Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet bende yaşadım çok iyi biliyorum ama ben yenebildim çok şükür inşAllah oda yener
Deprem korkusu mu yaşadın takıntılar uzun sürüyor çok zor oluyor ya sonra nasıl olup da başka bişeye geçiyoruz o ilginç dimi beden hastalıklarına takmıştım şimdi ruh hastalıklarına taktım ne zor bişey ya

Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi

Bir yandan da hayat devam ediyor
Catisiyorum yani, iki cocugum var mesela onlarin sorumlulugu agir basiyor
Inanc cok önemli
Bir yandan mükemmelliyetci yapim var
Herseyi cok iyi yapmaya calisiyorum bu cok yorucu ama kendi takintilarimi dinlememin önüne geciyor
Senelerdir cok iyi idare ediyorum, von güclüyüm bir yandan ama son dönem baya bir hirpalanmisim üzülmüsüm
Agir basti bu sefer hastalik
Üzülmeye gelmiyor yani hic
Halledecegim ama bunu da, kendime zaman tanidim. Spor yapardim onu biraktim soguklardan, o bile etkili olmustur galiba diye düsünüyorum
Düstüysek kalkariz sadece kendime bu zamani tanimak istiyorum
Insaniz hastaliklar cok normal, savasci bir yanim da var asla pes etmeyin sizler de
Ben kendime sunu derim kici kirik bir hastalik hayati yasamama Engel olamaz derim
Hayatta bir durusunuz olsun
Kalbim bam bam atarken bile filmimi izlemeye devam ediyorum
Bir aglamaya baslasam, azicik gücsüzlük göstersem der gibi krizler aninda beni ele gecirir
Bunun farkindayim engelliyorum kendi capimda

Canım bu hastalık geçmiyo seneler önce bende senin gibiydim en ufak travma yada korkuda tekrar başlıyor.Allah yardımcımız olsun.

Evet öyleymis biliyordum ama ciddiye almiyordum
Geri geldi, yine savasmak zorundayim
Gücsüz anini kolluyor insanin
Kötü olan zor zamanlar atlatiliyor ama bu hastalik atlatinca bitmiyor, orda zamani hic degismiyor ayni hisle yasiyor
Ya koltulta oturuyorum keyfime bakicam pat pat pat, e bir defol git ya
Sinirlendim bak simdi
Ben de kendimi biliyorsam kovacagim vucudumdan bunu yine. Kafam atti bak yazarken
Icimizdeki sinsi resmen

X