Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende oyleyim yürüyüş egzersiz düzenli bslenme kesinlikle olmalı motive için kendine bakım olmalı bende geçmeyen mide ağrılarından bıktım sadece

psikolojik iste hepsi aslinda
KEndiniz icin neler yapabiliyorsunuz bir bakin, dua olur, meditasyon olur
Ben enerji olaylarini da cok arastirdim
aurami temiz tutmaya calisiyorum
Farkindaligimizi arttirinca anda kalinca bircok problemi kolayca cözebiliyoruz aslinda
Kendini sevip affetmek ise yapmamiz gereken en önemli sey

psikolojik iste hepsi aslinda
KEndiniz icin neler yapabiliyorsunuz bir bakin, dua olur, meditasyon olur
Ben enerji olaylarini da cok arastirdim
aurami temiz tutmaya calisiyorum
Farkindaligimizi arttirinca anda kalinca bircok problemi kolayca cözebiliyoruz aslinda
Kendini sevip affetmek ise yapmamiz gereken en önemli sey
Çok güzel şeyler yazıyorsun canım ya inşallah ben de ilaçsız bu şekilde atlatmayı başarırım

Kalbim sıkısmaya basladi yine ayy ne kotu bi his bu
Genel olarak herkes ya hasta olmaktan ya da ölmekten falan korkuyor..Eskiden bende öyleydim şimdi hastalık ya da ölümden korkmuyorum...Ama insanlardan tedirgin oluyorum enteresan bi şekilde..dışardan bakıldığında kimse anlamaz öyle bi düşüncem olduğunu ama sanki herkes beni eleştiricekmiş yada bi kusur bulucakmış sevmicekmiş gibi hissediyorum...Çok aptal çok saçma biliyorum kendime kızıyorum..çevremde ki herkes beni sever kimsenin öyle bi düşüncesi de yok...ama ben alıkoyamıyorum kendimi sürekli başımdan aşağı kaynar su dökülüyo hissini yaşıyorum genel bi tedirginlik hali kaygı hali var..odaklanamıyorum mantıklı düşünemiyorum...böyle olan var mı?

Genel olarak herkes ya hasta olmaktan ya da ölmekten falan korkuyor..Eskiden bende öyleydim şimdi hastalık ya da ölümden korkmuyorum...Ama insanlardan tedirgin oluyorum enteresan bi şekilde..dışardan bakıldığında kimse anlamaz öyle bi düşüncem olduğunu ama sanki herkes beni eleştiricekmiş yada bi kusur bulucakmış sevmicekmiş gibi hissediyorum...Çok aptal çok saçma biliyorum kendime kızıyorum..çevremde ki herkes beni sever kimsenin öyle bi düşüncesi de yok...ama ben alıkoyamıyorum kendimi sürekli başımdan aşağı kaynar su dökülüyo hissini yaşıyorum genel bi tedirginlik hali kaygı hali var..odaklanamıyorum mantıklı düşünemiyorum...böyle olan var mı?
Bu bende kucukken vardi ama gecti suan sen sakrak biseyim disariya karsi.ama icim depresyon mod.bu arada bende deprem dusuncemden dolayi kalbim sikisiyor zaten ama psikolojik oldugunu biliyorum

Bu bende kucukken vardi ama gecti suan sen sakrak biseyim disariya karsi.ama icim depresyon mod.bu arada bende deprem dusuncemden dolayi kalbim sikisiyor zaten ama psikolojik oldugunu biliyorum
Ben de öyleyim çevremdekiler bilmiyor bu kadarını...espriliyim insanları dinlerim çağırınca giderim..Ama içim ölü...Korkum kaygım tavan..

Bu gece ruya gormim insallah...
İnşAllah canım korkma Ayetel Kürsi oku 7 tane bak sana ne dicem bi tanıdığın başına gelmiş gerçek bir olay hangi şehir tam hatırlayamıyorum yıllar önce bi köyde imamlık yapmış o gece deprem olmuş ve bi tane dede varmış bir tek onun evi hasar görmemiş dedeye sormuşlar dede nasıl oldu da senşn evine bişey olmadı ne dese beğenirsin her gece yatmadan evvel 7 ayetel kürsi okurum ben demiş. Çok koruyuculuğu var canım oku rahat uyu inşallah bu anlattığım gerçek bir olay ama hangi köydü adını hatırlamıyorum 1960lı yıllarda mı o zamnalr olan bir depremmiş

Bu hastalık sürekli kategori değiştiriyor bende de birilerinden zarar göreceğim korkusu var her an huzurum bozulacakmış hissi her an kötü bişey olacak hissi

Muezzaa Muezzaa link atmayı bilmiyorum etiket yaptım ben de 😁burada hepimiz dertleşip birbirimize destek olmaya çalışıyoruz hepimizde panikatak anksiyete depresyon var hepimizin farklı korkuları var ama hepsi bir noktaya çıkıyor hayatımızı biraz yorgun yaşamamıza vesile oluyor istersen sen de gel canım buraya

X