-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Keske yakinlarimda olsaydin canimBize gel ozaman çok ciddiyim hem korkunuda yendiririm sana ben
Ya ayni vardiya olan birinde mi kalsam ama bu durumumu kimseye soylememeleri gerekiyor ve esim beni evde kaliyorum sanmali of of delirecem ne zor is.bu esimin isi hic bana gore degilmis gercektenKeske yakinlarimda olsaydin canimciddiyim gelirdim afsinde oturuyorum ben maras arada saatler var
Yok evini değiştirme gece de bir yere kalmaya gitme eğer bunun üzerine gitmeye çalışmazsan yenemezsin. Eğer gece kalmaya gidersen bu sefer eve geleceğin saatlerde daha çok korku gelecek sana ve gündüz de evde kalmaya korkacaksınYa ayni vardiya olan birinde mi kalsam ama bu durumumu kimseye soylememeleri gerekiyor ve esim beni evde kaliyorum sanmali of of delirecem ne zor is.bu esimin isi hic bana gore degilmis gercekten
İnşAllah iyi bi çare bulabilirsin bu durumaKeske yakinlarimda olsaydin canimciddiyim gelirdim afsinde oturuyorum ben maras arada saatler var
Evet bu korku büyüyecek önüne geçmezsenYok evini değiştirme gece de bir yere kalmaya gitme eğer bunun üzerine gitmeye çalışmazsan yenemezsin. Eğer gece kalmaya gidersen bu sefer eve geleceğin saatlerde daha çok korku gelecek sana ve gündüz de evde kalmaya korkacaksın
Benim eşim de vardiyeli çalışıyor korkma bak evin iyiymiş sağlammış neden bu kadar korkuyorsunInsallah beni yalnizlik yoruyor esim gece calisiyor 4 12 gidiyor bu beni cok yipratiyor
Sen nasılsın canım fıstık kızın nasılYok evini değiştirme gece de bir yere kalmaya gitme eğer bunun üzerine gitmeye çalışmazsan yenemezsin. Eğer gece kalmaya gidersen bu sefer eve geleceğin saatlerde daha çok korku gelecek sana ve gündüz de evde kalmaya korkacaksın
Ben de evde duramıyordum annemlere kalmaya gidiyordum bu sefer gündüz eve gelmeye korkuyordumEvet bu korku büyüyecek önüne geçmezsen
İyi nasıl olsun dizi izliyorum sen nasılsın bayadır konuşamamıştıkSen nasılsın canım fıstık kızın nasıl
Ben mide gazdan felaket durumdayım yaa bi insanda bukadar gazmı olur :) sabahda holter takılacakİyi nasıl olsun dizi izliyorum sen nasılsın bayadır konuşamamıştık
Canım bu hastalık geçmiyo seneler önce bende senin gibiydim en ufak travma yada korkuda tekrar başlıyor.Allah yardımcımız olsun.sizin kac yildir böyle
Benim cok eski ama yenmistim ynai yilda bir geliyordu
simdi hergün gelmeye basladi, henüz tam kriz halini almadi, bazen aksamlari kriz geliyor
Kendimi bildigimden uzaniyorum bekliyorum geciyor
ama kalp carpintisi günlük hayatta gercekten yoruyor insani
O an hicbirsey yapamiyorum
Almadın mı metsil denen ilacı holter takılsın basit bişey oBen mide gazdan felaket durumdayım yaa bi insanda bukadar gazmı olur :) sabahda holter takılacak
Maşallah canım iyi ol inşallahKızlar bende bir iyi bir kötü günü tamamladım valla
Zaten bu hafta gece ve 4 12 evde olmayacam marasta olacam bi dahakinede esimin teyzesi bize gelecek ya millete acik acik etkilendim diyorum ama agladigimi kalbimin agridigini soylemedim bu arada benim evim 02 03 derecesinde biyermis fay hattina birz uzak.ama annemlerin evi biraz yakinmis e devletten baktirdim bu kezde annemgile uzulmeye basladim onlarin evi 10 katli ve son kattalar Allahim bu deprem olayi ne zormus ya insallah evleri saglamdirEvet bu korku büyüyecek önüne geçmezsen
Canım zilzal suresini bol bol oku korkma artık hayatı zindan ediceksin kendine.Hoş benimde korkularım vardaZaten bu hafta gece ve 4 12 evde olmayacam marasta olacam bi dahakinede esimin teyzesi bize gelecek ya millete acik acik etkilendim diyorum ama agladigimi kalbimin agridigini soylemedim bu arada benim evim 02 03 derecesinde biyermis fay hattina birz uzak.ama annemlerin evi biraz yakinmis e devletten baktirdim bu kezde annemgile uzulmeye basladim onlarin evi 10 katli ve son kattalar Allahim bu deprem olayi ne zormus ya insallah evleri saglamdir
Aynen dua ediyorum bol bol hepimize dua ediyorumCanım zilzak su
Canım zilzal suresini bol bol oku korkma artık hayatı zindan ediceksin kendine.Hoş benimde korkularım varda
Biliyorum bu 5 inci takılışı falan :)Almadın mı metsil denen ilacı holter takılsın basit bişey o
Insallah bise cikmaz bu ara benim gogus agrim gecti cok sukur takintimda gecer insallahBiliyorum bu 5 inci takılışı falan :)