Paragöz Koca

Malesef bizimkinin de öyle oldu fedakarlıklarım karşısında ne oldum delisi oldu bi daha bu kadar fedakarlık mı vericilik mi tövbee

Hesabınıgösteriyor bazen ama ben ekonomik özgürlüğümü elimde tutmak istiyorum gizlice para harcamıyor olması durumu değiştirmiyor. Ne sadakası valla haram ediyorum direk. Ve o parayla aldıkları hayvanlarım yarısı öldü gerisinden de kar edemediler umdukları gibi ilginçtir ki.
Size de maşallah canım. Umarım ben de güvenle inşa edilen bir ilişki sahibi olurum ileride ne diyim

Cimri paragoz olsa babasina kardesine de cimri olur. Uzgunum ama esiniz sizi yolunacak kaz olarak goruyor. Zirnik para vermediginiz halde yaninizdaysa o Zaman ancak guvenilebilir.
Zırnık para vermezsem olacakları tahmin edebiliyorum o yizden artık kestirip atacağım en doğrusu bu. Aile konusunda haklısın

Aynen öyle para hesabı yapılmaz ama normal evliliklerde. Benimki gibi denyo atarrkil kırolar zannediyor ki kadın para hesabı yapamaz kadın kafasına göre para harcamamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…