Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nzmyhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.586
2
156
Diğer
kızlar bu hocanın her kanalda anlattıklarını duymuşsunuzdur.......azo için anlattıklarınıda dinlediyseniz baya hikayesi var........
ilaçları alıp kullanan var mı aranızda?????faydası 3ay sonra olur falan diyolar......bildikleriniz duyduklarunız varsa gelin hadi paylaşalım........

ilacı sanki mucizevi bir ilaç gbi anlatıyor canım öyle bir ilaç düşün ki kalp damar tıkanıklığından tut prostata kadar oradan çık şeker tansiyona kadar her şeye iyi geliyor Allah aşkına var mı böyle bir ilaç?Adam ulusal,yerel bütün televizyonda çıkıyor zaten çok yararlı olsa bu kadar reklama ne gerek var...mutlaka etkisi vardır ama abartılacak kadar olduğunu zannetmiyorum.piyasada bununla ilgili bir sürü ilaç var. prooxed,doğal vitaminler en az 3 ay kullanımlık. İnsanların duygularıyla oynuyorlar malesef...

bnde hc duymadım ama ınanmıorum böle reklam turu seylere
cym plus ıcınde cok dedıler
pekte sonuc aln yok
proxeed plustan harıc bnce duyarlı olmayın derım baska tur ılaclara
ah azo ahhhhhhhhhh

benimde eşim tv de izlemiş gece yarısı sipariş vermiş sabah benimle paylaşınca biraz daha düşünüp araştırmaya karar verdik sipariş kapıya geldi ama geri gönderdik,henüz yeni bi ürün sanırım, ilk biz denemeyelim dedik maliyetide epey yüksek 6 aylık kullanım 1200 tl ye falan maal oluyo yani..

daha önce araştırmıştı eşim fiyatının yüksekliğindne dolayı proxeed plus ve panax ı düşünmemiş ginseng extratlı polenli karışımlar aldı kullandı bir süre. geçen van dan bir arkadaşdan haber almış , adam istanbula gelmiş ilaçtan sonra eşi hamile kalmış, çok düzenli bikaç ay kullanmış. adamın dedikleriyle bide biraz araştırma yaptı 120 tl civarıymış şuan kutusu.bir anda 6 kutu almamız imkansızdı 1 tane ile başladık. arkadaşın dediği gibi kapıya kadar geldi.en az üç ay eşimin düzenli kullanması lazımmış. daha 10 gün oldu şuan farkedilen ereksiyonda fazlalık. bize lazım olan sperm de fazlalık geçen 2 milyon çıkan sayı 3 ay sonra ne olacak bakacaz. Rabbim hayırlısını versin. Maddi manevi zor iş bunlar.

bu ilaçlara güvenip almayın ,inanıyormusunuz bu adamın anlattıklarına .adamı görünce tvde küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,bunun gibi bir tane daha var dolandırıcı bunlar bence.

canm bahsettıgın ne ılacı
nerden aldın
bılgı verrmısın
ayrıca hamıle kalan arkadasının esının duurumu neydı
vede sızınkı toplamdamı 2 mılyon cıktı ml demı
ınsallah faydası olur

geçen ay negatif tüp denemesinden sonra hemen kayınpederim bizede getirtti sagolsun sürekli adamın anlattıklarını dinlemiş ve inanmış kendiside romatizma için olan hapı kullanıyor ve çok memnun bizde başladık morfoloji 0 ve bende de problemler var eger bi gelişme olursa mutlaka size haber veririm 8 yıldır kullanmadıgım ot çöp kalmadı inşş bu faydalı olurda bir an önce kavuşuruz

Basta kalbe ve herseye iyi geldigi söylenen bitkisel bir hap.
Clavis panax olarak internetten baktık. Birçok satan site var. Biz gittigidiyor daki anabayisinden aldık zaten kapıya geldi.
Arkadasın esinde sorun yokmuş.kendisinde sperm azlığı varmış bizimngibi.
Ne yazık ki toplam 2 milyon evet.

İnşallah olur bakalım kaç haftadır araştırdı esim. Bakalım ne islere yarayacak.

Allah herkesin yardımcısı olsun.

mrb arkadslar
bahsettiğiniz ürünü eşim 3-5 ay önce kullandı.eşimde sperm sayısı 2 milyon civarlarındaydı 4 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama hiçbi düzelme olmadı.bi ara sıfırladı hatta.ürünü sadece bir kutu kullandı sonrasında açıkçası ümidimiz olmadığı için tahlil falan yaptırmadık ki devamınıda getirmedik ilacın.
geçen ay artık tüp bebek için karar verdik ve dra gittiğimizde sperm sayımız 25 milyon çıktı.4 yılda ilk defa şok olduk.sayı yüksek ama hızda sorunlar var tabi hala.o ilaç dışında hiçbirşey yapmadık özel.druna durumu anllattı ilacı ama dr ondan değildir falan deyip bize kolomen ve çeşitli vitaminler verdi.şimdilik dru dinleyip ikinci kez sipariş vermedik ürün için ama aklımada ondan baska bşiyde gelmiyor açıkçası.

ben de her tvyi açtığımda ...panax ginsengle karşılaşıyorum.. ama ne kadar işe yaradığı malum...

bende panax ve k5 diye bir ürün var onu kullanıyorum yumurta kalitesini artırıyormuş eger bizim morfolojiyi düzeltirse burdan herkese söyliycemm

fayda görenlerde var........kullanan kardeşlerimizde sonuçları yazıyorlar yavaş yavaş.......bi 3ay geçsin bakalım...sonra yine konuşuruz..........

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza

benim eşimde azosperm bizde panax reıshı ve gıngens kullanıyoruz bayramdan sonra test yapıcaz sonucu burda paylasırım

benim eşimde azosperm bizde panax reıshı ve gıngens kullanıyoruz bayramdan sonra test yapıcaz sonucu burda paylası

panaxsı kullanalı 3 ay oldu eşimde simdiden değişiklikler başladı

panax kullananlar sizden bilgi almak istiyorum sperm çıkışı olan var mı ne kadar süre kullandınız ne gibi değişiklikler oldu lütfen yazın

panax kullananlar sizden bilgi almak istiyorum sperm çıkışı olan var mı ne kadar süre kullandınız ne gibi değişiklikler oldu lütfen yazın

hoşgeldin bizde yeni kullanmaya başladık henüz test yaptırmadık ama sen yaptırınca mutlaka yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…