Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yani b12 eksikliği varsa psikolojik hastalık çıkabiliyormuş diye duymuştum ama b12 miydi unuttum
Evet kuzenim yillar once zayiflama hastaligina tutuldu sehir sehir gezdirdi teyzem b 12 si cok dusmus doktor sen dusunemiyorsun suan demis takviye yapildi yapildiktan sonrda duzelmemisti benm cevrem genisti teyzem sen gezdir acilsin falan demisti o zamanlar simdi herseyi unutuyorsun susleniyoruz geziyoruz deyip onunla baya ilgilenmistim o zamanlar o mi iyi geldi ne iyi geldi bilmiyorum ama benimle takildiktan sonra gecmisti

Ben bi Ayetel kursi nas felak okuyup yatiyordum bundan sonra 7 tane okurum

Bugün uyandım ara ara her an kötü birşey olacakmış hissi ile kalbim pır pır ediyor sonra bi ağlama geliyor sonra da niye böyle oluyorum diye bi mutlu bi depresif acaba bipolar mıyım diyorum ama dışarı çıktım açıldım biraz eve gelince yine düşünceler sarmalı

Sakin ol canim ac kuaforum sensin izle ben bugun iyiyim bi tane deprem habercisi var ona yazdim o da elazigda oldugu icin simdi maras diyorlar yillarca maras diyoruz yada marmara oldumu olmadi sakin olun medyaya bakmayin suan bir hareketlik yok haftalik takip edin dedi

Evet canim marastayim valla binanin ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum
Yok canim aklini yitirmeyi dusunme sürekli Allah korusun zaten oyle bisey olsa tuvaletinin geldigini bile anlamazsin ki tutma diye refleksin olmaz

Gobek düşmesi icin doktora gittiniz mi acaba neden oluyor

Bende de sürekli kalp krizi geçirme korkusu var napcam bilmiyorum banada yardımcı olun Allah rızası için
Panik atak hastalarında çok goruluyor ben de de ilk baslarda vardi kalp krizi geçirecek gibi bazen nefes alamıyordum ekg cektirdim doktor bana her şey normal ama sizde panik atak var heyecanli birisiniz galiba demisti ve o an geçti bilmiyorum benimki hastalik hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…