Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Allah akıl sağlığımızı korusun ilk olarak ama içinden çıkamadığım bir kuyuya düşmek sıkışmak gibi sesini kimse duymaz yavaş yavaş ölmek gibi bunları yaşarken nasıl güzel şeyler düşüneyim ve tekim kimsem yokki geçicek desin Allah var çok şükür sığındım ya iyi olarak çıkıcam ya sonum iyi değil

Ben de bilmiyorum seroş Özge de dün akşam 1 tane zanax için geldi düşün o da kötü kaç gündür

Beni genelde kötü olaylar etkiliyor böyle olmamı biraz iyiydim yakınımdan biriyle tartıştım sonra kötü oldum sonra bu hafta dedem öldü ona çok üzüldüm etkilendim yeniden kötü oldum hep yatasım var

Bende bir sürü yüksek doz ilaç kullandım bir yıl mesela pax....l 40 mg kullanıyodum en son demem o ki ilaçta işe yaramıyo şu anan 8 aydır kullanmıyorum bırakırken çok zorlandım benim yüksek doz kortizon almamda çok azdırdı anksiyetemi kızım büyüse diyosun canım benimki 8 yaşında herşeyi anlıyo yanında ağlayınca kendimi kötü suçlu hissediyorum benim gibi olmasın diye dua ediyorum Allah yardımcımız olsun

Allah evlatlarınıza bakma gücü versin şifa versin çocuk olunca daha zor tabi

Allah evlatlarınıza bakma gücü versin şifa versin çocuk olunca daha zor tabi
Amin canım Rabbim hepimizin şifasını versin isteyenlerede hayırlı evlatlar versin görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler vardır çektiklerimizdede bir hayır bu arada 7 ay önce hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti Allah nasip ederse virüs bitince yine yaptırcam dua sabır zaman Allah büyüktür

Ben öyle şeylerden korkuyorum ama artık dayanamıyacağım noktaydı dun intiharı düşündüm Allah a yalvardım çok kötüyüm son günlerde Allah affetsin sabır ve dua evet

Nasıl bir tedavi canım senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…