- 7 Ağustos 2016
- 3.428
- 7.124
- Konu Sahibi asksizmevsim
Günlere girin ben de sizin gibiydim toplayıp toplayıp harciyodum elimde kalmiyodu. Ben öyle öyle 5bine yakın topladım parayi da ek karta atıyorum. Başka türlü toplanmiyor malesef ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelleme yapmayınız lütfen. Benim eşim de calismama izin vermiyo ama ağzının suyunun aktigindan değil 2 tane çocuğum olduğundan bu ne biçim mantıkIzninizle cevap veriyim.
Bazi adamlar var mesela is yerlerinde calisan evli-bekar her kadina agizlarinin suyu akiyor. Hepsinin orasina burasina bakiyorlar. Firsat buldukca flort ediyorlar.
Hah iste o adamlar eslerini calistirmayan adamlar.
Abartmayin lütfen kışın ne yapıyorsunuz canınız sıkıldıkça başka odada mı oturuyorsunuz iki oda koridor mutfak yanması yeterli bence bebek dogunca bende yakacağım tabi ki kisamam o zaman yorumunuz çok abartılı arttırmak istersen her halükarda arttirirsin istemezsen zaten artmaz belli ki siz bol keseden yaşıyorsunuz devam edin o zaman beni ilgilendirmez sonuçta yalnız bu kafayla sizin de birikim yapabileceğinizi düşünmüyorumEvet yaktiginiz kadar odersiniz ama bebek olunca mecbur cok yakiliyor. Biz 100 lira gibi oduyorduk bebek oldu birden 600e cikti. Evin 1 odasina tikilmak bana gore yasam degil. Siz bu kafayla daha cok 3 5 tl hesap yaparsiniz.
Esim bugun bana calisma dese cikarim isten. Her seyin en luksunu en markasini alirim. Gezerim yerim icerim ilk ay 20bin tl kredi karti ekstresini dayarim. Nasil oduyorsa odesin. Anasina vermesin ve sigara icmesin. Bosunu caninizi sikiyorsunuz...calisip kazanip refah icinde olmama engel olan adam kendisi bana o refahi sunmak zorunda.
Siz de o zaman mutfagi kilitleyin. Girmek yasak deyin. Bir tepsiye bir bardak su bir dilim ekmek koyun. Esiniz doyucam diye cabalasin ugrassin dusunsun dursun. Durumunuz ayni buna benziyor.
valla olabilirIzninizle cevap veriyim.
Bazi adamlar var mesela is yerlerinde calisan evli-bekar her kadina agizlarinin suyu akiyor. Hepsinin orasina burasina bakiyorlar. Firsat buldukca flort ediyorlar.
Hah iste o adamlar eslerini calistirmayan adamlar.
Abartmayin lütfen kışın ne yapıyorsunuz canınız sıkıldıkça başka odada mı oturuyorsunuz iki oda koridor mutfak yanması yeterli bence bebek dogunca bende yakacağım tabi ki kisamam o zaman yorumunuz çok abartılı arttırmak istersen her halükarda arttirirsin istemezsen zaten artmaz belli ki siz bol keseden yaşıyorsunuz devam edin o zaman beni ilgilendirmez sonuçta yalnız bu kafayla sizin de birikim yapabileceğinizi düşünmüyorum
arkadaşlar, yorumlarınızı okudum. lütfen ama lütfen yanlış anlamayın. kesin bende bir salaklık var. eşim 4400 tl alıyor, uzun süredir işsizim. abim ve annem sürekli harçlık yolluyor. biz yine de geçinemiyoruz. nerede hata yapıyorum ya? takipte olacağım. konu sahibi arkadaşım keşke tavsiye verebilsem.
Evet zor inkar etmiyorum ama izin verse yine çalışırım ama öyle bı ihtimal yok ikna edemedim o yüzden elimdekilerle arttırmaya çalışıyorum hepsi bu kadarArttirmak isteyen tabii ki artirir. Kendim 3 ay kadar calismadim. O surecte birikimle ilgili konu acmistim. Gordum ki bir cok kisi hayati seyleri bile kisip artiriyor. Bir kg bulgur 2.5 tl. Bir hafta yetiyor diyenleri gordum. Kuafore gitmem diyorlar mesela. Evet sac boyatmak zorunlu degil ama pedikur saglik icin gerekli bir sey. Biri evde yapsin 2si evde yapsin hepsi mi yapiyor? Herkeste bu ne maharet...
Sizin biriktirmeniz veya biriktirmemenizin bana hic bir faydasi veya zarari yok. Ben sadece basta calismak ve ev isleri bir kadin icin zor diyip sonradan esim izin verseydi calisirdim diye konuyu degistirmenize anlam veremiyorum.
Bol keseden yasamiyorum. Calisip kazandigim parayi ihtiyaclarima harcamakta beis gormuyorum sadece. Birikim de yapiyorum duzenli olarak.
Kuaföre bende para vermem cunkü aşırı kıllı birisi değilim lakin her gün bulgur mu yenir iki kişiyiz sırf 600 TL hatta daha fazla mutfağa gidiyor sırf haftada 70 TL meyve sebzeye gidiyor ama kumbara aldım tamam çok değil belki ama şimdiye kadar 500 TL biriktirdik kumbarada bir iki lira göze gözükmüyor harcanıyor ama birikince gayet iyi bir meblağ önceden ayda ev masraflarından para biriktiriyordum bende hayret ediyorum 900 TL kredi ödeyip 600 TL ile geçinen arkadaşım var beynim almıyor nasıl başarıyorlar benim sorumu yanlış anladınız bence siz elimdeki imkankarla nasıl arttirabilirim mesela bayanın biri güne gir demiş gayet mantıklı geldi bana çünkü borç gibi oluyor ödüyorsun ama öbür türlü artmiyor bunun gibi fikirler istedimBenim gecmis konularima bakabilirsiniz. Birikimle ilgili konum var. 3 ay calismadim. O esnada kafama cok takildi yahu millet kira odeyip geciniyor biz nerde hata yapiyoruz diye... o donem 5.000 tl gelirimiz vardi borc kira vs yok. 1000 tl ayiralim dedik. 4000 yeter. Zorladi.
1 kg bulgur 2.5 tl bir hafta yetiyor
Yumusatici kullanmam
Kuafore gitmem
Bogazimdan hic kismam haftada kofte yeriz
Tatile koye kayinvalidemgile gideriz.
Peynir pahali sadece lor yeriz
Yuzume krem surmem para tuzagi
Bebegim pisik olmaz krem almiyorum
Bu sekilde yanitlar geldi. Tabii herkes boyle degil ama cogunluk... sok oldum. Cocuklu ev hafta 1 kofte. Tum hafta bulgur...
Hadi sac boyatma ama pedikur agda yani bazi seyler zorunlu. Herkes mi asiri becerikli bir ben beceriksizim acaba...
aynı şeyi eşimle sürekli biz de konuşuyoruz, ben cevap bulamıyorum ama eşim köyden gelenleri yiyorlar bir de bimden alıyorlar, makarna ve bulgur yiyorlar diyor. ya ben 1400 tl ile başkasının üstüne kredi çekip ev ödeyen biliyorum. köyden gelenleri yiyorlar, elektirik su yatırıyorlar sonra hiç yaşamıyorlar. 1600 tl araba kredimizi ödeyemediğimizden arabayı satmak zorunda kaldık. haftada iki kere et zor alıyoruz. bir markete gidişim kesinlikle 100 tl ki bu büyük alışveriş değil, market çok pahalı. çer çöp alıyorum. yol param var dışarı çıktığımda. haftada bir kesin dışarı çıkıyoruz, nereden baksan 100 tl. kıyafetlerim lcw, donuma kadar. eşimin de öyle. sürekli bulgur veya makarna yiyemiyorum çünkü insülin direncim var, yasak. mutfak sebze ağırlıklı. sigara yok, alkol yok. yine de aklım almıyor.Benim gecmis konularima bakabilirsiniz. Birikimle ilgili konum var. 3 ay calismadim. O esnada kafama cok takildi yahu millet kira odeyip geciniyor biz nerde hata yapiyoruz diye... o donem 5.000 tl gelirimiz vardi borc kira vs yok. 1000 tl ayiralim dedik. 4000 yeter. Zorladi.
Yumusatici kullanmam
Kuafore gitmem
Bu sekilde yanitlar geldi. Tabii herkes boyle degil ama cogunluk... sok oldum. Cocuklu ev hafta 1 kofte. Tum hafta bulgur...
Hadi sac boyatma ama pedikur agda yani bazi seyler zorunlu. Herkes mi asiri becerikli bir ben beceriksizim acaba...
Onları anlamıyorum bu dünyaya bir daha gelmiycem ben önceden kıyafet alıyordum ama artık almıyorum çünkü hamileyim ve daha sonra giyemiycem pantolonlara para vermek istemiyorum kıymanın kilosu 35 lira etsiz mutfak olmuyor ne diyelim iyi sabrediyorlar markete geçen girdim aldığım tavuk peynir salam 30 lira verdim ama tasarruf amaçlı aktüel ürünleri takip ediyorum mesela en basit şey bulaşık makinesi deterjanı normalde 50 TL ye alacağım yerde 35 e aldım bunun gibi şeyler yapabilirsinaynı şeyi eşimle sürekli biz de konuşuyoruz, ben cevap bulamıyorum ama eşim köyden gelenleri yiyorlar bir de bimden alıyorlar, makarna ve bulgur yiyorlar diyor. ya ben 1400 tl ile başkasının üstüne kredi çekip ev ödeyen biliyorum. köyden gelenleri yiyorlar, elektirik su yatırıyorlar sonra hiç yaşamıyorlar. 1600 tl araba kredimizi ödeyemediğimizden arabayı satmak zorunda kaldık. haftada iki kere et zor alıyoruz. bir markete gidişim kesinlikle 100 tl ki bu büyük alışveriş değil, market çok pahalı. çer çöp alıyorum. yol param var dışarı çıktığımda. haftada bir kesin dışarı çıkıyoruz, nereden baksan 100 tl. kıyafetlerim lcw, donuma kadar. eşimin de öyle. sürekli bulgur veya makarna yiyemiyorum çünkü insülin direncim var, yasak. mutfak sebze ağırlıklı. sigara yok, alkol yok. yine de aklım almıyor.
Benim gecmis konularima bakabilirsiniz. Birikimle ilgili konum var. 3 ay calismadim. O esnada kafama cok takildi yahu millet kira odeyip geciniyor biz nerde hata yapiyoruz diye... o donem 5.000 tl gelirimiz vardi borc kira vs yok. 1000 tl ayiralim dedik. 4000 yeter. Zorladi.
Yumusatici kullanmam
Kuafore gitmem
Esin de calismasin onun da 2 cocugu varGenelleme yapmayınız lütfen. Benim eşim de calismama izin vermiyo ama ağzının suyunun aktigindan değil 2 tane çocuğum olduğundan bu ne biçim mantık
Pesssss. ...
Esin de calismasin onun da 2 cocugu var
Kadinlarin calismamak isine geliyor.Aysenaz sana bayiliyorum
Gecen ben de ne dusundum... evlendim diye isten cikan kadin var da niye hic evlendim diyen isten cikan erkek yok
Veya esim calismama izin vermiyor diyen adam niye hic yok
aynı şeyi eşimle sürekli biz de konuşuyoruz, ben cevap bulamıyorum ama eşim köyden gelenleri yiyorlar bir de bimden alıyorlar, makarna ve bulgur yiyorlar diyor. ya ben 1400 tl ile başkasının üstüne kredi çekip ev ödeyen biliyorum. köyden gelenleri yiyorlar, elektirik su yatırıyorlar sonra hiç yaşamıyorlar. 1600 tl araba kredimizi ödeyemediğimizden arabayı satmak zorunda kaldık. haftada iki kere et zor alıyoruz. bir markete gidişim kesinlikle 100 tl ki bu büyük alışveriş değil, market çok pahalı. çer çöp alıyorum. yol param var dışarı çıktığımda. haftada bir kesin dışarı çıkıyoruz, nereden baksan 100 tl. kıyafetlerim lcw, donuma kadar. eşimin de öyle. sürekli bulgur veya makarna yiyemiyorum çünkü insülin direncim var, yasak. mutfak sebze ağırlıklı. sigara yok, alkol yok. yine de aklım almıyor.
Aslinda var. Benim yakin bir akrabam esi kpss'yi kazanirsa onunla doguya gidip isi birakacakti mesela. Cunku kadin memur olunca esinden daha cok kazanacakti.Aysenaz sana bayiliyorum
Gecen ben de ne dusundum... evlendim diye isten cikan kadin var da niye hic evlendim diyen isten cikan erkek yok
Veya esim calismama izin vermiyor diyen adam niye hic yok