• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba,kendimi hiç iyi hissetmiyorum.1 buçuk yıldır anksiyete yaşıyorum hastalık hastalığı.Bu kış biraz geçer gibi olsada şu an zirveyi yaşıyorum kafayı yemek üzereyim
Bu ayda 2 kere adet oldum onu kafam taktım,tam herkeste oluyor kötü düşünme diye düşünürken dün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra en son silerken makatımdan kan geldi peçeteye damla şeklinde
Dünden beri kötüyüm sürekli ağlıyorum kafayı yicek gibi hissediyorum kimseye anlatamıyorum bıktılar benden
Neden böyle oluyor herşey üst üste geliyor tesadüf değil bunlar diyorum çok değişik bir şey bu hastalık hastalığı
Geçen seneden beri doktor doktor geziyorum şimdide bu kafama takıldı,soruyorum bir kaç kişiye bendede oldu dediler ama ben beni rahatlatmak için öyle söylüyorlarmış gibi hissediyorum
Nasıl geçicek bu durum,diğer insanlar gibi normal düşünemiyorum
İlaç içmemek için direndim ancak içicem,yarında psikolog randevum var
Epey olmuş yazalı şuan ne durumdasınız acaba toparladınız mı bende kafayı yemek üzereyim

Sizi üzmeyecekse anksiyete ve panik atak zamanınızı biraz özet geçer misiniz? Neler oluyordu mesela . Düşünceler vs fiziksel belirtiler
Sabahları çok oluyordu genelde düşünsel fiziksel hepsi var bi ara mesela bacaklarım tutmuyordu yoğun stresli bir dönemden geçmiştim onun sonucu vücuda yansımış

Bu yaşadığım da bir panik atak cinsi mi bilemiyorum son 1 haftada ikinci kez oluyor aniden elim ayağım boşalıyor çok korkutuyor ilaç içmiyorum yeniden doktoruma gideceğim sanırım

Depresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.

Depresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Geçmiş olsun depresyon çeşidi olarak lohusa depresyonu yaşamıştım ilaçların yanı sıra sizin de gayret etmeniz gerekiyor mutluluk kendiliğinden gelmez zevk almasanız bile bir şeyler yapmalısınız bir zaman sonra zevk almaya başlayacaksınız ilaçlarınızı da aksatmayın

Geçmiş olsun depresyon çeşidi olarak lohusa depresyonu yaşamıştım ilaçların yanı sıra sizin de gayret etmeniz gerekiyor mutluluk kendiliğinden gelmez zevk almasanız bile bir şeyler yapmalısınız bir zaman sonra zevk almaya başlayacaksınız ilaçlarınızı da aksatmayın

Umarım siz haklısınızdır. Çalışmaya başladıktan sonra terapi de mi alsam diyorum, belki sürece biraz katkısı olur.

Umarım siz haklısınızdır. Çalışmaya başladıktan sonra terapi de mi alsam diyorum, belki sürece biraz katkısı olur.
Terapinin çok faydası var mutlaka almaya çalışın 2 yıla yakın belli aralıklarla terapi doktoruma gittim ne zaman kötü hissetsem irtibata geçtim ben yataktan çıkmıyordum sadece çocuğumun bakımı için yataktan çıkıyordum terapi ve ilaç desteği ile atlattim tabii önce Rabbimin izniyle

Back