- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Taktırma canım yok bişey bak kaç gün önce benim kalbim sıkışıyordu hiç gitmedim kardiyoloji ye 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım sağlık ocağına daha bugün aldım sonucuBiliyorum bu 5 inci takılışı falan :)
Bize basit geliyor onun korkusu ama aslında onun korkusu da ona çok zor ben onu anlayabiliyorumCanım zilzak su
Canım zilzal suresini bol bol oku korkma artık hayatı zindan ediceksin kendine.Hoş benimde korkularım varda
Bende zevk haline geldi canım sıkıldıkça holter taktırıyorumTaktırma canım yok bişey bak kaç gün önce benim kalbim sıkışıyordu hiç gitmedim kardiyoloji ye 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım sağlık ocağına daha bugün aldım sonucu
Evet bende yaşadım çok iyi biliyorum ama ben yenebildim çok şükür inşAllah oda yenerBize basit geliyor onun korkusu ama aslında onun korkusu da ona çok zor ben onu anlayabiliyorum
İnşAllah canım sanada çok dua edicemInsallah bise cikmaz bu ara benim gogus agrim gecti cok sukur takintimda gecer insallah
Deprem korkusu mu yaşadın takıntılar uzun sürüyor çok zor oluyor ya sonra nasıl olup da başka bişeye geçiyoruz o ilginç dimi beden hastalıklarına takmıştım şimdi ruh hastalıklarına taktım ne zor bişey yaEvet bende yaşadım çok iyi biliyorum ama ben yenebildim çok şükür inşAllah oda yener
Allah yardımcıları olsun en kısa zamanda Rabbim şifa versin bize de versin inşallahKizlar selam,
Bahsettigim yakinim bu aksam intihar etmeye kalkmis, acilde tedavi gordukten sonra psikiyatri bolumune yatirildi bu gece. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Tesekkur ederim Allah razi olsunAllah yardımcıları olsun en kısa zamanda Rabbim şifa versin bize de versin inşallah
İlaçlarını kullandığı halde mi intihara kalkışmış acaba kız mı erkek mi hastaTesekkur ederim Allah razi olsun
Tum hastalara Rabbim tez zamanda sifa versin insAllah
Evetİlaçlarını kullandığı halde mi intihara kalkışmış acaba kız mı erkek mi hasta
Kaç yaşındaEvet
Ilac ve ignesi duzenli kullanilmis.
Hasta erkek.
26Kaç yaşında
Allah yardımcıları olsun ne zamandır tedavi görüyor peki yatırılması iyi olmuş daha etkili olur tedavi biraz toplar kendini taburcu olunca evde ilaç tedavisine devam ederler
1 aydir tedavi goruyorAllah yardımcıları olsun ne zamandır tedavi görüyor peki yatırılması iyi olmuş daha etkili olur tedavi biraz toplar kendini taburcu olunca evde ilaç tedavisine devam ederler
1 aysa az bir süre olmuş daha ilaçlar anca bünyeye alışmaya başlamıştır etki bile tam etmemiştir henüz yatması iyi olmuş serum ve iğne tedavisiyle toparlar inşallah Allah şifa versin inşallah1 aydir tedavi goruyor
Amin insAllah, cok sagolun
Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi
Canım bu hastalık geçmiyo seneler önce bende senin gibiydim en ufak travma yada korkuda tekrar başlıyor.Allah yardımcımız olsun.
Cok tesekkur ederim sizin burdaki desteginiz bana cok iyi geliyorİnşAllah canım sanada çok dua edicem
Kafamdaki senaryoyu bi anlatsam beni o zamn daha iyi anlarsin canim ama anlatip da sizde korku olusturmak istemiyorumBize basit geliyor onun korkusu ama aslında onun korkusu da ona çok zor ben onu anlayabiliyorum