arkadaşlarr merhaba,
eşim 11 şubat da; mikro tese olacakk
ağustos da başlayan mustafa eraslan ve bitkisel tedavi çaylar sonucunda,
aralık da yapılan test de hiçbir şey çıkmadı tekrar " 0 "
ben yine spermiogram yaptıralım diyorum ama o istemiyor
direkt 11 şubat da mikro tese olacak; hem çok korkuyorum hem ümitleniyorum
eşimde çıkacağına inanıyır
inşallah çıkar; çünkü bitkisel ilaçlara hiç inanmıyor ve doğru dürüst kullanmıyor ama devam ediyoruz tabiii,ağustos-eylül-ekim ve kasım kullandım
birşey değişmedi diyor; ben söylüyyorum zamana bağlı olduğunu
ve insanların bu şekilde sonuç aldığını ama anlatamıyorummm
dualarınızı bekliyorum, sağolun
canım geçenlerde burada birşey sormuştum ama cevap veren olmadı. Yazımı görmediniz sanırım. panax kullanalı sizin baya süre geçmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Test yaptırdınız mı, bi gelişme var mı ya da yaptıracak mısınız yakında?
Ayrıca sizi de panaxtan arıyorlar mı? Bizi mustafa eraslan olduğunu söyleyen bi adam aradı. Nasıl gitttiğini sordu ve 15-20 gün sonra bulunduğumuz şehir olan balıkesire geleceklerini, bedava muayene ayarlayacaklarını söylediler. Cevap verirseniz çok memnun olurum..
kusura bakma cnm muhakkak atlamısımdır cvp vermeyı
evet 2 veya 3 hafta ıcınde test yapacagız o zaman zaten yazarım
aranmaya gelınce evet bazen bızıde arıyorlar tedavı nasıl gelısme varmı dıye
soruyorlar sızın na<sıl gıdıyor tedavı cnm
Dr. Mustafa Eraslan şehirleri dolaşıp muayene yapmıyor , Ömer Çoşkunun elemanları şuan sahte panax ı satarken kendilerini Mustafa Eraslan ın elemanları olarak tanıtıyorlar , aynı paraya 2 panax önermeleri ile durum ortaya çıkıyor.
Şuan her ilde Mustafa Eraslan ın kibarlı panax ilacı bulunabiliyor.
bizde 5. ayı geçtik , eşim e1 e geçti. birimde 2 milyon olan sperm sayımızda biraz artış 6.4 milyon şuan birimde.
dahada artması umudumuz. baya araştırma ve bilgi toplama ile şuan etrafta olan biteni iyi biliyoruz.çok tecrübemiz oldu.
o yüzden üzerinde kibarlı yazısı yazmayan panax kesinlikle mustafa eraslan ın ürünü değil vede içeriğide gerçek değil.
resmi sitesinde resmi numaraları var kibarlının. yada yakınınızda bir yetkili bayisi vardır.
az para değil ve bizimde dahil burda herkesin bu yolculukta az paramız gitmiyor.
o yüzden dikkatli olun arkadaşlar
merhabalar ,bizde panax kullaniyoruz ,ama bizi hic kimse aramiyor,acaba biz sahtesinimi aldik?ya cok stres oldum simdi..
siz hangi siteden aldiniz ,ismini verebilirmisin
birde sizi arayan yerin tlfn numarasini verirmisin
biz 2 aydir kullaniyoruz bizi kimse aramiyo,aldigimiz yeri biz ariyoruz ,onlara sorup ilaclari oyle kullaniyoruz
Merhaba canım.bu kadar stres olmana gerek yok.bu ürünü satan o kadar cok yer var ki... Kimi ayırıp takip ediyor, kimi etmiyor, kimi 5 ürün diyor kimi 2 ürün kullanın yeter diyor. Hepsi de gerçek panax. Yani dedikleri gibi:CLAVIS yazıyorsa gerçek. Biz 4.ayimızdayiz, kullanıyoruz. Benim anladığım kadarıyla bu ilâçlar pazarlamacı türünde kişiler tarafından satılıyor. Onların da kimi bilgili kimi bilgisiz, kimi ilgili kimi ilgisizAllah sonumuzu hayır eylesin. Bundan fayda görenler var, biz henüz göremedik. Rabbimin nerden şifa vereceği belli olmaz.. Beni arayıp muayeneye geleceğiz diyenlerden ses çıkmadi ben sordum, şimdi yurt dışına çıkabilirler, sonra gelebilirler falan dediler. Allah bilir artık...
Ben seni yaklaşık 1 yılı öncesinden hatırlıyorum.diğer topikte mesajlasmistik hatırlarsan.demek hala devam ediyorsunuz siz de. Allah yardımcımız olsun. .
slm kızlar ben geldım
eşim test yaptı sonuç 0 malesef
allhım bilmiyorum çok umutlanmıştım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım
canim senden cok umutluydum haberini bekliyordum hayirlisi olsun insallah bidahakinde bir suru spermler cikar rabbim yardimciniz olsun....bizimde 3 ayimiz oldu ilaclara yarin bitiyo ilaclarimiz esim haftaya test yapacak insallah bi gelisme olmusdur hayirlisi bakalim...
ah cnm cok umut baglamıstım ama 0 gorunce ruh gıbı dondun kaldım ne yapalım kader dıyoruz
inşllh sizde olumlu sonuç çıkarda bana biraz umut olur can arkadasım
canim insallah benimde pek umudum yok aslinda sizdede cikmayinca ama allah diyorum rabbim buyukdur cansiz yumurtaya bile can veren rabbim hepimizie bir mucize verir insallah..
slm kızlar ben geldım
eşim test yaptı sonuç 0 malesef
allhım bilmiyorum çok umutlanmıştım
ne yapalım yola devam bakalım ileriki zamanda neler olacak ya sabır dıyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?