Paragöz Koca

Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz? Bosanacagim demissiniz planiniz nedir?

Allah daha çok versin ama şuanda benimde gözlerimde dolar işareti çizgi film gibi dönüp duruyor
Kocan uyuzun teki ama başını dondurMuş olmalı o kaa para
Sorması ayıptır bölümünü ne ayol ne iş yaparsınız a vallahi catliycam
Benim kocam da muhendis 12 yıllık tecrübesi ve ödülü var arti eksik belgesi yok ama daha aşağısıni bile talep ettiğinde veremeyiz diyolar

ben sizi asagilamadim o arkadasim 1.5 yillik evli kocasi da ilk defa bu hareketleri yapmiyor.. bakin bir insan degismez 1 ay sonra da ayni kisidir 2 ay sonra da... kiza son kez konus oyle git dedim ..degismiyor degismez de dedi... kocanizin bariz ne oldugu belli ben size bosanin demedim... kabul edecekseniz devam edin ..karsinizdaki degismiyecek ...sizi asagilamiyorum kimseden yorum almadan da kararinizi verebilirsnz

Al benden de o kadar. Üstümüze yapışıp kalan şeyleri yırtıp atamıyoruz çünkü diğee kadınlar da buna izin vermiyor. Vay efendim sonra sen ne değişiksin elalem böyleyken şöyle yapıyormuş falan deniliyor.

Anlıyorum da o zaman kimse buraya konu açmasın. Tabi ki kimseye sormadan kararlar verebiliriz ama birkaç mesajımda belirtmiştim biraz da buradan güç almak, sizlerden cesaret almak ve haklı olduğunu başkalarından duymak iyi gelecek diye düşündüm. Ve bekar kızlarımızın da bu kötü örnekler kulaklarına küpe olur belki. Ve ayrıldığım haberini buradan paylaştığım taktirde benzerlerini yaşayan varsa cesaret alır belki.

50 bin tl az bence o gelirle, üstelik hiç harcamıyorlarmış, baksanıza 400 tl lik saati alamamış yazık ya ne biçim kullanıyor kadıncağızı

Para mevzusuna çok takılmayalım bence...Para sadece mutluluk getirmiyor aksine yanlış oturmamış karakterde kişilerde silah haline geliyor hele birde sonrada görme görgüsüzün tekiyse değme o mikrobun keyfine..Benim boşandığım eşim benden fazla kazanıyordu.Yıllık ortalama geliri 100 bin pound civarında idi ki yazılım mühendislerinin uzman olanları 70 ile 100 bin arası zaten kazanıyor ama o gelirle bile benim kazandığım paraya göz dikecek kadar alçak bir insandı ortalama bir akademisyen maaşı ingilterede aylık 4 bin ile 7 bin pound arası değişir..Sonuç benim kredi kartımla siparişi verilen hayat kadını

Boşanmak istediğini zaten yazmışsın...
Bu konuya girmiyorum bile... parani kurtar bence.
Burda avukat arkadaşlar vardir veya siz özel bir avukata danışın ama benim yaşadığım ülkede (avukatim) paranin kimin hesabinda olduğunu önemli değildir. Boşanma aninda varlik ikiye bölünür.

Bir avukat olarak verecegim nasihatlar: sinsice ilerleyin. Kendi hesabinizda para birakmayin. Nakit cekip anneniz yastik alti yapsin.
Ilk etapda ayrilmak istediğinizi söylemeyin ve ev veya araba aldırın o paradan ( anladığı anda parayi zaten kaçıracak) fırsatınız varsa hesabin dekontlarini güvenilir bir yerde saklayin ve avukata giderken yaninizda götürün. Sakin boşanma davasi açacağınızı söylemeyin.

1000 tlyi gönderdi mi:)

Konu sahibi eşimle açık açık konuşacaksın. Şu davranışların beni soğuttu diyceksin .Herkes eteğindeki taşları dökecek.Sadece bir kelime edip sustum diyosun. Öyle hemen evlilik bitmez.Maaşını vermiyeceğini gerekli birikimi kendi yapacağını belirtceksin.Ailesinede öyle kafasına göre para vermeyeceğini dile getireceksin. Bütün evin kirası yiyeceği her şeyini eşin karşılayacak. Birikimi sen yapacaksın ilerde ev araba alıncak senden isteyebilir eğerki kabul eder ve düzelirse bir şans daha ver.Ama emin olmadan çocuk yapma

E bari senin yerine o işe gitsin .
Sende para vermeye devam et bu süre içinde
. Enayi demek istemiyorum

1. İş kart şifreni değiştir
2. Paranın hesabını eskiye dönük sen ona sor ki darlayamasın seni
Ayrıca ne demek hesap kartı bende diye hava atmak? Siz de evet onda hatta bileziğimi de bundan çekti deyin tam olsun .. sizin olayınız da normal değil kartım onda kalmış sonra
İstemedim falan demişsiniz nişanlılıkta mahremiyet olur adam o zaman bile geniş..

Konuyu yarısına kadar okudum. Yeminle eşinizden nefret ettim.
Akıllıya bak yarın öbürgün bozuştuğunuzda para onda kalsın die hesabına alıyor.
Siz çalışmasanız bu size su bile içirmez.
Tv de bir programda anlatıldı. Adam cerrah karısı ameliyat hemşiresi ( ameliyat hemşiresi doktor gibidir ). Bu çok saygın cerrah eşinin elinden sizin esiniz gibi tüm parasını alırmış kadın vermek istemediğinde yada harcadığında ( tuz dökerken sallanan kısım omuzla dirsek arasindaki yumusak et) kolunu keser sonra dikermis. O kısım kesildiğindede kolu kesinlikle kulanamazmış insan.
Kadının avukatı anlattı.
Valla cok talihsiz bi kocanız var umarım herşey gönlünce olur.
Çok üzüldüm.

Ay darısı başıma canım tebrik ederim seni de
Ne olursa olsun darısı size demeye yüreğim elvermez, kurtulmak için can attığım halde öyle sancılı bir süreç ki boşanmak. Ben sizin için hakkınızda hayırlısını diliyorum Rabb'imden.
Dinimizde kadının malına, gelirine el uzatmak yoktur. Erkeğe vermek zorunda değil ancak isterse gönül rızasıyla verebilir. Ailede kadının kazancı kendine ait evi geçindirmek zorunluluğu yok, tabi yardımcı olmak isterse o başka. Sözün özü kadının parası kadına, erkeğin parası hem erkeğe hem kadına ait, erkek paylaşmak durumunda.
Gereklilik durumunda hatta her durumda eşime yardımcı olup masrafları paylaşmak isterdim ama durumu çok iyi olmasına rağmen benden çalişmamı ve eve bakmamı isteyen bir eş, sorumluluk sahibi eş kavramının içini doldurmuyor. Üstelik kendisi yatırım yapacakmiş, ne sinir bozucu, ben hesaba hiç katılmıyorum. Söylemeyi unuttum biriktirdiği paraları ablalarının üzerine yatırıyor. Bana açıklaması vergi tahakkuk etmesin diyeymiş. Oysa bir gün olsun ne kadar parası olduğunu merak etmedim. Kendisi çalişip çabalıyor, kendi kazancı, sıkıntısını kendisi çekiyor, vicdanıma sığmaz müdahale etmek. sormadım dillendirmedim hiç. Evini ihmal etmemek şartıyla kimin üzerine yatırırsa yatırsın. Evine bakıyor muydu? Kesinlikle hayır. Bir ekmek bile almak istemez, para bırakmaz, masraf çıkarırım diye market sana yasak gitmeyeceksin dedi tamam dedim. Ne alınacaksa bana söyleyeceksin diyordu. Ne sipariş versem ucundan kıyısından kırpıyordu. Ya eksik alıyor ya hiç almıyordu. Neden almadın diye sorduğumda gerek yoktu almaya derdi. Bir gün makarna siparişi verdim almamış, nedenini sorduğumda makarna mi yiyoruz niye alayım dedi. Oysa makarna olsa yerdik, olmadığı için yiyemiyorduk. Öyle severim ki makarnayı, hasret kaldım. Ne diyeyim, ben geçim etmeye gittim oraya. Beni hiç tanıyamadı ya ona üzülüyorum. Annemin evinde bile yediğim lokmayı hakediyor muyum diye düşünürüm. Herkesi kendi gibi görüyor olması ne acı, boşa yaşiyor bu dünyada bana kalırsa, insan kullanmayı da seviyor. Kendimi ona nasıl emanet etmişim, çok yazık.

Çok güzel tahlil etmişsin herşeyi. Sinsi ve çıkarcı bir adam var karşında.
Sevgisiyle tatlı dille kafa karıştırıp parayı karşı tarafın rızasını da alarak yiyen tipler bunlar. Ablamın vardı böyle bir sevgilisi. Pislik bütün birikmişini almıştı elinden. Ablam onu sevdiğini düşünüyordu neyse para bitti adam gitti.
Sen niyetini hiç ona belli etme. Konuşup düzeltmeye de çalışma düzelmiyor bunlar. Alışmışlar çünkü. Boşanacağını da belli etme. Stratejik davran, güzel bir plan yap. Önce senden gizli ne kadar biriktirdi öğren, onu bir şekilde kurtarmaya bak. Baktın olmuyor zararın neresinden dönsen kardır. B planına geç. Bu adama paranı verme artık al kartını borcum var de birşey uydur. İşyerinde birşey çalındı üzerimize zimmetliydi ödemek zorundayız filan yap parayı vermemeye başla. Zaten en sevdikleri para olduğu için kısa süre sonra maskesi de düşer. Ortak paradan birşey aldır. Hiç olmazsa yarısını kurtarırsın. Kaç kurtul bu adamdan senin emeğine duygularına temiz sevgine layık biri değil. Lütfen gelişmeleri de yaz. Çok güzel fikir verenler olmuş ne olur uygula. Son derece haklısın umarım herşey gönlünce olur. Besleme böyle asalakları canım benim.

Bu devirde kocaya bile güven yok ne diye bütün paranı ona veriyorsun.bütün ay çalış ama en ufak harcamada benden izin al yok yaaa eşin çok uyanık sende çok safsın kusura bakma.ille birinde para birikecekse sende biriksin ozaman

konu sahibi gelişmeleri bekliyoruz
iyi haberlerle gelin lütfen
hakkaten o 1000 tl geldi mi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…