Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inan bazen bikiyorsun bu durumdan esimi cok seviyorum tabiki ama bebeksez hayat sikici oluyor benim arkadaslarimda bebek gorunce icim sizliyor esim de bebekleri cok seviyor ve cok iyi bir insan beni hep sever korur ama bi bebek olsa birbirimize daha da siki siki baglaniriz,bi de annem biraz baski yapiyor her ayda iki hafta onda kalmami soyluyor ben de annemlerde gidiyorum esimi ise annenle ve ablayla birakiyorum telefonlasiyoruz ama ayda iki hafta gibi gorusmuyoruz cunku annem de bu duruma uzuluyor ve diyorki gel benim yanimda kal onun annesine bakicagina beni bak daha iyidir cunku ortada bi bebegin bile yok niye kendine idirap veriyosun bende bisey soyleyemiyorum bu duruma allah yardimcimiz olsun

cnm kayınvaldenle mı oturuyorsun
ah ah benım de cocuksuzluk canıma tak dıyo ama olmuyo annende keske bıraz daha anlayıslı olsa
sende arada derede kalıyorsun allh yardım etsın sana cnm
senın yasın kac kac yıllık evlısın

evet kayinvalidemle ama iyi birisi hem esimin ablasi da var o da iyi,ama annem de uzuluyor diyorki onlarla kalacagana bizimle kal daha iyi,benim de yasim biraz buyuk ben de gec evlendim 39 yasdindayim esim ise 38 dort yillik evliyim

evet kayinvalidemle ama iyi birisi hem esimin ablasi da var o da iyi,ama annem de uzuluyor diyorki onlarla kalacagana bizimle kal daha iyi,benim de yasim biraz buyuk ben de gec evlendim 39 yasdindayim esim ise 38 dort yillik evliyim

CNM HAYATINA KARISAMAM AMA SEN NASIL MUTLU OLUYORSAN ÖYLE YAP ÇÜNKÜ BU HAYAT SENİN
OLSUN YASIN OLSADA RABBIM KIMLERE BEBK LER NASIP EDIYO NE YASLARDA INŞLLH 40 YAŞINA VARMADAN ALIRSIN KUCAGINA
SEN GÜÇLÜ OL SABIR ET MÜKAFATI ELBET OLUR RABBİŞM SABREDENLERLEDİR CNM

tesekurederim cnm eeee sen benim durumumdan en iyi anlarsin onun icin sana acildim sagol cnm guzel sozlerin icin insallah sana da allah beegini tez zamanda kucagina almani nasip ederim aminnnn,simdi siz herhangi bi tedavi yada baska bi hap kulanmayi dusunuyormusunuz esim clavix panax e1 ve reisi mantari kualiyor 6 ay kulanmasi lazim hepisini aldik simdi kulaniyor bakalim allah buyuk

bizi bizden baskası anlamıyor zaten
biz panax a devam edıyoruz baskada bi şey yapmıyor eşim artık oda yoruldu 6 senedır ugraş ugraş sonuc 0 olunca
biraz ara vermeek ıstedı bız boyle devam edıyoruz
eger kısmetse eşim bu yılın sonunda belki 2.ci mıcro tese olur oda isterse cnm
allh büyük görelim bakaalım kaderimizde ne var
cnm ben şimdi çıkıyorum birazdan kuran toplantım var
orda sanada bol bol dua edicem

sagol cnm iyi haberinizi duyarim insallah allah senin dualarini kabuletsin ve butun dileklerini kabuletsin

bilmeden yorumlar yapmamakta fayda var. ilaçlar hakkında tek bir şey bilmeden konuşmuşsunuz. bir kere prostat için o ilaç verilmez.her hastalığa ayrı ürün veriyorlar. babam karaciğer yağlanması için kullandı çok da fayda sağladı. şu an da hiç bir sıkıntısı yok. üst komşumun 15 yıldır bebeği olmuyordu. 3 defa tüp bebek denediler düşükle sonuçlandı. 1.5 ay kullandı ve şu anda 4.5 aylık bebeği var. lütfen bilmeden karalamayın.

benim damarlarımda tıkanma vardı. bana panax almamı tavsiye ettiler. bende gittim piyasa da 30 tl ye satılan nurs panax aldım. keşke almasaydım verdiğim para boşuna gitti. sonra zorla kibarlı panax aldım. satıcı bu ilacın derdime çare olacagını söyledi ama alırken hiç umudum yoktu. Hatta farkı fiyatı değil demişti. (inancım olmayan ilaca 150 TL vermek zordu) ilacı ilk kullandığım andan itibaren kendimde enerji fazlalığı hissetmeye başladım. hiç enerjim bitmiyordu sanki. uyku düzenim geldi ve ilk kutu bittiğinde damarlarımın yüzde 55 i gibi büyük bir kısmı açılmıştı. şimdi 3. kutuyu bitirdim ve Allah'a binlerce şükür damarlarımın yüzde yüzü açıldı. Allah Mustafa ERASLAN dan razı olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama nurs panax değil kibarlı panax alın. şimdi 4. kutuyu ne olur ne olmaz diye içiyorum. Ayrıca babamda şeker hastalığı için mustaa eraslanın D2 isminde ilacını kullanıyor. babam eski kullandığı ilaçların hepsini çöpe attı. artık insilün vurunmuyor. vucudu insilün salgılamaya başlamış. hiç durmayın alın.
ben şimdi seratan diye bir ilacı var o ilactan alacagım. sinizüte iyi geliyormuş.
kızlar kullanınca sizinle seratanıda paylaşırım.

Slm kızlar. biz de 3 ay kullandık panax ı. şimdi 4,5 aylık kullanıyoruz. eşimde pek bir değişiklik göremedik ama daha önce de test yaptırmamıştık belki değişme olmuştur da biz fark edememişizdir. Ama ben de akıntı başladı ki akıntım yoktu yumurtalıklar sanırım çalışmıyordu ve bu ay tam 6 tane yumurtam oluştu. Ki tüp bebek yaptırdığımda bile 3 tane oluşmuştu. Bu kutuyu da bitirince eşimle tekrar test yaptıracağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

azospermi için yorum yapamam am abenm eşimde ileri derece sperm düşüklüğü ve hareketsizliği vardı ve 2 ay kulandı cokta düzenli kullanamdı bile üstelik biz önce sonraısnda test yaptırdık ve spermlerde yükseliş oldu öyleki eşimn sperm sayısıyla aşılamaya alamıcaklarını sölediler ama sonuclardan sonra bizi aşılama tutar olur denildi 15 milyona yükseldi spermi cok fasla degil ama bizim için gende iyi bi yükselişti açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…