- 16 Ağustos 2018
- 303
- 366
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.701
Evet sonra düzeldim ama hep bi korku var içimde ölücem fenalaşıcam kendimi kaybedicem korkusuLütfen sakin olmaya çalışın.Şimdi iyi misiniz?
Ben bu bikaç gün içinde ölmessen daha ölmem heralde hayatımın uzun süredir en kâbus günlerini yaşıyorum hayatdan bezdimEvet sonra düzeldim ama hep bi korku var içimde ölücem fenalaşıcam kendimi kaybedicem korkusu
Ben de ölücem galiba nefesim kesilip duruyor çok korkuyorum artıkBen bu bikaç gün içinde ölmessen daha ölmem heralde hayatımın uzun süredir en kâbus günlerini yaşıyorum hayatdan bezdim
Kimi zaman iyi oluyorum o kadar iyiyim ki ama bazen de tam tersi bir o kadar kötü ölmekten hastanelik olmaktan korkmak Allahım yardım etsinBu kötü günlerin etkisi olsa gerek.Ben de zaman zaman kötü hissediyorum,içimde bir sıkıntı var hadi hayırlısı
Nefes alırken birden nefesim duruyor neden acaba çok korkuyorum kalp krizi belirtisi falan olmasın bu aralar kalbim de sıkışıyor
Evet beynin oyunu o kadar çok oynuyor ki bazen yoruluyor insanHayır hayır sakin olun.Sadece beyninizin bir oyunu inanın.Sakin kalmaya çalışın.İyisiniz hiçbir şey yok.Ne hissedersen kalbin ona inanır ve vücudunuz öyle bir belirti gösterir.
Ben bugün yürüyüşe başlıcam biyerden başlamassam ya kafayı yicem ya ölücemBugün de aynı yatış modundayım korkuyorum panikatak gelecek diye
İyi değilim Sero değilim kalbim sıkışıyorBen bugün yürüyüşe başlıcam biyerden başlamassam ya kafayı yicem ya ölücem
Ben ilk kez dün intihar etmeyi düşündüm Allah affetsin düşün yani o derece kötüyümİyi değilim Sero değilim kalbim sıkışıyor
Allah korusun seroş öyle deme msjını okuyunca ağlıcağım geldi hiç kolay değil çok iyi anlıyorum bugün nefesim kesildi öleceksem öleyim dedim napayım bak arkadaşın dediği giib internetten ayetel kürsi inşirah yaz oku inşirahı okuyunca ben de rahatlıyorum çok şükür Allahım yardım etsinBen ilk kez dün intihar etmeyi düşündüm Allah affetsin düşün yani o derece kötüyüm
Aminnnnn bende inşirah suresini devamlı telefondan açar dinlerim Allah bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşAllah şifa verirRabbim gücünüzü kuvvetinizi atırsın inşallahBen çok daralınca Ayetel Kürsü ve İnşirah suresini okuyorum sanki iyi geliyor
Amin inşallah evet o süreler bana da iyi geliyorRabbim gücünüzü kuvvetinizi atırsın inşallahBen çok daralınca Ayetel Kürsü ve İnşirah suresini okuyorum sanki iyi geliyor
Amin amin şuan ağlıyorum bu aralar çok sıklaştı panikataklarım ilaç içsem de pek fayda etmiyorAminnnnn bende inşirah suresini devamlı telefondan açar dinlerim Allah bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşAllah şifa verir