Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben de hiçbirşeyden emin değilim. Ne tanıdığıyız ne de birşey..Birgün aradı konuştuk,bir daha da ses yok.Gerçeği Allah biliyo artık..
Senin de bizim gibi koca bir '0' derdin var mı bilmiyorum ama biz bir umut dedik başladık. Ben hep tereddütteyim zaten. ama işte küçük bir ihtimal..Belki diyoruz..Ya tutarsa diyoruz açıkçası..

yok cnm ılacalrı kullanmaya devam edıyoruz esım tl konustu yanlarına gıdıp tekrar konusacak

arkadasım mustafa eraslanın hıc kadın sekreterı yok bız her aramada erkek cıkıyo
ne ben nede burdakı arkadaslar mustafa eraslanın yakını degıl cunku burda onu öven onun için hep iyi konusan yok
bız kullandıgımız ılacları vede sonuclarını yazıyoruz cnm
bız ılaclardan sıfa bulup bebişlerimize kavusmak ıstıyoruz
cnm sızın sorun ne sızde mı azolusunuz
rabbım hepımıze sabır versın cnm

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldım
eşim test yaptı sonuç 0 malesef
allhım bilmiyorum çok umutlanmıştım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım

canım nerelerdeydin ok merak ettim seni .. ayrıca hayırlısı diyelim elimizden başka bişey gelmiyorr...

merhaba kızlar.....nasılsınız..........ben uzun zamandır gelmedim...ama bugün sizi görünce yazayım selamlaşayım diyerek geldim...
biz haberlerden bu yana bıraktık kullanmayı sizler devam ediyo musunuz........ben eşime diyorum kullan diye ama dinleyen kim...neyse verecek Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...

canım nerelerdeydin ok merak ettim seni .. ayrıca hayırlısı diyelim elimizden başka bişey gelmiyorr...
merhaba cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz evet nette bozukluk vardı ondan giremedim
aman artık ilaçlara devam sonuna kadar bakalım sonumuzu allh bilir

cnm biz devam ediyoruz ilaçlara zaten başka da bi ilaç kalmadı bizim için kulanılacak ben kendi adıma eşim için herşeyleri içirdim ama nafile
o haberler öyle dendi kaldı valla ilacı kullanıyoruz ama eğer ilaç için sahtelik yaparlarsa bu kadar insanın ahını alırlar cnm ben zannetmiyorum sahte olduğunu olumlu sonuç alan vardır elbet
rabbim bizleride sevindirir herhalde bi gün.......................

Son düzenleme:
arkadaşlar çogu hastane raporu dışarı vermiyo illla burda yaptırmak zorundasın diyor bende yakın zamanda bundan mağdur oldum ve sizlerden bu konuda destek istiyorum.
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM HAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.
adresi ;

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

psikolog cnm zaten oyle bı sey olunca peşini bırakmayız bizleri aydınlattığınız için sagol

gene buralar sak,n cnm hiç fayda gören yok mu

bu clavix panaxın son gözde çaresi penisi sertleştirip erken boşalmayı da önler demeye başlamış bu da her derde deva oldu inandırıcılığını yitiriyor mu ne

arkadaşlar eşim 2 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. biz izmirdeyiz. doktorumuz kaan aydos ankarada.eşime 4 hafta boyunca haftada 1 kere ovitrelle 250 vurul demiş....

eşi bu ilacı kullanan var mı? doktor ne için vermiş olabilir.?

ilacı kalçadan mı vurulması gerekiyor yoksa karın kısmından kendi vurabilir mi??

son olarak doktora yazdırısak devlet karşılıyor mu?*

teşekkür ederim..

kizlar 3 aydir panax kullaniyorduk esim gecen hafta test yaptirdi sonuc 0 hic bi faydasi olmamis aksine hormonlari yukselmis sperm testindede hic bi degisiklik yok artik kullanmiyacagiz bu ilaci umutlarimiz yine hayal oldu allah yardimcimiz olsun hepimizin..

arkadaşlar slm. ben de 1 aydır panax ve reishi mantarı kullanıyorum. yumurta kalitesini artırmak için. 27 gün de 1 adet olurdum. bu gün 30 gün oldu. hala adet olamadım. hamile olduğumu sanmıyorum. hiç bir belirti yok. acaba ilaçtan mı geciktim .bir kaç gün içmeyeyim dedim. bayanlardan kullanan yok mu. umarım hepimize etkisi olur.

cnm bizimde ilk testte sperm dışı hücre çıkınca sevinmiştik ama en son yaptıgımız testte 0 yazması bizide çok üzdü ama biz bırakmıyoruz
çünkü zaten bunu da bırakırsak başka kullanacagımız ilac kalmadı
onun için devam ama belki ileride sonuc veriri keşke sizde devam etseniz ne olacagını allh bilir tabide genede siz bilirsiniz
ama arada sırada yaz olurmu cnm test yapınca falan yaz ben merak ederim

cnm benim eşim kullanaıyor sorun yok bende çok şükür ama sizde sperm var herhalde belli mi olur inşlh hamişsimdir cnm yaz olur mu sonucunu rabbim herkeslere şifa versin:18:

cnm biz devam ediyoruz ilaçlara zaten başka da bi ilaç kalmadı bizim için kulanılacak ben kendi adıma eşim için herşeyleri içirdim ama nafile
o haberler öyle dendi kaldı valla ilacı kullanıyoruz ama eğer ilaç için sahtelik yaparlarsa bu kadar insanın ahını alırlar cnm ben zannetmiyorum sahte olduğunu olumlu sonuç alan vardır elbet.
rabbim bizleride sevindirir herhalde bi gün.......................[/QUOTE]

Canım bizim SPERM BULUNDU EN SONUNDA! Bugün eşim test yaptırdı. Tanıdık bir arkadaşı vardı devlet hastahanesinde, özellikle ondan bakmasını istedi.Sağolsun bakmış ve 3 tane sperm görmüş. Hareketsiz ve baş kısımlarından yapışıkmışlar. Belki hamile olmaya yetmez ama bunu görmek bile bizim için çok büyük birşey. En azından var,artabilir.. Şimdi bilmiyoruz Panax mı işe yaradı, yoksa önceden de vardı da iyice bakıldığı için mi ortaya çıktı? Ne olursa olsun onları görmek bize iyi geldi.Allah herkese göstersin.Sonunda bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallah..

Canım bizim SPERM BULUNDU EN SONUNDA! Bugün eşim test yaptırdı. Tanıdık bir arkadaşı vardı devlet hastahanesinde, özellikle ondan bakmasını istedi.Sağolsun bakmış ve 3 tane sperm görmüş. Hareketsiz ve baş kısımlarından yapışıkmışlar. Belki hamile olmaya yetmez ama bunu görmek bile bizim için çok büyük birşey. En azından var,artabilir.. Şimdi bilmiyoruz Panax mı işe yaradı, yoksa önceden de vardı da iyice bakıldığı için mi ortaya çıktı? Ne olursa olsun onları görmek bize iyi geldi.Allah herkese göstersin.Sonunda bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallah..[/QUOTE]

canim cok sevindim ne guzel bir haber bu insallah o spermler cogalirlarda dogal yoldan hamile kalirsin....bizde 3 aydir kullaniyorduk test yaptirdik sonuc 0 bizde ilaci birakmisdik yeniden almadik senin bu haberini okuyunca yeniden almaya karar verdik zaten baska bir sey kullanmiyoruz.. canim siz panaxsin hangilerini kullaniyorsunuz..

kizlar siz hangi siteden aliyordunuz ilaclari telefon numarasini ve adresini yazarmisiniz sahteliginden dolayi emin olmak istiyorum... ben akvit.net den almisdim 3 ay once...

Canım bizim SPERM BULUNDU EN SONUNDA! Bugün eşim test yaptırdı. Tanıdık bir arkadaşı vardı devlet hastahanesinde, özellikle ondan bakmasını istedi.Sağolsun bakmış ve 3 tane sperm görmüş. Hareketsiz ve baş kısımlarından yapışıkmışlar. Belki hamile olmaya yetmez ama bunu görmek bile bizim için çok büyük birşey. En azından var,artabilir.. Şimdi bilmiyoruz Panax mı işe yaradı, yoksa önceden de vardı da iyice bakıldığı için mi ortaya çıktı? Ne olursa olsun onları görmek bize iyi geldi.Allah herkese göstersin.Sonunda bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallah..[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım çok sevindim rabbim şükür ki birimizi sevindirdi valla bizde çıkmış kadar sevindim yaaa
devlette 3 tane çıktıysa tüp bebek denersiniz yaza inşllh
bunlar dondurulmadı dimi olsun
hadi hayırlısı yaza hamiş olursun inşllh
sizde panax, reishi,ve E 1 kullanıyordunuz dimi

kizlar siz hangi siteden aliyordunuz ilaclari telefon numarasini ve adresini yazarmisiniz sahteliginden dolayi emin olmak istiyorum... ben akvit.net den almisdim 3 ay once...
cnm bizde akvit netten alıyoruz ilaçları asyada gelişmeler olmuş hadi darısı bizlere

Son düzenleme:
hadi panax cılar tedavi görenler üye olan olmayan herkes yazın sonuç alan yazsın bizlere umut olsunlar
bize umut lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…