- 27 Nisan 2018
- 335
- 4.226
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet ruh hastalığı gerçekten çok zor önceden ben de otobüse falan çok zor binerdim ateş basardı şimdi o geçti şimdi de evde bunalıyorum aksine otobüsün uzun yoldan dolaştırana biniyorum o kadar tuhaf bir hastalık ki değişiyor sürekli çok kötü değilsen ilaca başlama derim kötüysen geçmişte kullandığında iyi geldiyse yine randevu al git her an kötü birşey olacak hissi bende de var durduk yerde bir geliyor başlıyor kalbim küt küt atmayaKüçüklükten de kaynaklanan sorunlardan dolayı bir ara ağır panik atak anksiyete bozukluk teşhisi konuldu ve tam 4 sene aralıksız ilaç kullandım ilaca başlamadan değil dışarı odadan salona geçemiyordum şükür bitti dedim 1.5 sene önce ilacı bıraktım ama bu aralar sürekli içimde bir sıkıntı bişey olacakmış hissi çarpıntı mutsuzluk araba veya metro metrobüse binince kötü bişey olacakmış hissi hep hep varbaşın dişin ağrısa en azından biliyosun doktora gidiyosun ilacını alıyorsun geçiyor fakat ruh hastalığı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın etrafında ki insanlar da anlamıyor anca çeken bilir
İlacın da sonu yok kuzumm 4 sene sürekli kullandım unutkanlık yaptı aşırı hemde dua ediyorum Rabbime sığınıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çok zor bir hastalık sürekli yıllar geçse de tekrarlayabiliyor Rabbim hepimize Şafi Adıyla Şifa Versin İnşallahEvet ruh hastalığı gerçekten çok zor önceden ben de otobüse falan çok zor binerdim ateş basardı şimdi o geçti şimdi de evde bunalıyorum aksine otobüsün uzun yoldan dolaştırana biniyorum o kadar tuhaf bir hastalık ki değişiyor sürekli çok kötü değilsen ilaca başlama derim kötüysen geçmişte kullandığında iyi geldiyse yine randevu al git her an kötü birşey olacak hissi bende de var durduk yerde bir geliyor başlıyor kalbim küt küt atmaya
Amin inşallah evet ilaçlar unutkanlık yapıyor iyi de geldiği söylenemez ben 2buçuk yıldır aralıksız içiyorum bir halt olduğu yok bu ay ilacımın dozunu kademe kademe düşürdüm içsem fayda etse hadi içeyim bişey değişmiyor ki tek çare Rabbime bol bol dua etmek o şifa verirse geçecek yoksa bu hastalık ne ilaçla ne terapiyle bitecek birşey değil tam bitti diyorsun bişeye üzülünce hop yeniden başaİlacın da sonu yok kuzumm 4 sene sürekli kullandım unutkanlık yaptı aşırı hemde dua ediyorum Rabbime sığınıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çok zor bir hastalık sürekli yıllar geçse de tekrarlayabiliyor Rabbim hepimize Şafi Adıyla Şifa Versin İnşallah
Yani ilaçsız zormu diyosun Allah şifa versin zaten o içteki kötü bişi olcak hissi insanı gıcık eden bişi şuan ondan dolayı uyuyamıyorumKüçüklükten de kaynaklanan sorunlardan dolayı bir ara ağır panik atak anksiyete bozukluk teşhisi konuldu ve tam 4 sene aralıksız ilaç kullandım ilaca başlamadan değil dışarı odadan salona geçemiyordum şükür bitti dedim 1.5 sene önce ilacı bıraktım ama bu aralar sürekli içimde bir sıkıntı bişey olacakmış hissi çarpıntı mutsuzluk araba veya metro metrobüse binince kötü bişey olacakmış hissi hep hep varbaşın dişin ağrısa en azından biliyosun doktora gidiyosun ilacını alıyorsun geçiyor fakat ruh hastalığı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın etrafında ki insanlar da anlamıyor anca çeken bilir
Bursada bi lodos var gel de uyuYani ilaçsız zormu diyosun Allah şifa versin zaten o içteki kötü bişi olcak hissi insanı gıcık eden bişi şuan ondan dolayı uyuyamıyorum
Evet ben senelerdir aralıklı kullandım inanın iyi yanları kadar kötü yanlarıda var..aylardır ilaç içmiyorum sanki beyinsiz gibiyim ne bişey düşünebiliyorum ne odaklanabiliyorum..Amin inşallah evet ilaçlar unutkanlık yapıyor iyi de geldiği söylenemez ben 2buçuk yıldır aralıksız içiyorum bir halt olduğu yok bu ay ilacımın dozunu kademe kademe düşürdüm içsem fayda etse hadi içeyim bişey değişmiyor ki tek çare Rabbime bol bol dua etmek o şifa verirse geçecek yoksa bu hastalık ne ilaçla ne terapiyle bitecek birşey değil tam bitti diyorsun bişeye üzülünce hop yeniden başa
Her halt oluyor tövbe Yarabbim inan ki dün akşam da bana tuhaf bişeyler oldu bu akşam da 2 3 kez kalbim sıkıştı bi kardiyolojiye ben de randevu alıcam inşallahBendede o kötü hisle birlikte sanki vücudumda elektriklenme oluyo içinde elektrik çarpması gibi ürkütücü bişey
Uyku haram bize sabahda erken kalkıcam bu arada ben iş başvurusu yapmıştım bikaç rane biri döndü bugün bi denicem çalışmayı kısa zamanda bakalım bu hastalık müsade edecekmi inşAllah yapabilirim geçmişde yapamadım çünküBursada bi lodos var gel de uyuçelik çatıların çıkardığı sesler
Al al ihmal etme kontrol olmuş olur hem canımHer halt oluyor tövbe Yarabbim inan ki dün akşam da bana tuhaf bişeyler oldu bu akşam da 2 3 kez kalbim sıkıştı bi kardiyolojiye ben de randevu alıcam inşallah
İlaç içmeyince mi düşünemiyorsun. Ben kendi ilacımın yanında lustrale başlamıştım içiyorum içince intihar düşüncesi geliyor tüm gün aklımdan çıkmıyor dedim sen nasıl bir ilaçsın böyle bıraktım dün bugün içmiyorum çok şükür demek ki ilaç yapmış yan etkileri de kötü ama mecbur içiyoruz işte biraz olsun anksiyeteyi azaltıyor yoksa korkudan kalp güm güm atıp duruyorEvet ben senelerdir aralıklı kullandım inanın iyi yanları kadar kötü yanlarıda var..aylardır ilaç içmiyorum sanki beyinsiz gibiyim ne bişey düşünebiliyorum ne odaklanabiliyorum..
Çalışırsan daha iyi eşim izin verse ben çalışırım isterim yani insan evde daha çok kuruyor kafasında bişeyler bence çalışUyku haram bize sabahda erken kalkıcam bu arada ben iş başvurusu yapmıştım bikaç rane biri döndü bugün bi denicem çalışmayı kısa zamanda bakalım bu hastalık müsade edecekmi inşAllah yapabilirim geçmişde yapamadım çünkü
Evet ilacı bırakınca odaklanma sıkıntım çok arttıİlaç içmeyince mi düşünemiyorsun. Ben kendi ilacımın yanında lustrale başlamıştım içiyorum içince intihar düşüncesi geliyor tüm gün aklımdan çıkmıyor dedim sen nasıl bir ilaçsın böyle bıraktım dün bugün içmiyorum çok şükür demek ki ilaç yapmış yan etkileri de kötü ama mecbur içiyoruz işte biraz olsun anksiyeteyi azaltıyor yoksa korkudan kalp güm güm atıp duruyor
Ilaç kullandım cnm ama şu aralar yine başladı farkediyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum başlaması bi dert bırakması ayrı dert heee ama durumun kötü ise mutlaka görün bi doktora derim her bünye bir değil herkesin hastalığı da aynı değildir panik atak değildir majör depresyondur misal. Rabbim sonumuzu hayır etsin Herkese şifa versin insallahYani ilaçsız zormu diyosun Allah şifa versin zaten o içteki kötü bişi olcak hissi insanı gıcık eden bişi şuan ondan dolayı uyuyamıyorum
Bnde de aşırı unutkanlık odaklanamama aklında tutumama oldu ilaçlardan sonraEvet ilacı bırakınca odaklanma sıkıntım çok arttı
Ama o bir dönem olmuştur daha sonra geçmedi mi hala devam ediyorsa anksiyeteden kaynaklı mı yoksa dikkat dağınıklığı olabilir mi o da ayrı bir hastalıkEvet ilacı bırakınca odaklanma sıkıntım çok arttı
Unutkanlık bende de çok varBnde de aşırı unutkanlık odaklanamama aklında tutumama oldu ilaçlardan sonra
Amin inşallahIlaç kullandım cnm ama şu aralar yine başladı farkediyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum başlaması bi dert bırakması ayrı dert heee ama durumun kötü ise mutlaka görün bi doktora derim her bünye bir değil herkesin hastalığı da aynı değildir panik atak değildir majör depresyondur misal. Rabbim sonumuzu hayır etsin Herkese şifa versin insallah
Aslında B12 eksikliği miydi neydi ondan oluyormuş diye duymuştum bi ara amaUnutkanlık bende de çok var