- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.661
Yarın iş var Ve yaklaşık 10 gündür evdeyim ve bir atakla eve gelmek zorunda kalmıştım nöbet usulü çalışma sokağa çıkma yasağı felan derken evdeydim. Şimdi çok kasılıyorum napacam ben diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcımız olsun inşallahBende yeni belirti başladı yatarken okadar bişey yok kalkıp hareket halınde başlıyo ama göğsümde çok ağır bi taş var sanki boğazımda bi yumru var nefes alamamak gerginlik sanki bişi çekiyo aşşa vücudumu karnın üst kısmı taş gibi şişiyo gaz sırtıma ağrı kalbimin arka tatafında inanılmaz agrı yanma bunlar olurken ayakta kalmam imkansız öbür türlüde yatalak gibi oldum çözüm bulamadım bi türlü napıcamı şaşırdım bu atakadan da beter bişi atak oluyo geçiyodu bu mahvetti beni geçmiyoda
İnşAllah tek dileğim şu mübarek ayda hepimize şifaaaaRabbim yardımcımız olsun inşallah
Aa nasılsın canım senle bi topikte baya yazışmıştık ben adımı değiştirdim MenekseSare idi hatta yataktan hiç kalkmıyordun sonra ilaçlar etki etmeye başlayınca sen baya iyileştiydin ben aynı tas aynı hamam devam ediyordumBütün başlıkta yazanlar bende de var Allah hepimizin yardımcısı olsun çok başkaymış bu hastalıklar diğer bir rahatsızlık olsa çözümü bulunuyor geçiyor bir şekilde ama psikolojik rahatsızlık çok kötü
Kızımı sallarken bi buraya da gireyim dedim seroşum duana AMİN inşallahİnşAllah tek dileğim şu mübarek ayda hepimize şifaaaa
Uyusun kuzum Allah rahatlık versinKızımı sallarken bi buraya da gireyim dedim seroşum duana AMİN inşallah
Sizde nasıl geliyor panikatak neler yaşıyorsunuz bikaç gün önce inanılmaz ağır geldi bana bazen çok şiddetli olmuyor tamam birazdan geçecek diyorsun bazen de öylr bir geliyor ki tamam bu sefer keisn ölüyorsun dedirtiyor titreme ateş basması kalp çarpıntısı tansiyon zıplaması üzerine bir de nefes kesilmesi başladı bendeYarın iş var Ve yaklaşık 10 gündür evdeyim ve bir atakla eve gelmek zorunda kalmıştım nöbet usulü çalışma sokağa çıkma yasağı felan derken evdeydim. Şimdi çok kasılıyorum napacam ben diye
Amin inşallah başladı baya ağlamaya sallamaya başladım hemen uyusun diyeUyusun kuzum Allah rahatlık versin
Bende de öyle azaltıyor ama yok etmiyor mutlu olduğun bir anda bile birden bi geliyor atak anlayamıyor insan çok zor bir hastalık yaşamayan bilmezİlaçlar var tabiki bende kullanıyorum ama azaltıyor yok etmiyor bende etmedi ya da
Sizde nasıl geliyor panikatak neler yaşıyorsunuz bikaç gün önce inanılmaz ağır geldi bana bazen çok şiddetli olmuyor tamam birazdan geçecek diyorsun bazen de öylr bir geliyor ki tamam bu sefer keisn ölüyorsun dedirtiyor titreme ateş basması kalp çarpıntısı tansiyon zıplaması üzerine bir de nefes kesilmesi başladı bende
Bende oluyo felaket bi gazAfedersiniz ama Sizde de oluyor mu bir anda karın ağrısı ile lavaboya gidip ishal durumu ve sonrasında atak yada bir atak tarzı bişey
Çok neşeli derken canım aşırı neşemi oluyor aslında bütün insanlar bazen daha neşeli bazen durgun olabiliyorBi dönem depresif bi dönem çok neşeliymiş ben de araştırarak öğrendim çünkü neşem yok uzun zamandır.Amin Allah hepimize şifa versin günlük işler size de zor geliyo mu banyo diş fırçalama gibi?
Aşağı yukarı aynı o nefes alıp verirken zorlanma beni çok korkutuyor son nefeslerim mi diyorum inanılmaz korkuyorum nefesim gelmiyor çok zor bir durumSon atağımda bir anda oldu herşey dizlerimin bağı çözülüyor gibi oldu hemen oturdum sonra terleme nefes alıp verirken zorlanma hızlı nefes alma kolumun uyuşması bulantı ve en kötüsü de bağırsaklarımın bozulması ☹
Valla bende olmadı çok neşe belki geçen sene pek bilmiyorum bu hastalığı yeni kondu teşhisÇok neşeli derken canım aşırı neşemi oluyor aslında bütün insanlar bazen daha neşeli bazen durgun olabiliyor
Bipolar denmesi yanlış olmuş sanki o zamanValla bende olmadı çok neşe belki geçen sene pek bilmiyorum bu hastalığı yeni kondu teşhis
Bilmiyorum bipolar dedi doktorÎ
Bipolar denmesi yanlış olmuş sanki o zaman
Benim eşimin kardeşide bundan beş sene önce olmuştu bipolar dendi hastanede yattı aşırı konuşkanlık az uyku ben herşeyi hallederim havalarındaydı sesler felan duyuyodu iki senesene ilaç kullandı düZeldi ilaçı bıraktı iyi uzun zamandır çok şükür hatta devlet memuru bile olduBilmiyorum bipolar dedi doktor
Ne güzel ben de iyileşirim inşallahBenim eşimin kardeşide bundan beş sene önce olmuştu bipolar dendi hastanede yattı aşırı konuşkanlık az uyku ben herşeyi hallederim havalarındaydı sesler felan duyuyodu iki senesene ilaç kullandı düZeldi ilaçı bıraktı iyi uzun zamandır çok şükür hatta devlet memuru bile oldu