- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- Konu Sahibi esraylmz03
Esinizin meslegi ne acaba?
Ben de bu sorunun cevabını merakla beklemekteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esinizin meslegi ne acaba?
Kızlar eşim maaşlı değil ortalama bi para söyledim mesleği avukat bu arada merak edenler olmuşBen de bu sorunun cevabını merakla beklemekteyim
Nasıl biriktirip peşinat yaptınız?Bence de bakma ona bütün erkekler öyle birde bizim eşimle gelirimiz 2.200 tl canım ona rağmen biriktirip ev peşinatı yaptım hme de mis gibi geçiniyorum birşeye ihtiyacım olmuyor.
Evimiz var zaten yardımda yapıyoruz kendimize göre ama asırı müsrif eşim ya araba kredisi ödüyo mobilya falan ödüyo ama yine de çok üzülüyorum Çar çur ediyo diyepara biriktiremeyenlere tavsiye taksite girin... ev al... 2. arabanızı alın.
ihtiyaç sahiplerini ve sokak hayvanlarını da unutmayın tabi.
Evimiz var zaten yardımda yapıyoruz kendimize göre ama asırı müsrif eşim ya araba kredisi ödüyo mobilya falan ödüyo ama yine de çok üzülüyorum Çar çur ediyo diye
Nasıl biriktirip peşinat yaptınız?
Sen ona bakma, mutlaka devam et. Hatta madem o hesabını bilmiyor her ay 3 altın al.Kızlar eşimle anlaşamadığımız bi konu var eşim para biriktirmeyi sevmiyo bi turlu sevdiremidim aylık 10000 tl ye yakın para kazanıyo borçlarımız var onları oduyo araba kredimiz falan da var ama para biriktirmek istemiyo zamanında ailesi de biriktirmemiş yani alışkanlığı yok benim ailemde Kuruş Kuruş para biriktirir harcamasını da yapar fakat biriktirirde neyse ben de kendimce şöyle bi çözüm buldum her ay bi cumhuriyet Altını alıyorum ama hevesim kursağımda kalıyo eşim ikide bir bana 1 sene biriktirseniz 8 000 yapar ne ki o para ne yapılır ki diyip sinirlerimi bozuyo eşi benim ki gibi olan var mı nasıl düzeltebilirim onu
Eşim farcamak kir bi ailenin çocuğu yoklukla büyümüş birisi halbuki daha da birikim yapması lazım ama nerdeee