sağolun arkadaşlar. bizde çok sevindik.Gerçi ben ne hissettiğimi hala tam bilemiyorum ama umudumun arttığı kesin. Size de umut olsun diye aynı gün gelip yazdım. Biz panax ve E1 kulanıyoruz sadece.
Geçen gün de bizi panaxtan aramışlardı memnun musunuz diye. Ben de verip veriştirmiştim, artık kllanmayacağımızı söylemiştim. Bir numarayı arıyoruz 2 ilaç tavsiye ediyolar, bir numarayı arıyoruz 5 ilaç tavsiye ediyolar diye. Bir de hatırlarsanız burda da yazmıştım bizi aradılar Mustafa Eraslan diye tanıtıp Balıkesire gelcez,sizi muayene edicez vs.. demişlerdi. Sonra ses çıkmadı tabi. En çok da bundan güvenimiz sarsılmıştı. Bunu da anlattım. Adam da yalan söylendiğini doruladı. Bu kutuları da bitirip bi daha ilaç almamaya karar vermiştik ama 3 gün sonra sperm bulununca fikrimiz değişti

Ben gerçi hala emin değilim panax sayesinde çıkıp çımadığına. çünkü biz bu sefer sperm testini özel bir arkadaşa yaptırdık. O inceledi ve gördü. Acaba eskiden de böyle bakılsa görülecek miydi, hep var olan kadarını mı gördük?.. Bunun için tekrar herhangi biryere test yaptırıcaz. Eğer orda da görünürse panax yaradı demektir, görülmezse ondan değildir. Sonucu size yazarım. İnşallah panax yarıyordur. Ona göre hep birlikte devam ederiz.. ve hamiş oluruz