Merhaba dün akşam çok şiddetli geldi atak bana da ve hiçbir sebep yokken misafirlikteydik oturuyordum işin tuhafı bir kaç gündür çok iyiydim geride kaldı artık gibi düşünmüştüm. Misafirlikte belli etmedim ama yeme istediğim bıçak gibi kesildi çay bile içemedim. Sık sık lavabo ihtiyacım olmuştu bağırsaklarım hareketlendi. Sol kolum bir ağırlaştı ağrı başladı. Kendimce atak bu desemde bir yanım ya kalp krizisiyse dedi. Çok zor ettim eve dönmeyi. Ağrı geçmedi ama kendimi telkin ettim uyuya kalmışım. Sabah aynı psikolojide uyandım ağrım devam ediyordu. İnanın ilaç var evde bugün tüm gün ilaç içsem mi diye araştırma yaptım. Öğlen tekrar açtım video izledim İzzet hocayı. Biraz berraklaştı zihnim. Dedim bişey olsa şimdiye çoktan olmuştu. Bel fıtığım kaç gündür harekete geçmiş adım gibi biliyorum bel fıtığı ama bir yanım başka şeylere yormaya çalışıyor bazen aldanıyorum beynime içim kararıyor. Sonra mantıklı şeylerle kendimi telkin etmeye çalışıyorum biraz daha ferahlıyorum ama bu böyle nereye kadar sürecek inanın bilmiyorum