merhaba arkadaşlar
dün eurofertil e muayane ve mikro tese randevusu almaya gittik
11.02.2012 tarihine aldık
bu arada hakan bey oradan ayrılmış, ali uğur özalp diye bir doktor var
%50 bulunma oranından bahsetti; uzun bir görüşme yaptık
bi kere önünde bir klasör var sadece son 1-2 ayda muayene ettikleriymiş
çok rahat bir klasör içinde her bir hasta için bir a4 kağıt var ; herhalde 100 hasta vardır
bunu tetikleyen bir şey olmalı diyoruz; o bilinmediğini söylüyor ancak sürekli istatistiklerte bakmak lazım felan modunda
yok radyasyon yoj stres yok çernobil maruz kalanla kalmayana bakmalı vs.
anlayacağınız tam bilim insanı
operasyon için bitkisel ilaç kullandığımızı söyledik; mustafa eraslan demeyin dedi
ben faydasını görenlerin olduğunu söyledim; nerde vs. gibi şeyler söyledi
neyse tıb da da kullanılan bir sürü ilacın bitkilerden yapıldığı konusunda karar kıldık:)
ben ilk mikrotese de çıkmayıp; ikinci yada üçüncü mikrotese de çıkan vakalar olduğunu söylediğimde
şöyle söyledi ki bu hata kabul etmek oldu genel olarak; " sonuçta samanlık da iğne arıyoruz" dedi.
yani ilkinde bakılmamış yada atlanmış bir tüpün ikincinde görülebileceğini söyledi
ama ben üçüncü mikro tese yi yapmıyorum anlamsız dedi;
ancak geçen şu durumda yaptım dedi
cemre sizin için bir faydası olur belki bilmiyorum eşinin mikro teselerinde birini kaan aydos un orada yaptırdınız mı?
bir biyolog da azospermi hastasıymış; mikro tese yapılmış ve parça çıkarılıp incelemeye gidince; yok cevabı gelmiş ; ancak biyolog kendi bakınca parçaya görmüş
yani mikro tese son çare diyoruz ama yoksa yok diyorlar ama
orada bile parçayı alan doktor veya inceleyen sorumlunun kişisel hata diyelim gözden kaçırma diyelim vs. vs. mağruz kalıyoruz
tabiki verecek allah; sonuçta bulunur; döllenmez yada döllenir vucuda tutunmaz yada tutunur sonra düşük olur
onun kalbini attıracak ve ruhunu üfleyecek rabbim
ama böyle durumlardaki insanlar yani bizler her umuda ihtiyacımız var ve bu gibi şeyler gerçekten çok acıııı
cnm ii aksamlar yazını okudum bende soyle anlatayım
bızım ılaclar bıtmek uzereydı aradık bıze cemrem suyunu verdıler
esım hakan ozkulun asıstanını aradı
bundan once bızı baska bı ılac fırması aradı,bıze ılac onerdıler adresımızıde bılıyorlarmıs hemen gonderelım dedıler
ben kabul etmedım bu nasıl olur bu adamlar benım adresımı ve telefonumu nasıl bılıyorlar dedı o da
bız ve o fırma aynı kargoyla calısıyoruz dedı,daha once sız sıparıs verdıgınız ıcın
kargo elemanları omer coskun calısanlarına bılgılerı verıyorlarmıs
o yuzden onlar bızım bılgılerımızı bılıyorlarmıs
bızde kıbarlı urunlerınden baska hıc bı ılac satın almıyoruz
iyi akşamlar canım. Sanırım ben çok karışık anlattım. Benim de aradığım hakan özkul idi. Ya da onun asistanı. Diğer taraftan aldığım ilaçlar da kibarlının(ben hakan özkul dışında, başka bir numaradan sipariş veriyorum,bu kişiler kontrol için aradılar ve yine kibarlının ürünlerini yolladılar). Yalnız anlayamadığım konu niye hakan özkulun asistanı bize 6 tane ilaç tavsiye etti? Size 3 tane tavsiye etmiş mesela aynı sorunumuz olduğu halde.Aldığım yer 2 yeter diyo.. Neye göre tavsiye ediyorlar bunları??Kafamı karıştıran bu tip şeyler..
öncelıkle cnm arkadasım benım amelıyat tarıhınız hayırlarla gelsın inşllh
evet bazı drlar hatta hemen hemen hepsı bıtkısellere ınanmıyor ama ben inanıyorum
he verecek allahtır eger o dılerse neler yapar neler herseye kadırdır
ınsallh amelıyatınızda spermler dolu dolu cıkarda sende hamıs olursun tabıı bızde bızsız olmaz heeeeeeeeeeeee
bız ılk amelıyatı asm (anadolu saglık merkezınde )olduk sonuc 0
ıkıncı amelıyatı ıse umut tup bebekte olduk emre bakırcıoglunda bıze yuzde 15 veya 20 sans demıstı
ama gene 0
sonra amelıyat sırasında parca alınıp ıncelendı ondanda bı sey cıkmadı
bakalım bu bıtkıler ıse yararmı ınsalllh yararda bızde ellere bakıp ıc cekmeyız
o amelıyat gunude hayırlı haberle gel inşlh tatlım
tatlım sen ıst neresınde oturuyosun
inşallah, canım çok sağol:)
tabiki hepimizin inşallah; ne dedik 2012 bizim yılımız olacak inşallah.....hepimiz hamiş olup, bebişlerimize kavuşacağız inşallah....
anladım yani benim bahsettiğim yerle ilgisi yok; inşallah ay sonunda testinizde sizinde bir sürü sperm çıkar canım..
biz çekmeköy de oturuyoruz tatlım...
bu arada bende bitkilere çok inanıyorum, rabbim her derdin şifasını tabiatta bize vermiş ama bu çok önemsenmiyordu aöa artık
insanlar bilinçlendi; rabbim devalarımızı versin inşallah:)
evet ılacların coguda bıtkısel zaten bız allhtan ıstıyoruz olursa olur
hepımız anne olmayı hak edıyoruz cogu cocugu olanlardan bıle fazla
hepımız evlat sahıbı olacagızzzzzzzzzzzz( aminnnn)
aminnn
kimseye özel mesaj gönderemiyorum,kota varmış sanırım
önce sen atarmısın?
biz de ayın 20 sinde yaptırıcaz. İnşallah iyi çıkar da herkese umut oluruz..
selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâdana anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâna leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
tatlım test yaptınız mı
çok merak ediyorum:18:
ınşllh ıyı haberlerı yazarsın buraya........
canım bugün test yaptırdık.Bursada devlet hastahanesinde yaptırdık. Test sonuçları çok anlaşılmaz En sonda bir not var: TÜM MİK. SAHASINDA ÖLÜ VE SPERMOZOİT HÜCRESİ diyor. Bu ne demek Allahım!...Araştırdım internetten spermozoit ne demek ama bulamadım. İnşallah sizinkisi gibi başlangıç hücresidir. Yalnız karşısında ne sayı var ne bişey..
Bilgisi olan varsa lütfen söylesin Spermozoit ne demek?
kızlar banada acil cvp verin ütfen kiarlıyazızı neresine olucak bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?