Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Merhaba arkadaşlar ben de çok kötüyüm anksiyete hastasıydım bayağı ilaç ve terapi ile atlatmıştım şimdi birtakım sağlık sorunlarım çıkınca tekrar nüks etti. Kimseyle konuşamıyorum sürekli ağlama isteği geliyor. Dışarı çıkamıyorum korkuyorum. Çıktığımda hep kalp çarpıntısı. Sabahları elde titreme. İlaca tekrar başlamak istemiyorum ama başlarsam bir psikiyatriste gitmek istiyorum . Öneriniz var mı tercihen kadın olsa ?

Merhaba dün akşam çok şiddetli geldi atak bana da ve hiçbir sebep yokken misafirlikteydik oturuyordum işin tuhafı bir kaç gündür çok iyiydim geride kaldı artık gibi düşünmüştüm. Misafirlikte belli etmedim ama yeme istediğim bıçak gibi kesildi çay bile içemedim. Sık sık lavabo ihtiyacım olmuştu bağırsaklarım hareketlendi. Sol kolum bir ağırlaştı ağrı başladı. Kendimce atak bu desemde bir yanım ya kalp krizisiyse dedi. Çok zor ettim eve dönmeyi. Ağrı geçmedi ama kendimi telkin ettim uyuya kalmışım. Sabah aynı psikolojide uyandım ağrım devam ediyordu. İnanın ilaç var evde bugün tüm gün ilaç içsem mi diye araştırma yaptım. Öğlen tekrar açtım video izledim İzzet hocayı. Biraz berraklaştı zihnim. Dedim bişey olsa şimdiye çoktan olmuştu. Bel fıtığım kaç gündür harekete geçmiş adım gibi biliyorum bel fıtığı ama bir yanım başka şeylere yormaya çalışıyor bazen aldanıyorum beynime içim kararıyor. Sonra mantıklı şeylerle kendimi telkin etmeye çalışıyorum biraz daha ferahlıyorum ama bu böyle nereye kadar sürecek inanın bilmiyorum
Çok geçmiş olsun buaralar anksiyete ve ve ağrıların depreştiği dönemdeyiz herhalde bende aynıyım ve birçok kişide okuyorum

Teşekkür ederim. Ben de araştırdıkça farkettim gerçekten hep aynı belirtiler burada yalnız olmadığımızı bilmek de kaygıyı azaltıyor birbirimize iyi geliyoruz bence. Her gecenin bir sabahı vardır elbet inanıyorum hepimize dua ediyorum

2 haftadır fazlasıyla yaşıyorum arkadaşlar bu sıkıntılar olunca mide sıkıntılarınız da artıyor mu benim midemde aşırı gaz ve bulantı oluyor ağrılar geçince kafam rahatlayınca o da geçiyor benim gibi olan var mı
Mide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım

Mide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım
Yeme isteği ne zaman geldi sizde,ben de şu sıralar aynı durumdayım ,ilaca başladım bir ay oluyor,ama düşük doz içiyorum şimdilik, çünkü ilacın yan etkileri de iştahsızlık,miyde bulantısı , fakat iştah geliyor ilaç açılınca biraz o da bir ayı geçer ,miyde ağrısıni bilmeyen ben, anksiyete sayesinde öğrendim,hele yemek yememek çok kötü, zaten bu kaygılar kendi başına rahatsız edici,bir de yemekten kesilme çok güçsüz yapiyor

X