Para biriktirmek

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar eşimle anlaşamadığımız bi konu var eşim para biriktirmeyi sevmiyo bi turlu sevdiremidim aylık 10000 tl ye yakın para kazanıyo borçlarımız var onları oduyo araba kredimiz falan da var ama para biriktirmek istemiyo zamanında ailesi de biriktirmemiş yani alışkanlığı yok benim ailemde Kuruş Kuruş para biriktirir harcamasını da yapar fakat biriktirirde neyse ben de kendimce şöyle bi çözüm buldum her ay bi cumhuriyet Altını alıyorum ama hevesim kursağımda kalıyo eşim ikide bir bana 1 sene biriktirseniz 8 000 yapar ne ki o para ne yapılır ki diyip sinirlerimi bozuyo eşi benim ki gibi olan var mı nasıl düzeltebilirim onu

benim eşimde öyle canım senelik hesap yapar o kadar da neymiş der, onların huyu öyle, sen onu hiç düşünme biriktirmeye devam et bence

bence sen en iyisin yapıyorsun sen biriktir ki eşiniz sonrada anliycakti birktidiği ne işe yaradığı. sen devam et birikim yapmayı eşiniz takip edecektirpara bbiriktirmek nedir öğrenmemiş harcaninca ilerde sıkıntı olur. birikm yapınca size lazim dokunur.

Borçlarımız var düğünden kalan mobilyalarım Halılar perdeler çok pahalı tuttu bide araba aldı onun kredisini ödüyo tabi gezmesi tozması da var evde oturtamıyorum ki

herkes kendi gelirini kendi harcar ancak, burada biz 1300 tlyle gecınebılır mıyım dıye yazanları da okuduk
10.000 tl kazanıp kenara 1 tl bıle atamaması bıraz musriflik bence, yemek tabakları falan altından mı olsun istiyor?
yıllık 8 milyar 10 senede 80 milyar eder. altına miss gibi arabanı cekersın 80binle. küçümsemeyin

Ev var mı?

Dünyanın binbir türlü hali var.

Allah korusun işler ters giderse başını duvarlara vurur eşiniz.

Bence hemen ev al taksimde girsin o yolla bi birikim sahibi olmuş olursunuz eğer eviniz varsa bence ikinci bi ev alın yarın nolcaak kimse bilemez kirasiyla gecinirsinjz daha sonra mantigiyla sokun borca en güzel yatiriminiz bu olur

bazen kadınlar, bazen erkekler tasarrufu gereksiz görüyor. ayda 1 adet cumhuriyet altını hiç de küçümsenecek bir birikim değil. yapabiliyorsanız 2 yapın siz de. eşinize de söylemeyin, ihtiyaç anında çıkarır verirsiniz. av peşinatı olur, ileride çocukların eğitimine katkı olur. olur da olur yani. böyle insanlar başına bir musibet gelmeden pek değişmiyor.

ayda bir değil bir kaç cumhuriyet altınıyla yapın birikiminizi..

damlaya damlaya göl olur
sen takılma ona boşver söylememelisin bence zaten ona destek olmayacaksa çünkü destek olmazsa köstek olacağı belli
söyleme ona boşver devam et sen

Biz ikimizde hiç birikim yapamıyoruz ..
10 milyar maaş alan eşiniz ne iş yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…