Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yarın iş var Ve yaklaşık 10 gündür evdeyim ve bir atakla eve gelmek zorunda kalmıştım nöbet usulü çalışma sokağa çıkma yasağı felan derken evdeydim. Şimdi çok kasılıyorum napacam ben diye

Bende yeni belirti başladı yatarken okadar bişey yok kalkıp hareket halınde başlıyo ama göğsümde çok ağır bi taş var sanki boğazımda bi yumru var nefes alamamak gerginlik sanki bişi çekiyo aşşa vücudumu karnın üst kısmı taş gibi şişiyo gaz sırtıma ağrı kalbimin arka tatafında inanılmaz agrı yanma bunlar olurken ayakta kalmam imkansız öbür türlüde yatalak gibi oldum çözüm bulamadım bi türlü napıcamı şaşırdım bu atakadan da beter bişi atak oluyo geçiyodu bu mahvetti beni geçmiyoda

Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Aa nasılsın canım senle bi topikte baya yazışmıştık ben adımı değiştirdim MenekseSare idi hatta yataktan hiç kalkmıyordun sonra ilaçlar etki etmeye başlayınca sen baya iyileştiydin ben aynı tas aynı hamam devam ediyordum

Sizde nasıl geliyor panikatak neler yaşıyorsunuz bikaç gün önce inanılmaz ağır geldi bana bazen çok şiddetli olmuyor tamam birazdan geçecek diyorsun bazen de öylr bir geliyor ki tamam bu sefer keisn ölüyorsun dedirtiyor titreme ateş basması kalp çarpıntısı tansiyon zıplaması üzerine bir de nefes kesilmesi başladı bende

Son atağımda bir anda oldu herşey dizlerimin bağı çözülüyor gibi oldu hemen oturdum sonra terleme nefes alıp verirken zorlanma hızlı nefes alma kolumun uyuşması bulantı ve en kötüsü de bağırsaklarımın bozulması

Çok neşeli derken canım aşırı neşemi oluyor aslında bütün insanlar bazen daha neşeli bazen durgun olabiliyor

Aşağı yukarı aynı o nefes alıp verirken zorlanma beni çok korkutuyor son nefeslerim mi diyorum inanılmaz korkuyorum nefesim gelmiyor çok zor bir durum

Bilmiyorum bipolar dedi doktor
Benim eşimin kardeşide bundan beş sene önce olmuştu bipolar dendi hastanede yattı aşırı konuşkanlık az uyku ben herşeyi hallederim havalarındaydı sesler felan duyuyodu iki senesene ilaç kullandı düZeldi ilaçı bıraktı iyi uzun zamandır çok şükür hatta devlet memuru bile oldu

Ne güzel ben de iyileşirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…