- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bende oyleyim yürüyüş egzersiz düzenli bslenme kesinlikle olmalı motive için kendine bakım olmalı bende geçmeyen mide ağrılarından bıktım sadece
Çok güzel şeyler yazıyorsun canım ya inşallah ben de ilaçsız bu şekilde atlatmayı başarırımpsikolojik iste hepsi aslinda
KEndiniz icin neler yapabiliyorsunuz bir bakin, dua olur, meditasyon olur
Ben enerji olaylarini da cok arastirdim
aurami temiz tutmaya calisiyorum
Farkindaligimizi arttirinca anda kalinca bircok problemi kolayca cözebiliyoruz aslinda
Kendini sevip affetmek ise yapmamiz gereken en önemli sey
İnşAllahÇok güzel şeyler yazıyorsun canım ya inşallah ben de ilaçsız bu şekilde atlatmayı başarırım
Hepimiz atlatalım inşallah canımİnşAllah
Evet yarın çıkacak canım bugün ben birazdaha iyiydim Allah ımmm herkez çok iyi olsun inşAllahhhhhh sen naptın canımHepimiz atlatalım inşallah canımsen nasılsın nasıldın bugün holter takılmış gördüm yarın çıkacak dimi
Genel olarak herkes ya hasta olmaktan ya da ölmekten falan korkuyor..Eskiden bende öyleydim şimdi hastalık ya da ölümden korkmuyorum...Ama insanlardan tedirgin oluyorum enteresan bi şekilde..dışardan bakıldığında kimse anlamaz öyle bi düşüncem olduğunu ama sanki herkes beni eleştiricekmiş yada bi kusur bulucakmış sevmicekmiş gibi hissediyorum...Çok aptal çok saçma biliyorum kendime kızıyorum..çevremde ki herkes beni sever kimsenin öyle bi düşüncesi de yok...ama ben alıkoyamıyorum kendimi sürekli başımdan aşağı kaynar su dökülüyo hissini yaşıyorum genel bi tedirginlik hali kaygı hali var..odaklanamıyorum mantıklı düşünemiyorum...böyle olan var mı?Kalbim sıkısmaya basladi yine ayy ne kotu bi his bu
Bu bende kucukken vardi ama gecti suan sen sakrak biseyim disariya karsi.ama icim depresyon mod.bu arada bende deprem dusuncemden dolayi kalbim sikisiyor zaten ama psikolojik oldugunu biliyorumGenel olarak herkes ya hasta olmaktan ya da ölmekten falan korkuyor..Eskiden bende öyleydim şimdi hastalık ya da ölümden korkmuyorum...Ama insanlardan tedirgin oluyorum enteresan bi şekilde..dışardan bakıldığında kimse anlamaz öyle bi düşüncem olduğunu ama sanki herkes beni eleştiricekmiş yada bi kusur bulucakmış sevmicekmiş gibi hissediyorum...Çok aptal çok saçma biliyorum kendime kızıyorum..çevremde ki herkes beni sever kimsenin öyle bi düşüncesi de yok...ama ben alıkoyamıyorum kendimi sürekli başımdan aşağı kaynar su dökülüyo hissini yaşıyorum genel bi tedirginlik hali kaygı hali var..odaklanamıyorum mantıklı düşünemiyorum...böyle olan var mı?
Ben de öyleyim çevremdekiler bilmiyor bu kadarını...espriliyim insanları dinlerim çağırınca giderim..Ama içim ölü...Korkum kaygım tavan..Bu bende kucukken vardi ama gecti suan sen sakrak biseyim disariya karsi.ama icim depresyon mod.bu arada bende deprem dusuncemden dolayi kalbim sikisiyor zaten ama psikolojik oldugunu biliyorum
En cok da insani bu yoruyorBen de öyleyim çevremdekiler bilmiyor bu kadarını...espriliyim insanları dinlerim çağırınca giderim..Ama içim ölü...Korkum kaygım tavan..
Hic bisey cikmaz insallah ben eminim kalbini ferah tutEvet yarın çıkacak canım bugün ben birazdaha iyiydim Allah ımmm herkez çok iyi olsun inşAllahhhhhh sen naptın canım
Ben de bugün biraz daha iyiydim çok şükür yaEvet yarın çıkacak canım bugün ben birazdaha iyiydim Allah ımmm herkez çok iyi olsun inşAllahhhhhh sen naptın canım
İnşAllah canım korkma Ayetel Kürsi oku 7 tane bak sana ne dicem bi tanıdığın başına gelmiş gerçek bir olay hangi şehir tam hatırlayamıyorum yıllar önce bi köyde imamlık yapmış o gece deprem olmuş ve bi tane dede varmış bir tek onun evi hasar görmemiş dedeye sormuşlar dede nasıl oldu da senşn evine bişey olmadı ne dese beğenirsin her gece yatmadan evvel 7 ayetel kürsi okurum ben demiş. Çok koruyuculuğu var canım oku rahat uyu inşallah bu anlattığım gerçek bir olay ama hangi köydü adını hatırlamıyorum 1960lı yıllarda mı o zamnalr olan bir depremmişBu gece ruya gormim insallah...
Ben de aynı şekilde korku kaygı tavanBen de öyleyim çevremdekiler bilmiyor bu kadarını...espriliyim insanları dinlerim çağırınca giderim..Ama içim ölü...Korkum kaygım tavan..
Bu hastalık sürekli kategori değiştiriyor bende de birilerinden zarar göreceğim korkusu var her an huzurum bozulacakmış hissi her an kötü bişey olacak hissiGenel olarak herkes ya hasta olmaktan ya da ölmekten falan korkuyor..Eskiden bende öyleydim şimdi hastalık ya da ölümden korkmuyorum...Ama insanlardan tedirgin oluyorum enteresan bi şekilde..dışardan bakıldığında kimse anlamaz öyle bi düşüncem olduğunu ama sanki herkes beni eleştiricekmiş yada bi kusur bulucakmış sevmicekmiş gibi hissediyorum...Çok aptal çok saçma biliyorum kendime kızıyorum..çevremde ki herkes beni sever kimsenin öyle bi düşüncesi de yok...ama ben alıkoyamıyorum kendimi sürekli başımdan aşağı kaynar su dökülüyo hissini yaşıyorum genel bi tedirginlik hali kaygı hali var..odaklanamıyorum mantıklı düşünemiyorum...böyle olan var mı?
Benim bu akşam bikaç kez sıkıştı durduk yerde ben bi kardiyolojiye gitsem iyi olacak senin randevular ne zamanKalbim sıkısmaya basladi yine ayy ne kotu bi his bu
Bişey çıkmıcak Allahın izniyleEvet yarın çıkacak canım bugün ben birazdaha iyiydim Allah ımmm herkez çok iyi olsun inşAllahhhhhh sen naptın canım
Bu kaçıncı takılış çıkmıyoki zaten sapasağlam herşey kafa kafanin içi arızalıHic bisey cikmaz insallah ben eminim kalbini ferah tut