Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sakinleştirmeye rahat nefes almaya çalışın öyle söyleyince vücudunuz tepki veriyo bence iyi düşünmeye çalışın....
Gün içinde herşeyi denedim yok yok kalkıyorum anında göğsümde taş var sanki hareket ettirmiyo yatıyorum iki lokma yesem karnım taş gaz gaz vücudumun üst tarafında ağrı girmiyen yer yok bu durumda nasıl iyi düşüneyim yerimden kalkamaz hale geldim başka bi çözüm yokmu

Panik atak mı var sizde? Benim aklıma başka bi çözüm gelmiyo ki söylesem de çare olsa

Ben de hiç bi ev işi yapamıyorum içimden gelmiyo bissürü antidepresan kullanıyorum
Benim içimden geliyo önceden anksiyete panık geldiğinde gşder bişeylerle meşgul olurdum atlatmaya çalışırdım ama yok asla hareket edemiyorum yatınca okadar değil ama hareket halinde aman Allah ımmm

Anksyete ,panık bozukluk, somatızasyon bozukluğu , varda var herşey çok iyiye gidiyodu bu virüsle herşey çok daha beter oldu
Bitanecim hepimiz eve kapandık çare yok sabretcez sen başarirsin bunu nane çayı icsen belki rahatlatır sonra dua oku bi yat hooop dalmışsın miiis gibi uyku çek kötü etkileme kendini Sen bunu yaparsin

Bitanecim hepimiz eve kapandık çare yok sabretcez sen başarirsin bunu nane çayı icsen belki rahatlatır sonra dua oku bi yat hooop dalmışsın miiis gibi uyku çek kötü etkileme kendini Sen bunu yaparsin
İnşAllah denicem çok teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin

Bütün başlıkta yazanlar bende de var Allah hepimizin yardımcısı olsun çok başkaymış bu hastalıklar diğer bir rahatsızlık olsa çözümü bulunuyor geçiyor bir şekilde ama psikolojik rahatsızlık çok kötü

Bi dönem depresif bi dönem çok neşeliymiş ben de araştırarak öğrendim çünkü neşem yok uzun zamandır.Amin Allah hepimize şifa versin günlük işler size de zor geliyo mu banyo diş fırçalama gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…