Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarr merhaba,

eşim 11 şubat da; mikro tese olacakk
ağustos da başlayan mustafa eraslan ve bitkisel tedavi çaylar sonucunda,
aralık da yapılan test de hiçbir şey çıkmadı tekrar " 0 "
ben yine spermiogram yaptıralım diyorum ama o istemiyor
direkt 11 şubat da mikro tese olacak; hem çok korkuyorum hem ümitleniyorum
eşimde çıkacağına inanıyır
inşallah çıkar; çünkü bitkisel ilaçlara hiç inanmıyor ve doğru dürüst kullanmıyor ama devam ediyoruz tabiii,ağustos-eylül-ekim ve kasım kullandım
birşey değişmedi diyor; ben söylüyyorum zamana bağlı olduğunu
ve insanların bu şekilde sonuç aldığını ama anlatamıyorummm

dualarınızı bekliyorum, sağolun

Allah yardımcınız olsun inş istediginiz sonucu alırsınız:emir_bebek:

canım geçenlerde burada birşey sormuştum ama cevap veren olmadı. Yazımı görmediniz sanırım. panax kullanalı sizin baya süre geçmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Test yaptırdınız mı, bi gelişme var mı ya da yaptıracak mısınız yakında?

Ayrıca sizi de panaxtan arıyorlar mı? Bizi mustafa eraslan olduğunu söyleyen bi adam aradı. Nasıl gitttiğini sordu ve 15-20 gün sonra bulunduğumuz şehir olan balıkesire geleceklerini, bedava muayene ayarlayacaklarını söylediler. Cevap verirseniz çok memnun olurum..

merhabalar ,bizde panax kullaniyoruz ,ama bizi hic kimse aramiyor,acaba biz sahtesinimi aldik?ya cok stres oldum simdi..
siz hangi siteden aldiniz ,ismini verebilirmisin
birde sizi arayan yerin tlfn numarasini verirmisin
biz 2 aydir kullaniyoruz bizi kimse aramiyo,aldigimiz yeri biz ariyoruz ,onlara sorup ilaclari oyle kullaniyoruz

kusura bakma cnm muhakkak atlamısımdır cvp vermeyı
evet 2 veya 3 hafta ıcınde test yapacagız o zaman zaten yazarım
aranmaya gelınce evet bazen bızıde arıyorlar tedavı nasıl gelısme varmı dıye
soruyorlar sızın na<sıl gıdıyor tedavı cnm

ya siziidemi ariyorlar bizi 2 aydir arayan soran olmadi
lutfen bana sizi arayan kisinin ismini ve numarasini verirmisiniz?

ya biz sahte ilaclari aldiysak
biz akvit.net adli siteden almistik
lutfen yardim edin

Dr. Mustafa Eraslan şehirleri dolaşıp muayene yapmıyor , Ömer Çoşkunun elemanları şuan sahte panax ı satarken kendilerini Mustafa Eraslan ın elemanları olarak tanıtıyorlar , aynı paraya 2 panax önermeleri ile durum ortaya çıkıyor.
Şuan her ilde Mustafa Eraslan ın kibarlı panax ilacı bulunabiliyor.
bizde 5. ayı geçtik , eşim e1 e geçti. birimde 2 milyon olan sperm sayımızda biraz artış 6.4 milyon şuan birimde.
dahada artması umudumuz. baya araştırma ve bilgi toplama ile şuan etrafta olan biteni iyi biliyoruz.çok tecrübemiz oldu.

o yüzden üzerinde kibarlı yazısı yazmayan panax kesinlikle mustafa eraslan ın ürünü değil vede içeriğide gerçek değil.
resmi sitesinde resmi numaraları var kibarlının. yada yakınınızda bir yetkili bayisi vardır.
az para değil ve bizimde dahil burda herkesin bu yolculukta az paramız gitmiyor.
o yüzden dikkatli olun arkadaşlar

yardim lutfennn...
biz bu urunleri 2 aydir kullaniyoruz
sahtemi gerecekmi oldugunu nasil anlayabiliriz?????

arkadaşlar
ilaçların üstünde " CLAVIS" yazıyor ben telefon ile görüştüğümden böyle yazıyor ise
sorun yok dediler. sahtelerde "KLAVIS" felan yazıyormuş.
Bizi hiç aramadılar, ilaçlar bittikçe biz arıyoruz. o kadar...
allah hepimizin yardımıcısı olsun
hayallerimizi süsleyen bebelerimizi versin inş...

merhabalar ,bizde panax kullaniyoruz ,ama bizi hic kimse aramiyor,acaba biz sahtesinimi aldik?ya cok stres oldum simdi..
siz hangi siteden aldiniz ,ismini verebilirmisin
birde sizi arayan yerin tlfn numarasini verirmisin
biz 2 aydir kullaniyoruz bizi kimse aramiyo,aldigimiz yeri biz ariyoruz ,onlara sorup ilaclari oyle kullaniyoruz

Merhaba canım.bu kadar stres olmana gerek yok.bu ürünü satan o kadar cok yer var ki... Kimi ayırıp takip ediyor, kimi etmiyor, kimi 5 ürün diyor kimi 2 ürün kullanın yeter diyor. Hepsi de gerçek panax. Yani dedikleri gibi:CLAVIS yazıyorsa gerçek. Biz 4.ayimızdayiz, kullanıyoruz. Benim anladığım kadarıyla bu ilâçlar pazarlamacı türünde kişiler tarafından satılıyor. Onların da kimi bilgili kimi bilgisiz, kimi ilgili kimi ilgisiz:p Allah sonumuzu hayır eylesin. Bundan fayda görenler var, biz henüz göremedik. Rabbimin nerden şifa vereceği belli olmaz.. Beni arayıp muayeneye geleceğiz diyenlerden ses çıkmadi ben sordum, şimdi yurt dışına çıkabilirler, sonra gelebilirler falan dediler. Allah bilir artık...
Ben seni yaklaşık 1 yılı öncesinden hatırlıyorum.diğer topikte mesajlasmistik hatırlarsan.demek hala devam ediyorsunuz siz de. Allah yardımcımız olsun. .

Merhaba canım.bu kadar stres olmana gerek yok.bu ürünü satan o kadar cok yer var ki... Kimi ayırıp takip ediyor, kimi etmiyor, kimi 5 ürün diyor kimi 2 ürün kullanın yeter diyor. Hepsi de gerçek panax. Yani dedikleri gibi:CLAVIS yazıyorsa gerçek. Biz 4.ayimızdayiz, kullanıyoruz. Benim anladığım kadarıyla bu ilâçlar pazarlamacı türünde kişiler tarafından satılıyor. Onların da kimi bilgili kimi bilgisiz, kimi ilgili kimi ilgisiz:p Allah sonumuzu hayır eylesin. Bundan fayda görenler var, biz henüz göremedik. Rabbimin nerden şifa vereceği belli olmaz.. Beni arayıp muayeneye geleceğiz diyenlerden ses çıkmadi ben sordum, şimdi yurt dışına çıkabilirler, sonra gelebilirler falan dediler. Allah bilir artık...
Ben seni yaklaşık 1 yılı öncesinden hatırlıyorum.diğer topikte mesajlasmistik hatırlarsan.demek hala devam ediyorsunuz siz de. Allah yardımcımız olsun. .

panaxin resmi sitesinden aldigimiz internet adrsini check edebiliyoruz ,biz akvit.netten almistik,dogru dediler o siteyi rahatladim sukur...
biz kaan hocada oluyoduk tedavi ,simdi bu panaxlarada basladik 2 ay oldu daha test yaptirmadik insaalah hepimizin yuzu guler
canim ben bu kulube nerdeyse 3 yildir giriyorumm,ilk tese olunca bulunamayinca bu siteyi kesfettim

arkadaşlarrr:(((((
mikrotesemiz kocaman 0
spermiogramlardan biliyorduk ama
bizde artık mikroteseli sıfırlıyızzz
offf ve afff
arkadaşlar "doktor kesin patoloji sonucu belirler ama
büyük ihtimal 0-1 süreci dedikleri birşey varmış o süreçdeki bir duraklamadan kaynaklandığını düşünüyorum"
dedi.
ben "peki böyle ise tıbbi açıdan yapacak hiçbirşey yok mu dedim? "

şuan için yok, biliyorsun çalışmalar var ama bu duraksamayı ilerletmek için dedi
sanırım kök hücre yada germ hücresi çalışmasını kast etti.

bide dokular kötüydü felan dedi

peki arkadaşlar şu duraksama size de hiç söylendi mi?
bu söylenip de çocuk sahibi olanlar var mı?

Dr. mustafa Ersalanin hastalarini kontrol ettigi klinigi falan varmi????

canim ben telefon actigimda mustafa eraslanla konusabilirmiyim sorum olacak dedim
telefondaki baayan hocamiz telefonlara cikmiyor dedi
sizi hoca nasil ariyo anlamadim vede bedave muayneye gelceklerini soyluyo size özeldegil anladim bulunduguz yere anladim orayi yanlis anlasilamsin
tanidigi falanmisiniz anlamdim
ne yalan yaziyim tel ´e cikmayan kisinin urunun´ ü neden alayim tv de bende reklalam yaprim yani
bos bi sisenin icine sade su doldursam satsam bende köse olurum
ben anlamdim zaten ömer coskun ve mustafa eraslan birbirlerini kötuleyip duruyolar
bide ikisinin foyasi ortaya cikti diye aciklama yani yazi yazmislardi
ben kime inancagimizi sasirmis durumdayim canlar yani
:44::44::27::52::53::53::55::55::36:

arkadaşlar biz 5 ay boyunca clavis panax ve clavis e1 kullandık.3.ayın sonundaki sperm testimizde yine azosperm çıktı.tabi bunlarla birlikte doktorumuzun verdiği proxplus com vitex klomen ve endol de kullandık.mikrotesede bolca sperm bulundu ve dondurduk.hepsi bizim için çok maliyetli oldu.şimdi hangisi fayda etti derseniz bilmiyorum.ama ben bir umut denedim.sizede bilgi vermek istedim.

Selam kızlar,
Bizde 7 yıldır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Geçtiğimiz yazdan beri eşim Clavix Panax kullanıyordu. Biraz ara verdik. Tüp bebek denedik. Önce pozitif sonuç aldık. 1 hafta sonra değerler çek düştü ve kaybettik. Aslında kaybettik dememeliyim. Çünkü bence hiç hamile kalmamıştım. Sadece kimyasal gebelik yaşadım sanırım Çünkü ilk değer BHCG 20 çıkmıştı. 2 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. değer 798 idi. Sonra 8 haftalık olunca kalp atışlarını duyamadık. ve sonuç kürtaj.... :(( Şimdi ben ve eşim Clavix panax kullanıyoruz Ayrıca ben 1 aydır K1 kullanmaya başladım. Bakalım ne olacak. Bizde de sperm bol ama harektilik ve morfoloji kötü... Ayrıca 36 gün oldu hala adet görmedim acaba bu normal midir?

slm kızlar ben geldım
eşim test yaptı sonuç 0 malesef
allhım bilmiyorum çok umutlanmıştım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım:50:

slm kızlar ben geldım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım:50:

canim senden cok umutluydum haberini bekliyordum hayirlisi olsun insallah bidahakinde bir suru spermler cikar rabbim yardimciniz olsun....bizimde 3 ayimiz oldu ilaclara yarin bitiyo ilaclarimiz esim haftaya test yapacak insallah bi gelisme olmusdur hayirlisi bakalim...

canim senden cok umutluydum haberini bekliyordum hayirlisi olsun insallah bidahakinde bir suru spermler cikar rabbim yardimciniz olsun....bizimde 3 ayimiz oldu ilaclara yarin bitiyo ilaclarimiz esim haftaya test yapacak insallah bi gelisme olmusdur hayirlisi bakalim...

ah cnm cok umut baglamıstım ama 0 gorunce ruh gıbı dondun kaldım ne yapalım kader dıyoruz
inşllh sizde olumlu sonuç çıkarda bana biraz umut olur can arkadasım

ah cnm cok umut baglamıstım ama 0 gorunce ruh gıbı dondun kaldım ne yapalım kader dıyoruz
inşllh sizde olumlu sonuç çıkarda bana biraz umut olur can arkadasım

canim insallah benimde pek umudum yok aslinda sizdede cikmayinca ama allah diyorum rabbim buyukdur cansiz yumurtaya bile can veren rabbim hepimizie bir mucize verir insallah..

canim insallah benimde pek umudum yok aslinda sizdede cikmayinca ama allah diyorum rabbim buyukdur cansiz yumurtaya bile can veren rabbim hepimizie bir mucize verir insallah..

haklısın cnm bellı olmuyo var olanda bırden yok oluyo olmayanda da mevlam yagdırıyo
ınşllh sızden guzel haberler alacagız
olmassada bız devam edıyoruz ıstemeye verecek olan mevlam elbet bız garıp kullarının da yuzunu gukldurur:49:

slm kızlar ben geldım

canım benim gerçekten çok üzüldüm:(( Sizin için çok ümitlenmiştik.. Başlangıç hücresi çıkmıştı.O da mı yok??
Bizim için de umut olmuştunuz, şimdi umudum kırıldı bir kez daha. Artık panax kullanmayı bıraktınız mı? Şimdi neler yapıyorsunuz? Biz de yeni birer kutu daha aldık. Adamları arayıp konuşsanız ne dicekler acaba? Çok fazla ümit veriyorlardı..
Neyse hayırlısı..Bu sefer de olmadı diye ümitler tamamen tükenmiyecek tabi ki..İnşallah başka çareler bulucaz. Rabbim verecek, yalnızca ondan istemeyi bilirsek inşallah..Allah sabrımızı artırsın,selamete ulaştırsın amin..

Back
X