• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragöz Koca

Bir de en baştan hatalar olmuş , ortak hesap neden açmadınız? Sevgi önemli tamam da dünyanın bin bir türlü hali var neler duyuyoruz yani bu kadar saf olmak ve güvenmek doğru değil.En düzgün adamın bile egosu kabarır , yapmayacağı şeyleri yapmaya başlar ben neymişim yahu diye düşünür bu kadar taviz , bu kadar vericilik karşısında.Yanlış anlaşılmasın , yıllar geçer insanın en çok güvendiği insan eşi olur , bu çok normal.Ama 1 yıl tanışma 1 yıl evlilik bu kadar çok güvenmek için az yani , bilemedim.Akıllı olun konu sahibi.Siz ne hallerle çalışıyorsunuz , bu sömürülmek başka bişey değil.Sonra çok pişman olursun.
Malesef bizimkinin de öyle oldu fedakarlıklarım karşısında ne oldum delisi oldu bi daha bu kadar fedakarlık mı vericilik mi tövbee

sizin biriken paranın ne kadar olduğundan haberiniz var mı? ya da paranın hangi hesapta olduğundan, döviz mi altın mı?
bizde de ben ev hanımıyım eşim çalışıyor. maaşı ortak hesabımıza yatıyor. evin tüm ödemeleri bende olduğundan bu yolu seçtik. ama bizde karşılıklı güven duygusu var, birbirimizden habersiz hiçbir harcamamız yoktur. birbirimize karşı cimriliğimiz de yoktur. o yüzden eşimin enayi yerine konduğunu hiç düşünmedim, eminim o da öyle hissetmemiştir.

eşiniz sizi kullanıyor, sizde zaten soğumuşsunuz ondan. ayrılın ama biriken paradan payınızı alın bir şekilde. ailesine hibe ettiği paralar da başınızın gözünüzün sadakası olsun artık.
Hesabınıgösteriyor bazen ama ben ekonomik özgürlüğümü elimde tutmak istiyorum gizlice para harcamıyor olması durumu değiştirmiyor. Ne sadakası valla haram ediyorum direk. Ve o parayla aldıkları hayvanlarım yarısı öldü gerisinden de kar edemediler umdukları gibi ilginçtir ki.
Size de maşallah canım. Umarım ben de güvenle inşa edilen bir ilişki sahibi olurum ileride ne diyim

Kesinlikle bu gidişe bir dur demeniz gerekiyor.Yazık size o parayı kazanmak için verdiğiniz emeğe.Karı koca arasında senin paran benim param olmaz olmamalı fakat erkeğin de karısının maaş kartını alıp kafasına göre harcaması ,ona buna hava atması,sizin harcamanızı engellemesi asla kabul edilemez bir durum.Siz o parayı kazanacak zekaya sahipseniz onu çekecek,yatırım yapacak zekaya da sahipsinizdir kendinizi daha fazla ezdirmeyin .Bütün erkeklerin hayali eşlerinin maaş kartını ele geçirmek.Yine tekrar ediyorum evlilikte para hesabı yapılmaz fakat kadın olsun erkek olsun kimse enayi yerine konulmamalı
Aynen öyle para hesabı yapılmaz ama normal evliliklerde. Benimki gibi denyo atarrkil kırolar zannediyor ki kadın para hesabı yapamaz kadın kafasına göre para harcamamalı

Back
X