- 16 Kasım 2023
- 864
- 140
- 23
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.641
İnşallah dua edin ne olurİnşallah iyi olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dua edin ne olurİnşallah iyi olacaksın
Epey olmuş yazalı şuan ne durumdasınız acaba toparladınız mı bende kafayı yemek üzereyimMerhaba,kendimi hiç iyi hissetmiyorum.1 buçuk yıldır anksiyete yaşıyorum hastalık hastalığı.Bu kış biraz geçer gibi olsada şu an zirveyi yaşıyorum kafayı yemek üzereyim
Bu ayda 2 kere adet oldum onu kafam taktım,tam herkeste oluyor kötü düşünme diye düşünürken dün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra en son silerken makatımdan kan geldi peçeteye damla şeklinde
Dünden beri kötüyüm sürekli ağlıyorum kafayı yicek gibi hissediyorum kimseye anlatamıyorum bıktılar benden
Neden böyle oluyor herşey üst üste geliyor tesadüf değil bunlar diyorum çok değişik bir şey bu hastalık hastalığı
Geçen seneden beri doktor doktor geziyorum şimdide bu kafama takıldı,soruyorum bir kaç kişiye bendede oldu dediler ama ben beni rahatlatmak için öyle söylüyorlarmış gibi hissediyorum
Nasıl geçicek bu durum,diğer insanlar gibi normal düşünemiyorum
İlaç içmemek için direndim ancak içicem,yarında psikolog randevum var
Nasıl oldunuz acaba, merak ettim sizi..İnşallah dua edin ne olur
Malesef duzelemedım Hıc ıyı degılım dua edın lutfenNasıl oldunuz acaba, merak ettim sizi..
Doktor mu değiştirsen acaba belki başka doktorun yazdıkları iyi gelir.Malesef duzelemedım Hıc ıyı degılım dua edın lutfen
Paxera kullanıyordum efeksora gecırdı efeksoru bırakıp paxeraya gerı donduk şu an Paxera rexapin dıderal kulllanıyorum son olarak lyrıca ekledı bu ılacı duydun mu daha onceDoktor mu değiştirsen acaba belki başka doktorun yazdıkları iyi gelir.
Evet dideral kalp çarpıntısı için veriyorlarPaxera kullanıyordum efeksora gecırdı efeksoru bırakıp paxeraya gerı donduk şu an Paxera rexapin dıderal kulllanıyorum son olarak lyrıca ekledı bu ılacı duydun mu daha once
Lyrica yı duydun mu hiçEvet dideral kalp çarpıntısı için veriyorlar
Yok duymadımLyrica yı duydun mu hiç
Hiç düşünmeden gidin korkulacak bir şey yok keşke daha önce gitseymisim diyeceksiniz imkanınız varsa terapi de alın onun çok faydasını gördüm benMaşallah. Daim olsun. Bende psikiyatriye gidip gitmeme konusunda tereddütteyim.
Sabahları çok oluyordu genelde düşünsel fiziksel hepsi var bi ara mesela bacaklarım tutmuyordu yoğun stresli bir dönemden geçmiştim onun sonucu vücuda yansımışSizi üzmeyecekse anksiyete ve panik atak zamanınızı biraz özet geçer misiniz? Neler oluyordu mesela . Düşünceler vs fiziksel belirtiler
Tamamdır gideceğim çok sağolunHiç düşünmeden gidin korkulacak bir şey yok keşke daha önce gitseymisim diyeceksiniz imkanınız varsa terapi de alın onun çok faydasını gördüm ben
Nasıl oldun canım durumunda değişiklik var mı?Malesef duzelemedım Hıc ıyı degılım dua edın lutfen
Geçmiş olsun depresyon çeşidi olarak lohusa depresyonu yaşamıştım ilaçların yanı sıra sizin de gayret etmeniz gerekiyor mutluluk kendiliğinden gelmez zevk almasanız bile bir şeyler yapmalısınız bir zaman sonra zevk almaya başlayacaksınız ilaçlarınızı da aksatmayınDepresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Geçmiş olsun depresyon çeşidi olarak lohusa depresyonu yaşamıştım ilaçların yanı sıra sizin de gayret etmeniz gerekiyor mutluluk kendiliğinden gelmez zevk almasanız bile bir şeyler yapmalısınız bir zaman sonra zevk almaya başlayacaksınız ilaçlarınızı da aksatmayın
Terapinin çok faydası var mutlaka almaya çalışın 2 yıla yakın belli aralıklarla terapi doktoruma gittim ne zaman kötü hissetsem irtibata geçtim ben yataktan çıkmıyordum sadece çocuğumun bakımı için yataktan çıkıyordum terapi ve ilaç desteği ile atlattim tabii önce Rabbimin izniyleUmarım siz haklısınızdır. Çalışmaya başladıktan sonra terapi de mi alsam diyorum, belki sürece biraz katkısı olur.
Biraz daha iyiyim şükür çok tesekkkur ederimNasıl oldun canım durumunda değişiklik var mı?