Bu ilaçların etkisini görmek 15 günden sonra başlıyor iyi geleceğine inaniyorumMerhaba 7. Günün de nasıl hissediyorsun etkilerini görmeye başladın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilaçların etkisini görmek 15 günden sonra başlıyor iyi geleceğine inaniyorumMerhaba 7. Günün de nasıl hissediyorsun etkilerini görmeye başladın mı?
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumBu ilaçların etkisini görmek 15 günden sonra başlıyor iyi geleceğine inaniyorum
Merkür retrosu aralığın ortasına kadar devam edecekmiş sanırım bilmiyorum astrolojiye inananlar için ben bu çekim hallerine tüm evrenin bir amacı ve işleyişinin olduğuna inanan biriyim. Kaç kez denedim gerçekten dolunay da duygular yoğun ya da retrolarda enerji düşük, ama bu sefer ki çok yoğunmuş sanırım özellikle kasım çok şiddetli geçiyormuş. Yeni yılda iyi hissederiz inşallahÇok geçmiş olsun buaralar anksiyete ve ve ağrıların depreştiği dönemdeyiz herhalde bende aynıyım ve birçok kişide okuyorum
İnşAllah canım gerçekten çok berbat geçiyor günlerimMerkür retrosu aralığın ortasına kadar devam edecekmiş sanırım bilmiyorum astrolojiye inananlar için ben bu çekim hallerine tüm evrenin bir amacı ve işleyişinin olduğuna inanan biriyim. Kaç kez denedim gerçekten dolunay da duygular yoğun ya da retrolarda enerji düşük, ama bu sefer ki çok yoğunmuş sanırım özellikle kasım çok şiddetli geçiyormuş. Yeni yılda iyi hissederiz inşallah
İnşallah yalnız değilsin kaç kişi aynı hissediyoruz demek ki çok normal olağan bir şey bu sabredeceğiz başka çarede yok gibi sadece daha sancısız atlatabilmek için hareket doğal çaylar nefes egzersizleri yapmaya devam edelimİnşAllah canım gerçekten çok berbat geçiyor günlerim
Merhaba peki siz ilaç kullanıyormusunuz?İnşallah yalnız değilsin kaç kişi aynı hissediyoruz demek ki çok normal olağan bir şey bu sabredeceğiz başka çarede yok gibi sadece daha sancısız atlatabilmek için hareket doğal çaylar nefes egzersizleri yapmaya devam edelim
Bende dışarı çıkamıyorum çocukla havalar soğuk burada yağışlı denizin dibinde evim var çıkamıyorum çok iyi geliyor dışarı cikmakBu yoğun süreçte ben kendi adıma anladım ki evde kalmak iyi gelmiyor,daha çok kendimi dinliyorum
Sizin manzara güzel ozaman denizin dibinde ben son bir aydir ilk defa dışarı çıkıp arkadaşlarla buluştum , gezdik biraz,kötü olmama rağmen güzel bir gün gecirdimBende dışarı çıkamıyorum çocukla havalar soğuk burada yağışlı denizin dibinde evim var çıkamıyorum çok iyi geliyor dışarı cikmak
Ben ilaç kullanmıyorum bu duygu durumu başladığında 2 Acil servis temiz sonuç beyin mr ı falan temiz sonuç derken 2. Hafta soluğu psikiyatri de aldım. Tabii benim duygularımı anlayışım ile bana Paxera 20 mg yazdı. İlk 4 gün yarım kullandım. 5. Gün tama geçecekkken içmeyi bıraktım içime sinmedi bir türlü. Yani hiç mücadele etmeden başlamış olacaktım ilaca iyi gelip gelmeyeceğini de bilemiyordum. Şimdilik sebat etme oluruna bırakma halindeyim bazen iyi geliyor bazen zorlanıyorum. Kesinlikle içmem demiyorum eğer baş edemezsem içerim. Şu ara panik atak gibi değil de daha çok sağlık anksiyetesi gibi seyrediyor ufacık bir ağrıyı sızlamayı en kötü şeylere bağlama şekliMerhaba peki siz ilaç kullanıyormusunuz?
Sizde ozaman yoğun değil,ilaç ben de pek kullanma taraftarı degildim,ama bu hal de hal değil,ne kendime iyi gelebiliyorum ne de ayleme,bu ilaç baslama süreci biraz beni yoruyor,ve herkes gibi tedirgin oluyorsun,ama bir an önce iyi olabilmek için başladım ben deBen ilaç kullanmıyorum bu duygu durumu başladığında 2 Acil servis temiz sonuç beyin mr ı falan temiz sonuç derken 2. Hafta soluğu psikiyatri de aldım. Tabii benim duygularımı anlayışım ile bana Paxera 20 mg yazdı. İlk 4 gün yarım kullandım. 5. Gün tama geçecekkken içmeyi bıraktım içime sinmedi bir türlü. Yani hiç mücadele etmeden başlamış olacaktım ilaca iyi gelip gelmeyeceğini de bilemiyordum. Şimdilik sebat etme oluruna bırakma halindeyim bazen iyi geliyor bazen zorlanıyorum. Kesinlikle içmem demiyorum eğer baş edemezsem içerim. Şu ara panik atak gibi değil de daha çok sağlık anksiyetesi gibi seyrediyor ufacık bir ağrıyı sızlamayı en kötü şeylere bağlama şekli
Evet canım Karadeniz birdeSizin manzara güzel ozaman denizin dibinde ben son bir aydir ilk defa dışarı çıkıp arkadaşlarla buluştum , gezdik biraz,kötü olmama rağmen güzel bir gün gecirdim
Bahar hızlı gelir,çıkar bol bol yürürsün bebeğin ile,duzelecegiz,güzel günler olacak inşallahEvet canım Karadeniz birde
Çok iyi anlıyorum eğer baş edemeyecek gibi olursam şu an içmesem bile evde duruyor olması bile bana rahatlık veriyor diyorum ki baş edemezsen ilacıma başlar bir de onu denersin. Yoğunluk olarak bilemiyorum ama çok şu 1 ay kötü geçti gerçekten yüzümde uyuşma hissettim beyin mr ına gittim. 2 kez acile gittim kalp krizi mi diyerek. En yakın zamanda dün dahiliyeye gittim ishal nedeniyle korktum sonuçlar temiz çıktı. Meditasyon yapıyorum doktor sonuçları da iyi geliyor aslında mantıklı düşünmenize yardım ediyor. Çayı kahveyi kestim çay içecek olursam çok açık en fazla 2 bardak içiyorum. Düşünmemeye normalleşmeye çalışıyorum. Çünkü beyin iyi değilim gibi düşününce bence iyice kötü oluyor. İzzet GÜLLÜ videoları çok izledim ama o bile bir müddet sonra fazla telkine giriyor İzzet hocada öyle söylüyordu beni bile bir müddet sonra dinleme fazla telkin beyinde yine tehlike aşgısı yaratır diyordu. Şu an merkürü bile düşünmek iyi geliyor bana ben yay burcuyum retro yaydaymış ve herkes çok etkileniyormuş ama en çok yaylar diyorlar dinlediklerim. Ne bileyim saçma olabilir ama iyi geldi. Demek istediğim sizi motive edecek düşüncelere odaklanmaya çalışın. Biz hasta değiliz önce bunu kesinlikle ruhumuzla beynimizle kabul etmememiz lazım ki kesinlikle hastalık değil bu hastayız psikolojisinden hızlıca çıkmak lazım kızlar. Geçmişte hangimizin kötü günleri olmadı, çocuklukta ergenlikte, daha genç yaşlarımızda hepsi geçmedi mi? Bu da geçecek. Herkesin kötü dönemleri olur ve hiçbir duygu mutluluk da dahil baki değil. Bu instagram sosyal medya sanki herkes mutluluk içinde yüzüyor öte yandan haberler de cehenneme dönmüş bir dünya…Bu ikisinin arasında kalmış duyguları karışmış çatışmış doymuş taşmış insanlarız. Geçecek!Sizde ozaman yoğun değil,ilaç ben de pek kullanma taraftarı degildim,ama bu hal de hal değil,ne kendime iyi gelebiliyorum ne de ayleme,bu ilaç baslama süreci biraz beni yoruyor,ve herkes gibi tedirgin oluyorsun,ama bir an önce iyi olabilmek için başladım ben de
Hadi hayırlısı bakalım inşallahMerkür retrosu aralığın ortasına kadar devam edecekmiş sanırım bilmiyorum astrolojiye inananlar için ben bu çekim hallerine tüm evrenin bir amacı ve işleyişinin olduğuna inanan biriyim. Kaç kez denedim gerçekten dolunay da duygular yoğun ya da retrolarda enerji düşük, ama bu sefer ki çok yoğunmuş sanırım özellikle kasım çok şiddetli geçiyormuş. Yeni yılda iyi hissederiz inşallah
İsallah daha iyi olursunuz,hepimz şifa bulalım isallah,bana ilaçtan ziyade terapi çok iyi geliyor,ve ben gerçekten çok yol katettim diye düşünüyorum,çok da iyidim ilacı bırakayım dedim bir ay sonra çok yoğun geldi,ben dayanamadım Dr değiştirdim ve ine temiz bir sayfadan başladım,Dr dedi ki asıl tedavin şimdi başlıyor,çünkü anladım bu geçen 8 sene ben sadece semptom yaşamak için uğraşıp durmuşum,o endişeyi hissetmemek için,derinlere inmek lazım bakalım nasıl olacak,ama bugün iyim ve umutluyum,elimden geleni yapacağımÇok iyi anlıyorum eğer baş edemeyecek gibi olursam şu an içmesem bile evde duruyor olması bile bana rahatlık veriyor diyorum ki baş edemezsen ilacıma başlar bir de onu denersin. Yoğunluk olarak bilemiyorum ama çok şu 1 ay kötü geçti gerçekten yüzümde uyuşma hissettim beyin mr ına gittim. 2 kez acile gittim kalp krizi mi diyerek. En yakın zamanda dün dahiliyeye gittim ishal nedeniyle korktum sonuçlar temiz çıktı. Meditasyon yapıyorum doktor sonuçları da iyi geliyor aslında mantıklı düşünmenize yardım ediyor. Çayı kahveyi kestim çay içecek olursam çok açık en fazla 2 bardak içiyorum. Düşünmemeye normalleşmeye çalışıyorum. Çünkü beyin iyi değilim gibi düşününce bence iyice kötü oluyor. İzzet GÜLLÜ videoları çok izledim ama o bile bir müddet sonra fazla telkine giriyor İzzet hocada öyle söylüyordu beni bile bir müddet sonra dinleme fazla telkin beyinde yine tehlike aşgısı yaratır diyordu. Şu an merkürü bile düşünmek iyi geliyor bana ben yay burcuyum retro yaydaymış ve herkes çok etkileniyormuş ama en çok yaylar diyorlar dinlediklerim. Ne bileyim saçma olabilir ama iyi geldi. Demek istediğim sizi motive edecek düşüncelere odaklanmaya çalışın. Biz hasta değiliz önce bunu kesinlikle ruhumuzla beynimizle kabul etmememiz lazım ki kesinlikle hastalık değil bu hastayız psikolojisinden hızlıca çıkmak lazım kızlar. Geçmişte hangimizin kötü günleri olmadı, çocuklukta ergenlikte, daha genç yaşlarımızda hepsi geçmedi mi? Bu da geçecek. Herkesin kötü dönemleri olur ve hiçbir duygu mutluluk da dahil baki değil. Bu instagram sosyal medya sanki herkes mutluluk içinde yüzüyor öte yandan haberler de cehenneme dönmüş bir dünya…Bu ikisinin arasında kalmış duyguları karışmış çatışmış doymuş taşmış insanlarız. Geçecek!