Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ya ayni vardiya olan birinde mi kalsam ama bu durumumu kimseye soylememeleri gerekiyor ve esim beni evde kaliyorum sanmali of of delirecem ne zor is.bu esimin isi hic bana gore degilmis gercekten
Yok evini değiştirme gece de bir yere kalmaya gitme eğer bunun üzerine gitmeye çalışmazsan yenemezsin. Eğer gece kalmaya gidersen bu sefer eve geleceğin saatlerde daha çok korku gelecek sana ve gündüz de evde kalmaya korkacaksın

Evet bu korku büyüyecek önüne geçmezsen

Canım bu hastalık geçmiyo seneler önce bende senin gibiydim en ufak travma yada korkuda tekrar başlıyor.Allah yardımcımız olsun.

Evet bu korku büyüyecek önüne geçmezsen
Zaten bu hafta gece ve 4 12 evde olmayacam marasta olacam bi dahakinede esimin teyzesi bize gelecek ya millete acik acik etkilendim diyorum ama agladigimi kalbimin agridigini soylemedim bu arada benim evim 02 03 derecesinde biyermis fay hattina birz uzak.ama annemlerin evi biraz yakinmis e devletten baktirdim bu kezde annemgile uzulmeye basladim onlarin evi 10 katli ve son kattalar Allahim bu deprem olayi ne zormus ya insallah evleri saglamdir

Canım zilzak su
Canım zilzal suresini bol bol oku korkma artık hayatı zindan ediceksin kendine.Hoş benimde korkularım varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…