Paragöz Koca

bu durum sızı soguturki. Erkeğin ağırlığı olmalı maalesef. para yiyen erkeğin o ağırlığı kalmıyor. Birikim de ortak hesapta olmalı niye kendine yolluyorsunuz ki.Maalesef evlenmeden once kendini belli etmiş.Evliliginiz surekli böyleyse ticaret evliliği gibi bir şey olmuş. Bu dönem kotu dönem paranızı ortak hesaba alin dünyanın binbir türlü hali var. Davranışları hoş değil. kendisiyle bu durumu konuştunuz mu

Evlenmeden de baya kendini belli etmiş. Buna rağmen neden evlendiniz? Kendiniz onun iki katını kazandığınız halde paranızı harcayamıyorsunuz. Yetmiyor bir de üstüne maaş kartınınızı veriyorsunuz. Böyle bir adama ne saygım olur ne de sevgim.

Ya kusura bakmayin calisan kendi ayaklari ustunde duran bir bireysiniz. Nasil paraniza sahip cikamiyorsunuz aklim almiyor.maasinizi gondermeyin. Bana gonder derse de bende biruksin sen ben ne farkeder deyin. Onun lafini ona satin madem. Ben para muhabbetine karsiyim evlilikte ama beni bile cildirttı konunuz.

Neden mahkemeye vermediniz miktar çok fazlaymış
Sonuçta onun arabasını ben aldım ama sonra kendime de aldım onu da ödedim. Mahkemeye de versem, 2 araç olduğu için mahkeme yine ikiye bölecekti yine aynı şey olacaktı. Çünkü benim aracım bendeydi. Sadece altınlar için dava açabilirdim, onu da uğraşmak istedim. Mahkeme kim daha çok kazanıyor mal onda olsun demez. Eşit ayırır. Allahtan ev alma işine girmemişim ona şükrediyorum. Boşanır boşanmaz ev aldım, çıldırdı 1 sene beni çok rahatsız etti. Şimdi 2 evliliğimi yaptım, oh iyi ki diyorum.

sizin adınıza üzüldüm. insan ilk başlarda konduramıyor ama baya paranızı yemiş sizin. ben biriktirdiğini bile düşünmüyorum. gizlice gece telefonundan kendinize paranızı yollayın ve derhal boşanın bence. ay sinir oldum ya insan kendini enayi gibi hisseder resmen. bir de millete hava atıyor. hele şu ailesine destek olan kocalara cidden uyuz oluyorum. benim görümcemin eşi de öyle. ayranları yok içmeye, borç gırtlaklarında. görümcem destek için çalışıyor adam kızın internet bankacılığı yüklemiş maaş yatar yatmaz kendine atıp ailesine yardım ediyormuş. evlenmeseydin o zaman cidden sinir krizi geçiresim geliyor böyle olayları duydukça.
hayır bir de ailesinin köyde arsaları var. adam ekip biçmiyo karısı sorunlu ve kendisi resmen çalışmayı sevmiyor.

daha fazla salak yerine konmayın ve ayrılın. eşyaları falan beraber aldıysanız bölüşün zırnık bırakmayın. ben olsa o verdiğiniz bileziğe ve 10 bine sayar bütün eşyaları alırdım.

kız konu 2018 e aitmiş ben de diyorum4 bin maaş mı kaldı kim canlandırdı bu topiği allah aşkına ya

OOna
Ona dini sohbet dinletin kadın parasını erkeğe vermek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…