- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.681
Aaa evet hatırladım canım eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür eskiden çok yüksek dozlu ilaçlar kullanıyordum doktorum düşürdü dozlarını hala ilaç kullanıyorum tabi ama tamamen iyileştim geçti bitti diyemiyorum tamamen geçmedi çünküAa nasılsın canım senle bi topikte baya yazışmıştık ben adımı değiştirdim MenekseSare idi hatta yataktan hiç kalkmıyordun sonra ilaçlar etki etmeye başlayınca sen baya iyileştiydin ben aynı tas aynı hamam devam ediyordum
Vallahi okuyim dedim herkesle ayni seyleri yasiyorum hemen hemen. Benimkide korkularla basladi artik kimseye anlatamiyorum millet deli muamelesi yapar diye icimde tutuyorum. Arkadaslar filan abartiyosun artik filan demisti cevrem benden sogumasin diye susuyorum ama yok bu bir hastalik ve iyilesemiyorum. Daha cok geceleri tek basima kaldigim zaman terleme ellerimde terleme bulanti kotu korkulu senaryolar yaziyorum kafamda. Allah kimseye yasatmasin. Cok zor bir durum. Hic ilac kullanmadim kullanmayida dusunmuyorum. Baska ne care var bilmiyorum valla. Su salgindan sonra insallah bi psikologla gorusurum
Amin canim cidden oyle iki aydir evdeyim bende. Bazen kafayi yemis gibi hissediyorum pencereden oylece bakiyorum filan. Cok zorEve kapanıp kalmadan önce ben de iyiydim uzun zamandır ama sanırım şu an gündemden ötürü,çok kötü hissediyorum zaman zaman.Gülümsesem bile içimde bir yerlerde bir sıkıntı var.Hayrolsun sonumuz.
Ben farklı bir tedaviye başladım önceden sadece psikiyatriste gidiyordum şimdi ki Dr um aynı zamanda psikoterapist ona başladığımdan itibaren biraz daha iyiyim ilaç tedavisi benim de devam ama eskisi gibi yüksek doz içmiyorum evden defalarca kaçıp annemlere gidiyordum evde duramıyordum oldukça ilerlemişti benim sürekli kötü bişey olacak korkusu falan hala da devam ediyor ara ara burdayım diyor yine sanırım bu şekilde yaşamaya alışıcaz bu insanı bırakmak bilmiyor çünküAaa evet hatırladım canım eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür eskiden çok yüksek dozlu ilaçlar kullanıyordum doktorum düşürdü dozlarını hala ilaç kullanıyorum tabi ama tamamen iyileştim geçti bitti diyemiyorum tamamen geçmedi çünkü
Sen nasılsın bakalım o zamandan beri.
Hiç ilaç kullanmadıysan son çare ilaca başvur derim hani artık iyice tak der kafaya o zaman çözüm olarak ilaca başvur çünkü ilaçla da tam iyi olmuyor insan benim de kafamda bi bir senaryo kuruyor bazen gün içinde geliyor şimdi şak diye öleceksin ani ölenler gibi heh başın sarsıldı galiba beyin kanaması geçireceksin bunun gibi daha bir sürü şey ama terapistim dedi insan beyni gün içerisinde daha çok olumsuz düşünceye meyilliymiş yani gün içinde olumlu düşünceden çok olumsuz düşünce beynimize gelirmiş bilmiyorum çaresi nedir yalnız değilsin bunu bil 9 senedir bununla yaşıyorum dönem dönem çok iyi olmakla beraber bazen de çok kötü günlerim de olduVallahi okuyim dedim herkesle ayni seyleri yasiyorum hemen hemen. Benimkide korkularla basladi artik kimseye anlatamiyorum millet deli muamelesi yapar diye icimde tutuyorum. Arkadaslar filan abartiyosun artik filan demisti cevrem benden sogumasin diye susuyorum ama yok bu bir hastalik ve iyilesemiyorum. Daha cok geceleri tek basima kaldigim zaman terleme ellerimde terleme bulanti kotu korkulu senaryolar yaziyorum kafamda. Allah kimseye yasatmasin. Cok zor bir durum. Hic ilac kullanmadim kullanmayida dusunmuyorum. Baska ne care var bilmiyorum valla. Su salgindan sonra insallah bi psikologla gorusurum
Bende olmuyor ama olan çok insan var terapistim bile bir hastasının panikataktan ötürü sürekli ishal şikayetinin olduğunu söylemişti vücut reaksiyon veriyorAfedersiniz ama Sizde de oluyor mu bir anda karın ağrısı ile lavaboya gidip ishal durumu ve sonrasında atak yada bir atak tarzı bişey
Bende olmuyor ama olan çok insan var terapistim bile bir hastasının panikataktan ötürü sürekli ishal şikayetinin olduğunu söylemişti vücut reaksiyon veriyor
Amin canim cidden oyle iki aydir evdeyim bende. Bazen kafayi yemis gibi hissediyorum pencereden oylece bakiyorum filan. Cok zor
Bir doktorla kalma canım sen başka bir doktora daha görün bana da bi doktor şizofren miyim ben diye sorunca evet şizofren belirtilerine benziyor demişti o gün ne ağlamıştım çok kötü bir gündü benim için 6 tane farklı doktora gitmiştim ben şizofren miyim diyeValla bende olmadı çok neşe belki geçen sene pek bilmiyorum bu hastalığı yeni kondu teşhis
Güç kaybı ishalden dolayı oluyor ne yapman gerekiyor hiç bilmiyorum bi arkadaşım var o da panikatak anında ishal oluyorDaha o anda ani sıvı kaybından mıdır nedir bedenimde ki tüm güç kuvvet gidiyor
Evet birinin güven verip seni ankaması moral vermesi çok güzel ama benım etrafımda kimse yok öyleAlakası var mi bilmiyorum ama çok kasıldığım yada strese girdiğim zamanlarda bana da üşüme geliyor ki bildiğiniz titriyorum illa başka birinin sıcaklığı ile duruluyorum belkide güvende hissediyorum ondan bilemedim ama yinede tabiki ortam düzelince bir görünün kafanızdan kaygısı gider
Uykudayken oluyor hangi bölüme gidicem onu da bilemiyorum kiAlakası var mi bilmiyorum ama çok kasıldığım yada strese girdiğim zamanlarda bana da üşüme geliyor ki bildiğiniz titriyorum illa başka birinin sıcaklığı ile duruluyorum belkide güvende hissediyorum ondan bilemedim ama yinede tabiki ortam düzelince bir görünün kafanızdan kaygısı gider
Bugün öğlene kadar yattım yataktan çıkamadım bu akşam bi duş alayım dedim hadi biraz iyi hissediyorum diye duşta bi ara nefesim kesildi dedim ölüyorum ne zor bişey bu böyle Yarabbim neye taksam onu yaşıyorum vücudumda belirti olsa hemen hastalık kuruyorumBen bian önce bizim hastalığı şiddetlendiren nalet virüsün bitmesini diliyorum en azından psikolog iyi geliyodu şimdi oda yok kafayı yicem beni psikologumdan başka kimse anlamıyo umarım felç veya yatalak olmadan biter bu durum ben hiç iyiye gitmiyorum
Benim normal zamanda da oluyordu gece wc ye falan uyandığımda çok aşırı titreye titreye yatağa dönerdim bazen uyurken de inanılmaz üşüyerek uyanırdımOruçluysanız üşüme çok normaldir.