- 21 Ocak 2018
- 96
- 108
- 8
- 32
- Konu Sahibi bayandegilkadindiyeceksin
-
Farkındayım canım inşallah kurtulacağım en kısa süredeBu adamla bir ömür geçmez. Yatırmayın maaşınızı eşinizin hesabına falan. Zorunda mısınız? Ortak hesap açın orda biriksin kendinize ayırcağınızı yine ayırın. Veya o sizin hesabınızagöndersin maaşını. Sömürüyo resmen başka açıklaması yok
Mühendisim canımNe iş yapıyorsunuz sakıncası yoksa, merak ettim?
Of of valla ne desen haklısın toyluk ve tecrübesizlik benimki işte insanlara güvenmek ve sevmenin neticesi bu oluyor malesef8000-9000 TL maaş alan bir kadın okumuş eğitimli biri olmalı ama yazdıklarınız okuyunca saf okumamış ev kadını izlenimi veriyorsunuz.
Ne demek sizin maaş kartınızı almak ne demek her ay maaşını eşinizin hesabına göndermek, şok oldum.
Bu durum nasıl müsaade edebiliyorsunuz, sen benim ile para için mi evlendin diye rest çekmeliydiniz bu zamana kadar.
Ortak değil onun hesabı ;( Birikiyor para şu an için gelecekte nolur bilemem ama o geleceği gmstermeyeceğim onaAkşam akşam 5 dk girimde kk neler var bakem dedim .
Senın konuna denk geldım .
Ya guzel bacım , güzel ablacım , güzel kardeşimmmm ..
Neden ? Neden ? Neden ?
Bu senden aldığı parayla + kendi parasıyla napıyor?
Hesabınız ortak hesap mı ?
Aynen uzaktan görmeden etmeden çok iyi tahlil ettin. Tam da söyediğin üzere görmemiş gibi davranıyorSiz varlık içinde yokluk çekiyosunuz.Eşiniz de sizin sayenizde hiç görmediği paraları görüyor. Bu yüzden de tam bir görmemiş gibi davranıyor.
Bence yol yakinken kaç. Zararin neresinden dönersen kardir.
Niyetim o inşallahAllah aşkına boşan. Yolunacak kazsın onun gözünde.
İnşallah yapacağım hepsini tek tek ne olduğunu şaşırcakBen böyle konulara çok üzülüyorum. Bence bir gün daha cekmeyin. Derhal o evden ayrilin. Bankayi arayin ondaki kartlari iptal edin. Hemen bir avukatla gorusup hesaplarina tedbir koydurun. Tek derdi sizi tüketmek.
Kullandırmayacağım inş canım sizler de dua edin banaÜstüme iyilik sağlık vallahi bi sinir geldi banaBen okumaya dayanamadım siz bir de bu adama katlanıyorsunuz rica ederim kullandırmayın kendinizi öyle saçmalık mı olur
Sonuçlarınızı merakla bekliyorum siz bu adamdan kurtuldugunuz gün ben sizin yerinizde olsam harcayamadigim maaslarla büyük bir kutlama yapardim.İnşallah yapacağım hepsini tek tek ne olduğunu şaşırcak
Tekmeyi basayım sonra burda hep beraber yatırım planları yaparız olmaz mı:))Uzuldum ya ben. Neden maas kartini veriyorsun ki kendine araba al kredi cek kendi maasini bagla bir yere. Ya da aileme lazim de babana gonder.
okumuştum evet Allah korusun ben hemen kurtulurum umarım yıllarım heba olmadanBurda doktor bir üye vardı , 2 çocuğu vardı , 13 yıllık evliydi.Sizin gibi şeylerle başlamıştı onun eşi de.Yıllar sürmüş , en sonunda ayrılıcam diyordu ama gençliği gitmişti.Dikkat edin siz de öyle olmayın.Eşiniz sizinle kazandığınız para için evlenmiş gibi duruyor kusura bakma bu seni üzmesin.Sorun sende değil.Eşinde.Yol yakınken dönebilirsin.O doktorun konusunu hatırlayan arkadaş varsa lütfen eklesin , ben hatırlayamadım.Ama tıpkı sizin konunuza benziyordu.
Boşanmaktan yana kullanacağım tercihimi umarım kazasız belasız atlatırım bu süreci sizler de dua edin banamaaşından asla katkı yapma.
birkaç aya kalmaz ya dayak yersin ya da terkedilirsin.
ya da zaman kaybetme, boşan.
Mühendisim canımSakıncası yoksa ne iş yapıyorsunuz ?
Valla ben de onunla açık açık konuşmya utanıyorum ama onun adına utanıyorum yani öyle çirkin bir konu kiÇok rezil bi hikâye. Eşiniz adına ben utandım....
Tiksinme kısmını hallettim sıra ayrılıkta inş:))Paran için seninle evlenmiş. Pislik allahın barzosu. Ben olsam tiksinirim ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?