Ne desen haklısın canım ne diyim sana başka ;((Enayiligine doyma mi diyelim ne diyelim. Evet aci ama gercek bu. Evli degil bekar olsan paranla yurtici yurtdisi gezer hayatini yasarsin. Simdi bir adamin egosunu tatmin ediyorsun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Paragöz Koca
- Konu Sahibi bayandegilkadindiyeceksin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne derseniz adına artık canım ;(((Sen DELİ misin?
Allah razı olsunEvet , teşekkürler.Bu konuyu mutlaka okuyun konu sahibi.Sizin gelecekteki haliniz bunun gibi olacağa benziyor eğer böyle giderse.Allah yardımcınız olsun her kararınızda.
İnşallah canım kararım o dua edinBiriken tüm parayı al ve ayrıl. O para senin.
Ben de kendime sinir oluyorum ama kurtulacağım inş inş inşO kadar diyoruz kadın çalışsın okusun etsin. Ne oluyor yine erkeğe köle oluyor. Vallahi sinir oluyorun ya.
Geç oldu ama uyandım ben de malesef darısı kendini sömürten tüm kadınlara diyelimsaf ev kadıni konu sahibinden zeki valla...bir arkadasim gayet iyiydi safti maftı ama parasini kaptirmazdi
Değişmez yok kesinlikle yol vereceğim en kısa zamandaÇocukta yokken yol ver gitsin hiç bi zaman değişmez okurken sinirlendim yaa
Biliyorum canım sağol yorumiçinEn nefret ettiğim erkek tipi
Paranızı vermeyin. yarın birgün bu adamın ne yapacağı belli olmaz dimdizlak ortada kalirsiniz
Malesef bizimkinin de öyle oldu fedakarlıklarım karşısında ne oldum delisi oldu bi daha bu kadar fedakarlık mı vericilik mi tövbeeBir de en baştan hatalar olmuş , ortak hesap neden açmadınız? Sevgi önemli tamam da dünyanın bin bir türlü hali var neler duyuyoruz yani bu kadar saf olmak ve güvenmek doğru değil.En düzgün adamın bile egosu kabarır , yapmayacağı şeyleri yapmaya başlar ben neymişim yahu diye düşünür bu kadar taviz , bu kadar vericilik karşısında.Yanlış anlaşılmasın , yıllar geçer insanın en çok güvendiği insan eşi olur , bu çok normal.Ama 1 yıl tanışma 1 yıl evlilik bu kadar çok güvenmek için az yani , bilemedim.Akıllı olun konu sahibi.Siz ne hallerle çalışıyorsunuz , bu sömürülmek başka bişey değil.Sonra çok pişman olursun.
Allah razı olsunZaten sen kararını vermişsin canim cahil bir insan da değilsin hakkinda en iyisi olsun..
Mühendisim ben canım hesabında para bazen hesap özetini fln açıp gösterdiği oluyorNe iş yaptığınızı çok merak ettim???
Ayrıca esinizde kaç para biriktiginden haberiniz var mı?
Hesabınıgösteriyor bazen ama ben ekonomik özgürlüğümü elimde tutmak istiyorum gizlice para harcamıyor olması durumu değiştirmiyor. Ne sadakası valla haram ediyorum direk. Ve o parayla aldıkları hayvanlarım yarısı öldü gerisinden de kar edemediler umdukları gibi ilginçtir ki.sizin biriken paranın ne kadar olduğundan haberiniz var mı? ya da paranın hangi hesapta olduğundan, döviz mi altın mı?
bizde de ben ev hanımıyım eşim çalışıyor. maaşı ortak hesabımıza yatıyor. evin tüm ödemeleri bende olduğundan bu yolu seçtik. ama bizde karşılıklı güven duygusu var, birbirimizden habersiz hiçbir harcamamız yoktur. birbirimize karşı cimriliğimiz de yoktur. o yüzden eşimin enayi yerine konduğunu hiç düşünmedim, eminim o da öyle hissetmemiştir.
eşiniz sizi kullanıyor, sizde zaten soğumuşsunuz ondan. ayrılın ama biriken paradan payınızı alın bir şekilde. ailesine hibe ettiği paralar da başınızın gözünüzün sadakası olsun artık.
Size de maşallah canım. Umarım ben de güvenle inşa edilen bir ilişki sahibi olurum ileride ne diyim
:))) Ben de bu hikaye sonunda gülerim inşVall okurken istemsizce güldüm.
Aklıma Şener şenin namuslu namussuz filmi geldi kendi paranızı harcarken çalmış gibi bir muamele görmek enteresan olsa gerek
Canım buraya bu tarz konu açan ilk kadın değilim son da olmam muhtemelen. Keşke fake olsaydım keşke:)))Bana biraz face gibi geldi ne is yapiyorsunuz yok yani bu parayi kazanacak kadar akillisiniz ama maasinizida verecek kadarda enayisiniz
Fark ettim ama geç oldu canım umarım bundan sonraı güzel olacakAdam size değil paranıza aşık nasıl görmüyorsunuz bunu?
Resmen bu adam yesin diye yıllarca çalışıp emek verip meslek sahibi olmuşsunuz.
:))) Son yolan ben olurum bu hikayede inşallahNe guzel yoluyor
Masallah :)
Zırnık para vermezsem olacakları tahmin edebiliyorum o yizden artık kestirip atacağım en doğrusu bu. Aile konusunda haklısınCimri paragoz olsa babasina kardesine de cimri olur. Uzgunum ama esiniz sizi yolunacak kaz olarak goruyor. Zirnik para vermediginiz halde yaninizdaysa o Zaman ancak guvenilebilir.
Ne deseniz kızmam haklısınız kızlar. Baştan saydırmak serbest demişim zaten:)Vala sana bayan diyesim var
Cahillik gider... diyesim var
Yok sen gerçek olamazsın bu son kararım
Aynen öyle para hesabı yapılmaz ama normal evliliklerde. Benimki gibi denyo atarrkil kırolar zannediyor ki kadın para hesabı yapamaz kadın kafasına göre para harcamamalıKesinlikle bu gidişe bir dur demeniz gerekiyor.Yazık size o parayı kazanmak için verdiğiniz emeğe.Karı koca arasında senin paran benim param olmaz olmamalı fakat erkeğin de karısının maaş kartını alıp kafasına göre harcaması ,ona buna hava atması,sizin harcamanızı engellemesi asla kabul edilemez bir durum.Siz o parayı kazanacak zekaya sahipseniz onu çekecek,yatırım yapacak zekaya da sahipsinizdir kendinizi daha fazla ezdirmeyin .Bütün erkeklerin hayali eşlerinin maaş kartını ele geçirmek.Yine tekrar ediyorum evlilikte para hesabı yapılmaz fakat kadın olsun erkek olsun kimse enayi yerine konulmamalı