- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Durduk yere oldu yoldaydik ondan mi sıkıldım acabaGeçti ben de bugünlük dedin ya yine noldu canım
10 gün sonra bitanem sonuçlar eklem yerlerimdeki kaşıntı içinde tahlil verdi hepsi 10 gün sonra sen nasılsın canımminikkkkkkk sonuç nasıl çıktı canım temiz dimi
İyiym canım sen nasılsın bugün biraz iyiydim çok şükür10 gün sonra bitanem sonuçlar eklem yerlerimdeki kaşıntı içinde tahlil verdi hepsi 10 gün sonra sen nasılsın canım
Bende gün boyu iyiydim ama bir saat önce tuhaf oldum şuan iyi değilimİyiym canım sen nasılsın bugün biraz iyiydim çok şükür
Kafani dagitalim kizin okuyormu.insanin genc bir kizi olmasi ne kadar guzel bisey degil mi insallah benimde bir kizim olurBende gün boyu iyiydim ama bir saat önce tuhaf oldum şuan iyi değilim
Aman ben bu akşam rahatsızlandım yemekte birazcık sabah halamı hastaneye götürmüştük ondan etkilendim herhalde yuvarlanıp gidiyoruz napalım canım benimozgenur16 sen nerelerdesin iyi misin girmiyorsun pek buraya
Bem onceki gunlere gore iyiydim bugun insallah bi daha kotu olmam.esim marasa gelirken full radyo dinledi van cig olayi ucak dusmesi derken ruhum daraldi resmen kalbime bise olduAman ben bu akşam rahatsızlandım yemekte birazcık sabah halamı hastaneye götürmüştük ondan etkilendim herhalde yuvarlanıp gidiyoruz napalım canım benim
Bende etkilendim kuzum o haberlerden bide onkolojideydim halam için özel olmasına rağmen o ortam ruhumu daralttı akşam rahatsızlandım biraz valla bıktım artıkBem onceki gunlere gore iyiydim bugun insallah bi daha kotu olmam.esim marasa gelirken full radyo dinledi van cig olayi ucak dusmesi derken ruhum daraldi resmen kalbime bise oldu
Gecmis olsun canim.haklisin bence ulkece iyi degiliz insanin kaygi bozuklugu olmasina gerek yokki su yasanilanlar yetiyorBende etkilendim kuzum o haberlerden bide onkolojideydim halam için özel olmasına rağmen o ortam ruhumu daralttı akşam rahatsızlandım biraz valla bıktım artık
Nasıl rahatsızlandın kalbin mi çarptıAman ben bu akşam rahatsızlandım yemekte birazcık sabah halamı hastaneye götürmüştük ondan etkilendim herhalde yuvarlanıp gidiyoruz napalım canım benim
Noldu canım nasıl tuhaf oldun giremedim ben de buraya bu akşam işlerim vardıBende gün boyu iyiydim ama bir saat önce tuhaf oldum şuan iyi değilim
hafif çarpıntı terleme bunaldım işte akşam napimNoldu canım nasıl tuhaf oldun giremedim ben de buraya bu akşam işlerim vardı
Misafir vardı bakamadım ara ara bi sıkıntı giriyo içime daraltıyo sanki gecede bikaç defa uyku arasında çarpıntım olduKafani dagitalim kizin okuyormu.insanin genc bir kizi olmasi ne kadar guzel bisey degil mi insallah benimde bir kizim olur
Sıkıntı hissi gibi bi tuhaflık sanki kalbimi biri avucunda sıkıyoNoldu canım nasıl tuhaf oldun giremedim ben de buraya bu akşam işlerim vardı
Allah iyilik versin canım hep iyi olalım inşAllahhhİyiym canım sen nasılsın bugün biraz iyiydim çok şükür
Ayni bende oyle oluyorum.gogsumun ortasini bise sıkıyor gibi oluyor ve hic bi sekilde gecmiyor birileriyle sohbet ederken bile devam ediyorSıkıntı hissi gibi bi tuhaflık sanki kalbimi biri avucunda sıkıyo
O bende de var ruhum daralıyor içimden bişey itttiriyor sanki ruhumu canım da sıkılıyor sabah yine ağlamaklıSıkıntı hissi gibi bi tuhaflık sanki kalbimi biri avucunda sıkıyo
Bende de oluyor nabalım geçmiyorhafif çarpıntı terleme bunaldım işte akşam napim