanmama karşıydı eşimde tedvi oldu ilaçlarını kullanıyo ve iyiyiz allaha şükür bi iki kelime yanlış yazdım yaşadıklarım çok agar diye hemen beni şizofren konu uyduran biri yaptınız. Bilseydm mutluyum diye hiç yazmazdım şizofren grursuz aptal ilan edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back