canim ben telefon actigimda mustafa eraslanla konusabilirmiyim sorum olacak dedim
telefondaki baayan hocamiz telefonlara cikmiyor dedi
sizi hoca nasil ariyo anlamadim vede bedave muayneye gelceklerini soyluyo size özeldegil anladim bulunduguz yere anladim orayi yanlis anlasilamsin
tanidigi falanmisiniz anlamdim
ne yalan yaziyim tel ´e cikmayan kisinin urunun´ ü neden alayim tv de bende reklalam yaprim yani
bos bi sisenin icine sade su doldursam satsam bende köse olurum
ben anlamdim zaten ömer coskun ve mustafa eraslan birbirlerini kötuleyip duruyolar
bide ikisinin foyasi ortaya cikti diye aciklama yani yazi yazmislardi
ben kime inancagimizi sasirmis durumdayim canlar yani
:44::44:
yok cnm ılacalrı kullanmaya devam edıyoruz esım tl konustu yanlarına gıdıp tekrar konusacakcanım benim gerçekten çok üzüldüm( Sizin için çok ümitlenmiştik.. Başlangıç hücresi çıkmıştı.O da mı yok??
Bizim için de umut olmuştunuz, şimdi umudum kırıldı bir kez daha. Artık panax kullanmayı bıraktınız mı? Şimdi neler yapıyorsunuz? Biz de yeni birer kutu daha aldık. Adamları arayıp konuşsanız ne dicekler acaba? Çok fazla ümit veriyorlardı..
Neyse hayırlısı..Bu sefer de olmadı diye ümitler tamamen tükenmiyecek tabi ki..İnşallah başka çareler bulucaz. Rabbim verecek, yalnızca ondan istemeyi bilirsek inşallah..Allah sabrımızı artırsın,selamete ulaştırsın amin..
arkadasım mustafa eraslanın hıc kadın sekreterı yok bız her aramada erkek cıkıyocanim ben telefon actigimda mustafa eraslanla konusabilirmiyim sorum olacak dedim
telefondaki baayan hocamiz telefonlara cikmiyor dedi
sizi hoca nasil ariyo anlamadim vede bedave muayneye gelceklerini soyluyo size özeldegil anladim bulunduguz yere anladim orayi yanlis anlasilamsin
tanidigi falanmisiniz anlamdim
ne yalan yaziyim tel ´e cikmayan kisinin urunun´ ü neden alayim tv de bende reklalam yaprim yani
bos bi sisenin icine sade su doldursam satsam bende köse olurum
ben anlamdim zaten ömer coskun ve mustafa eraslan birbirlerini kötuleyip duruyolar
bide ikisinin foyasi ortaya cikti diye aciklama yani yazi yazmislardi
ben kime inancagimizi sasirmis durumdayim canlar yani
:44::44:
slm kızlar ben geldım
eşim test yaptı sonuç 0 malesef
allhım bilmiyorum çok umutlanmıştım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım
merhaba cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz evet nette bozukluk vardı ondan giremedimcanım nerelerdeydin ok merak ettim seni .. ayrıca hayırlısı diyelim elimizden başka bişey gelmiyorr...
cnm biz devam ediyoruz ilaçlara zaten başka da bi ilaç kalmadı bizim için kulanılacak ben kendi adıma eşim için herşeyleri içirdim ama nafilemerhaba kızlar.....nasılsınız..........ben uzun zamandır gelmedim...ama bugün sizi görünce yazayım selamlaşayım diyerek geldim...
biz haberlerden bu yana bıraktık kullanmayı sizler devam ediyo musunuz........ben eşime diyorum kullan diye ama dinleyen kim...neyse verecek Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...
cnm bizimde ilk testte sperm dışı hücre çıkınca sevinmiştik ama en son yaptıgımız testte 0 yazması bizide çok üzdü ama biz bırakmıyoruzkizlar 3 aydir panax kullaniyorduk esim gecen hafta test yaptirdi sonuc 0 hic bi faydasi olmamis aksine hormonlari yukselmis sperm testindede hic bi degisiklik yok artik kullanmiyacagiz bu ilaci umutlarimiz yine hayal oldu allah yardimcimiz olsun hepimizin..
arkadaşlar slm. ben de 1 aydır panax ve reishi mantarı kullanıyorum. yumurta kalitesini artırmak için. 27 gün de 1 adet olurdum. bu gün 30 gün oldu. hala adet olamadım. hamile olduğumu sanmıyorum. hiç bir belirti yok. acaba ilaçtan mı geciktim .bir kaç gün içmeyeyim dedim. bayanlardan kullanan yok mu. umarım hepimize etkisi olur.
cnm biz devam ediyoruz ilaçlara zaten başka da bi ilaç kalmadı bizim için kulanılacak ben kendi adıma eşim için herşeyleri içirdim ama nafile
o haberler öyle dendi kaldı valla ilacı kullanıyoruz ama eğer ilaç için sahtelik yaparlarsa bu kadar insanın ahını alırlar cnm ben zannetmiyorum sahte olduğunu olumlu sonuç alan vardır elbet.
rabbim bizleride sevindirir herhalde bi gün.......................
cnm biz devam ediyoruz ilaçlara zaten başka da bi ilaç kalmadı bizim için kulanılacak ben kendi adıma eşim için herşeyleri içirdim ama nafile
o haberler öyle dendi kaldı valla ilacı kullanıyoruz ama eğer ilaç için sahtelik yaparlarsa bu kadar insanın ahını alırlar cnm ben zannetmiyorum sahte olduğunu olumlu sonuç alan vardır elbet.
rabbim bizleride sevindirir herhalde bi gün.......................
cnm bizde akvit netten alıyoruz ilaçları asyada gelişmeler olmuş hadi darısı bizlerekizlar siz hangi siteden aliyordunuz ilaclari telefon numarasini ve adresini yazarmisiniz sahteliginden dolayi emin olmak istiyorum... ben akvit.net den almisdim 3 ay once...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?