Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

1 aydir tedavi goruyor
Amin insAllah, cok sagolun
Allah şifasını versin sevdiklerine bağışlasın çok zor gencecik insan bu durumlara gelsin Allah şifalar versin gençlere daha çok ğzülüyorum ben kızım var 23 yaşında Allah ailesine bağışlasın tüm evlatları

Canım ben bu hastalığa 15 yaşında başladım.Bir sene boyunca çarpıntı ile uğraştım.Sonra kayboldu kendiliğinden.Şu an 25 yaşındayım hop gene hortladı.Bu sefer daha ağır bi şekilde.Bu hastalık çok zor.Grip gibi değil bi iki ilaçla geçsin.Ve doktorlarda tam olarak hangi ilacın çare olacağını bilmiyorlar.Cipralexle başlıyorlar geçmezse başka ilaç yoksa başka ilaç.Denek gibi kullanılıyoruz maalesef

Evet
Ilac ve ignesi duzenli kullanilmis.
Hasta erkek.
Kuzum bu ilaçlar intihar düşüncesi yapıyor ilk aylarda.Bendede öyle olmuştu ki benim içtiğim ilaçlar en hafif ilaçlar düşün.Ona rağmen sürekli ağlama ve intihar düşüncesi vardı.6.haftadan sonra ilaçlar tesirini gösterdi.Ki kimi hastada bu süre 6 ayı bile bulabilir.Çok geçmiş olsun.Hastaneye yatması iyi olmuş.En azından doktorların gözü önünde olur

Seninki dusunce olmadan sadece carpintimi

Benim de kücüklükten beridir var fakat ne oldugunu bilmeden yasadim
16 17 yaslarinda kardiyologa falan gittim, tabi ailem de pek ardinda durmuyordu kendim hallettim hep
kalpte birsey cikmiyor, psikologa gittim teshis koydu ilac verdi ama bir ay sonra biraktim
Ilac bagimliligini sevmiyorum
O dönem kendim hallettim ama senede bir yokluyordu, dogumlarda geldi mesela ama ciddiye almiyorum bununla yasamaya alismisim
Kalbim hep güm güm atacak, endise edecegim cok fazla, daralacagim bu benim rutinim gibiydi ama baya baya yenmistim, azicik üzüntülü olsam geliyor hemen
Kafamda bitirecegim, ilaclar kullanmak istemiyorum kendi kendime tekinlerle terapilerle halledecegim
terapi dedigim de kendi kendime, düsünerek, dualarla maneviyatimi güclendirerek yapmaya calisiyorum
Bakalim simdi yine baslyacagim, cok can sikici. Su an bile kalbim atiyor, ucurumun kenarindayim sanki gereksiz bir korku

Eger imkaniniz varsa mutlaka hayvan sahiplenin. Yaninizda kese kagidi bulundurun. Ataklar geldiginde agiz ve burnunuzu torbayla kapatip 15, 20 kez derin nefes alip verin rahatlicaksiniz.
Ben cok agir atak gevirmiyorum sanirim ama wu icince gececek gibi hissediyorum cok sacma ama sanki azicik rahatliyorum

Eger imkaniniz varsa mutlaka hayvan sahiplenin. Yaninizda kese kagidi bulundurun. Ataklar geldiginde agiz ve burnunuzu torbayla kapatip 15, 20 kez derin nefes alip verin rahatlicaksiniz.
Ben cok agir atak gevirmiyorum sanirim ama wu icince gececek gibi hissediyorum cok sacma ama sanki azicik rahatliyorum

Kese kagidi torbasi cok ise yariyor. Zaten bu soylediklerim psikologun tavsiyeleri. Insan ister istemez kendini cok sıkıyor. Siz farkinda olmuyorsunuz ama bi sandalyeye yada yataga uzanip kendinizi birakin, butun kaslarinizi gevsetin nekadar sıktığınızı gereksiz yere anlicaksiniz. Evcil hayvan sahiplenmek cok guzel bi sey. Hastalik icin demiyorum, omur boyu can yoldasi olacaksaniz sahiplenin. Hayvanlar gercekten dogal terapi. Onlarin sevgisi cok iyi geliyor insana.

Haklisiniz benim tuylu hayvanlara dokunamama gibi sacma bir takintim da var severim disardaki kopeklere kemik falan atarim ama dokunamam ne yazikki.evet vucudumu asiri sıkıyorum gohsumun ortasina bi agri cokuyor

Bende maneviyatımı güçlendiriyorum.Çok işe yarıyor.

Yazdığın şeyler çok güzel buraya gel sen de canım biz de ilaçla da olsa dediklerini uygulamaya çalışalım yenmek istiyorum çok ben de bunu ya

Yazdığın şeyler çok güzel buraya gel sen de canım biz de ilaçla da olsa dediklerini uygulamaya çalışalım yenmek istiyorum çok ben de bunu ya

Tabiki, benim pek güzel bir cocuklugum olmadi, hep stres hep endise
Yani uzunca yillar mide agrisi da cok cektim hep psikolojik
Ama simdi cok güclü bir kadin oldum, destek olmayi da isterim isteyen olursa
Normal düzenim de 40 dakikalik yürüyüs, saglikli beslenme ve kendime bakma rutinim var
Bos durmuyorum sürekli yeni seyler ögrenmeye calisiyorum
Iki de cocuk büyüttüm, zorlandigim zamanlar cok oldu ama inat ettim bu hayat bana verildi, ben bunu en iyi sekilde yasayacagim, bu benim hakkim
Esim de benim nedense cok güclü oldugumu söyler
Kötü tecrubelerim de cok olmustur ama bugün buradayim cok sükür, ders almasini ögrenmeye caba gösteriyorum
Her ruhun bir yasam amaci vardir bunu nulmaya calisiyorum, aslinda heimizin birbirine bagli olduguna inaniyorum
enerjisel anlamda kendimi korumaya calisiyorum

Ben kötü düşünceler geldiği zaman kendime bakamıyorum ki nerede sağlıklı beslenmek karnımı doyurabilirsem Yarabbi şükür ben çok güçsüz hissediyorum kendimi terapi de alıyordum bu ay gitmeyi düşünmüyorum bi halta yaradığı yok biraz iyi oluyorsun sonra yine hop başa taktım kafaya ben psikotik miyim bugün şimdi kendi kendime düşündüm de mesela psikotik olsam dışarıda da o kötü düşünceler gelir dimi evde demek ki taktığım için ona ondan geliyor sanırım öyle düşünceler

Bak senin icinde o kadar yük bir güc var ki, sen istedikten sonra devreye girer
Kimsenin gücsüz olduguna inamiyorum kendimdekini kesfettikten sonra
Kimse kimseden de üstün degildir
Bazi seyler elimizde olmaz, hastalik bu sonucta basit bir bak olaya
Kiminin baska derdi var, cok sükür diyerek basla herseye
Ben kendimi cok gücsüz hissetmedim mi, hissettim
Aglama krizleri, kendimi degersiz hissetmeler, buna bagli kötü tecrubeler
Yeniliyor gibiydim farkina vardigimda
Yasadigim ne olursa olsun bu hayat benim dedim, ve onu benden baska kurtaracak kimsey yok
Ya pes edersin ya da savasirsin
Savasmayi, daha ziyade iyilestirme sec
Kendini sevmekle baska, affetmekle
Ben gecmise saplantiliyim mesela, beynim olur olmadik anlarda simsek gibi carpar on sene önceki bir olaydan aci duymami saglar
Savasiyorum, gecmisimle beni kimse vuramaz, ben de dahil buna izin veremem
Yaptiklarimdan pisman degilim yasamam gerekti diyorum
Bunu ya icinde ya sesli söyle, inan
Ki ben de düzenli yapiyorum, takintili düsünceler ele gecirince beni ben böyleyim diyorum, isine gelirse diyorum
Evet bendim o diyorum, yine yaparim diyorum mükemmel olmak zorunda dgeilim diyorum
Kendime sans veriyorum, cok degerli oldugunu bil
Sudan sebeplerle üzmeyelim kendimizi
Cok degerliyiz cünkü

Ben takıntılı düşüncelerle başa çıkmayı yapamıyorum bazen çok bunalıyorum yeter diyorum şu günlerde psikotik taktım kafaya kesin ben psikotiğim deyip belirtilerini yaşıyorum önceden bedensel rahatsızlıklara kafayı takardım şimdi ruhsal hastalıklara taktım ama eğer öyle hasta olsam dışarıdayken aynı düşünceler gelir dimi dışarıda çok gelmiyor evde yalnızken çok geliyor bu sefer korkuyorum ben psikotik miyim diye bu sefer hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum yemek bile yemek istemiyorum

senin elinde hersey
günlük tutmaya basla
Yaz oraya, nasil olmak istedigini yaz ve bunun icin birseyler yapmaya basla en basidinden
Iyi gelecektir, takintilari dinlemiyorum de mesela, bu durumu benimseme
Baska yol ciziyorum kendime de
Kendine ugras bul
Inan care kendinde, bulmasini bilmen gerek

Bende oyleyim yürüyüş egzersiz düzenli bslenme kesinlikle olmalı motive için kendine bakım olmalı bende geçmeyen mide ağrılarından bıktım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…