Paragöz Koca

Allah sizi kurtarsin kardesim bu ne ya..para para para ne cok para dönmüs ...para gönderdigin halde eksik göndermissin diye sorabilme cesareti yuzsüzlugu kurnazligi nedir anlamadim kuruşumu hesapliyo...belliki birikimde sizin payiniz yok eşiniz isviçre bankalarinda hesap actiysa bile şaşirmam var o potansiyel...deneyin iyce emin olmak istiyosaniz para konusinda ambargo koyunda görün iciniz rahat bosanirsiniz...

hepsinde haklısın görüyorum artık gerçekleri ben de

Yuh ya kardeşiö seninki de benimkinden halliceymiş bunlar ne biçim erkek lafa gelince erkeklik taslamayı bilirler

Evet tühlenmek yerine harekete geçmelisiniz. Resmen sizi köleniz yapmış.

Karşımda ezik hissetmesin diye diye afedersiniz zaten bi tarafını kaldırdım ya.
Ay kızlar kusura bakmayın ağzımı bozuyorum arada ama

haram ediyorum zaten sen kurtulmuşsun darısı benim başıma

Sen hayırdır deme zamanım geldi de geçiyor bile. Sizlerin yorumları güç verdi bana iyice inşallah halledeceğim en kısa zamanda

Keşke daha erken fark etseydim ben de ama zararın neresinden dönsen kardır. İnsan konduramıyor hatasını görse bile kılıf uyduruyor ancak görmezden gelinecek hata var gelinmeyecek hata var

Aynen paraya çok önem veriyor o konuda büyük bir aşağılık kompleksine sahip bunu fazlasıyla belli ediyor bana önceden göremiyordum şimdi görebiliyorum artık. Yani bn ztn her ay o kadar parayı harcayacak değilimki zaten birikecek ha onda ha bende ama işte kompleksler görmemişlikler kafa yapısı vs derken bu çıkıyor ortaya

Kendinizi çok kullandırmışsın ama çok şükür ömür tüketmeden gençliğini heba etmeden farkına varmışsın sevindik boşanmaya karar vermene ama lütfen nolur böyle insanlara hakkını yedirme haram ediyorum hibe ediyorum desen anlamaz utanmaz böyle aç gözlüler. Yediklerini kopardıklarını yanına kar sayar çatır çatır yer. Senin emeğinin sefasını sürer maddi gucun var iyi bir avukat tutabilirsin hesap hareketlerinden herşeyi kanitlayabilirsin. Böyle iğrenç bir adamda kuruşunu bırakma lütfen. Çok üzüldük haline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…