- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet o ve magnezyumAslında B12 eksikliği miydi neydi ondan oluyormuş diye duymuştum bi ara ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o ve magnezyumAslında B12 eksikliği miydi neydi ondan oluyormuş diye duymuştum bi ara ama
Yani b12 eksikliği varsa psikolojik hastalık çıkabiliyormuş diye duymuştum ama b12 miydi unuttumAslında B12 eksikliği miydi neydi ondan oluyormuş diye duymuştum bi ara ama
Randevu bile almadim ozele giderim muhtamelen marasta kolay doktor isi ozele gidersemBenim bu akşam bikaç kez sıkıştı durduk yerde ben bi kardiyolojiye gitsem iyi olacak senin randevular ne zaman
Evet kuzenim yillar once zayiflama hastaligina tutuldu sehir sehir gezdirdi teyzem b 12 si cok dusmus doktor sen dusunemiyorsun suan demis takviye yapildi yapildiktan sonrda duzelmemisti benm cevrem genisti teyzem sen gezdir acilsin falan demisti o zamanlar simdi herseyi unutuyorsun susleniyoruz geziyoruz deyip onunla baya ilgilenmistim o zamanlar o mi iyi geldi ne iyi geldi bilmiyorum ama benimle takildiktan sonra gecmistiYani b12 eksikliği varsa psikolojik hastalık çıkabiliyormuş diye duymuştum ama b12 miydi unuttum
Ben bi Ayetel kursi nas felak okuyup yatiyordum bundan sonra 7 tane okurumİnşAllah canım korkma Ayetel Kürsi oku 7 tane bak sana ne dicem bi tanıdığın başına gelmiş gerçek bir olay hangi şehir tam hatırlayamıyorum yıllar önce bi köyde imamlık yapmış o gece deprem olmuş ve bi tane dede varmış bir tek onun evi hasar görmemiş dedeye sormuşlar dede nasıl oldu da senşn evine bişey olmadı ne dese beğenirsin her gece yatmadan evvel 7 ayetel kürsi okurum ben demiş. Çok koruyuculuğu var canım oku rahat uyu inşallah bu anlattığım gerçek bir olay ama hangi köydü adını hatırlamıyorum 1960lı yıllarda mı o zamnalr olan bir depremmiş
Evet 7 kez oku canım nazar için okuduğun zaman karşıdakine öyle bir esnetiyor ki nazar varsaBen bi Ayetel kursi nas felak okuyup yatiyordum bundan sonra 7 tane okurum
Sakin ol canim ac kuaforum sensin izle ben bugun iyiyim bi tane deprem habercisi var ona yazdim o da elazigda oldugu icin simdi maras diyorlar yillarca maras diyoruz yada marmara oldumu olmadi sakin olun medyaya bakmayin suan bir hareketlik yok haftalik takip edin dediBugün uyandım ara ara her an kötü birşey olacakmış hissi ile kalbim pır pır ediyor sonra bi ağlama geliyor sonra da niye böyle oluyorum diye bi mutlu bi depresif acaba bipolar mıyım diyorum ama dışarı çıktım açıldım biraz eve gelince yine düşünceler sarmalı
Her hafta yazma uzmana hareketlilik gözleniyor mu diyeSakin ol canim ac kuaforum sensin izle ben bugun iyiyim bi tane deprem habercisi var ona yazdim o da elazigda oldugu icin simdi maras diyorlar yillarca maras diyoruz yada marmara oldumu olmadi sakin olun medyaya bakmayin suan bir hareketlik yok haftalik takip edin dedi
Yoj yazmayacam onlar paylasir zatenHer hafta yazma uzmana hareketlilik gözleniyor mu diye
Evet canim marastayim valla binanin ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorumSen de maraştaydın dimi canım şimdi aklıma geldi binanız güvenli dimi
Psikolog için de iyi yapmışsın inşallah iyi gelir bana biraz iyi geldi ama işte anksiyete hep konuşuyor beynimde az önce idrara sıkışıktım aklımdan ya birden aklımı yitirip tutamazsam diye çok korku geldi neden sürekli kuruyor beynim hiç anlamıyorum
Sende de mi deprem korkusu oldu bende afsindeyimEvet canim marastayim valla binanin ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum
Yok canim aklini yitirmeyi dusunme sürekli Allah korusun zaten oyle bisey olsa tuvaletinin geldigini bile anlamazsin ki tutma diye refleksin olmaz
Gobek düşmesi icin doktora gittiniz mi acaba neden oluyorGeçmişten gelen sıkıntılarım vardı halk dilinde bilirmisiniz bilmiyorum sürekli göbegim düşüyor ve bu panik ataktan kaynaklanıyor artık mamalarla besleniyorum kalbim güm güm atıyor kedi den dahi korksam fırlıyor iştahsızlık zaten yerlerde
Panik atak hastalarında çok goruluyor ben de de ilk baslarda vardi kalp krizi geçirecek gibi bazen nefes alamıyordum ekg cektirdim doktor bana her şey normal ama sizde panik atak var heyecanli birisiniz galiba demisti ve o an geçti bilmiyorum benimki hastalik hastalığıBende de sürekli kalp krizi geçirme korkusu var napcam bilmiyorum banada yardımcı olun Allah rızası için
Yok canim bende deprem korkusu yokSende de mi deprem korkusu oldu bende afsindeyim
Gecti bende bugunlukYok canim bende deprem korkusu yok
Ben van depremini de yaşamıştım
Allahim ins hepimizin korkularını geçirir valla boyle yasamak cok zor hayattan zevk alinmiyor
Van depremini yasamis birinin daha cok korkmasi gerekmiyormu ben hic yasamadim yani dusuk siddetlerde oldu.buyuk hic gormedim cok sukurYok canim bende deprem korkusu yok
Allahim ins hepimizin korkularını geçirir valla boyle yasamak cok zor hayattan zevk alinmiyor
Geçti ben de bugünlük dedin ya yine noldu canımKalbim yine sıkısıyor kizlar ay neden boyle oldum durduk yere
Canım nasılsın annenler gitti onlar varken çok giremedin özlemişsindir tabi kolay değil gurbetYok canim bende deprem korkusu yok