• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim 2şer kutu panaks ve e1kullandı sperm sayısı 10milyondan 110milyona çıktı morfoloji ve hareketlilik normale döndü 3.ayında şükürler olsun hamile kaldım. Ama bu arada keçi boynuzu kürüne devam etti her sabah akşam 1tatlı kaşığı polen ve çöreköto yedi hergün 1diş sarımsak yuttu.ha bide sabah akşam pharmaton.inşallah sizlere yardımcı olmuşumdur.allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inş

Eşim 2şer kutu panaks ve e1kullandı sperm sayısı 10milyondan 110milyona çıktı morfoloji ve hareketlilik normale döndü 3.ayında şükürler olsun hamile kaldım. Ama bu arada keçi boynuzu kürüne devam etti her sabah akşam 1tatlı kaşığı polen ve çöreköto yedi hergün 1diş sarımsak yuttu.ha bide sabah akşam pharmaton.inşallah sizlere yardımcı olmuşumdur.allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inş

hayırlı olsun cnm:49::49::49::49::49:
sağol inanki bazen acabalar çok yoruyo bizleri
sperm sayınızın yükselmesi çok güzel bi şey rabbim bizlerede yaşatsın o annelik duygusunu.........

:21::21::21::21:
:52::52::52::52::52:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım çok sevindim rabbim şükür ki birimizi sevindirdi valla bizde çıkmış kadar sevindim yaaa
devlette 3 tane çıktıysa tüp bebek denersiniz yaza inşllh
bunlar dondurulmadı dimi olsun
hadi hayırlısı yaza hamiş olursun inşllh:49::49::49::49:
sizde panax, reishi,ve E 1 kullanıyordunuz dimi

sağolun arkadaşlar. bizde çok sevindik.Gerçi ben ne hissettiğimi hala tam bilemiyorum ama umudumun arttığı kesin. Size de umut olsun diye aynı gün gelip yazdım. Biz panax ve E1 kulanıyoruz sadece.
Geçen gün de bizi panaxtan aramışlardı memnun musunuz diye. Ben de verip veriştirmiştim, artık kllanmayacağımızı söylemiştim. Bir numarayı arıyoruz 2 ilaç tavsiye ediyolar, bir numarayı arıyoruz 5 ilaç tavsiye ediyolar diye. Bir de hatırlarsanız burda da yazmıştım bizi aradılar Mustafa Eraslan diye tanıtıp Balıkesire gelcez,sizi muayene edicez vs.. demişlerdi. Sonra ses çıkmadı tabi. En çok da bundan güvenimiz sarsılmıştı. Bunu da anlattım. Adam da yalan söylendiğini doruladı. Bu kutuları da bitirip bi daha ilaç almamaya karar vermiştik ama 3 gün sonra sperm bulununca fikrimiz değişti :9:
Ben gerçi hala emin değilim panax sayesinde çıkıp çımadığına. çünkü biz bu sefer sperm testini özel bir arkadaşa yaptırdık. O inceledi ve gördü. Acaba eskiden de böyle bakılsa görülecek miydi, hep var olan kadarını mı gördük?.. Bunun için tekrar herhangi biryere test yaptırıcaz. Eğer orda da görünürse panax yaradı demektir, görülmezse ondan değildir. Sonucu size yazarım. İnşallah panax yarıyordur. Ona göre hep birlikte devam ederiz.. ve hamiş oluruz :49:

sağolun arkadaşlar. bizde çok sevindik.Gerçi ben ne hissettiğimi hala tam bilemiyorum ama umudumun arttığı kesin. Size de umut olsun diye aynı gün gelip yazdım. Biz panax ve E1 kulanıyoruz sadece.
Geçen gün de bizi panaxtan aramışlardı memnun musunuz diye. Ben de verip veriştirmiştim, artık kllanmayacağımızı söylemiştim. Bir numarayı arıyoruz 2 ilaç tavsiye ediyolar, bir numarayı arıyoruz 5 ilaç tavsiye ediyolar diye. Bir de hatırlarsanız burda da yazmıştım bizi aradılar Mustafa Eraslan diye tanıtıp Balıkesire gelcez,sizi muayene edicez vs.. demişlerdi. Sonra ses çıkmadı tabi. En çok da bundan güvenimiz sarsılmıştı. Bunu da anlattım. Adam da yalan söylendiğini doruladı. Bu kutuları da bitirip bi daha ilaç almamaya karar vermiştik ama 3 gün sonra sperm bulununca fikrimiz değişti :9:
Ben gerçi hala emin değilim panax sayesinde çıkıp çımadığına. çünkü biz bu sefer sperm testini özel bir arkadaşa yaptırdık. O inceledi ve gördü. Acaba eskiden de böyle bakılsa görülecek miydi, hep var olan kadarını mı gördük?.. Bunun için tekrar herhangi biryere test yaptırıcaz. Eğer orda da görünürse panax yaradı demektir, görülmezse ondan değildir. Sonucu size yazarım. İnşallah panax yarıyordur. Ona göre hep birlikte devam ederiz.. ve hamiş oluruz :49:

cnm inşallh panax yaramıstır
diğer testtı sabırsızlıkla beklıyorum cnm arkadaşım

cnm bı daha test yaptınız mı sonuc ne cıktı:18:
merak edıyorum inşllh spermler baslar artık bol bol cıkmaya
bızde nısan ortasında test yapacagız
artık bızdede bı seyler baslasa keske yaaaaa:43:

kızlar eşim salı test verecek:18::18::18::18:
sonucu yazarım cok korkuyorum be
ya cıkmassa sperm dısı hucre falan gene 0 yazarsa...................
haktan hayırlısını dılıyorum ınşllh bende hepımızde sevınırız arkadaslarım benım:16:

hanımlar merhaba. benim eşimde varikosel var ve şiddetli oligospermi teşhisi kondu. ilk sperm testinde 2,5 milyon sperm tespit edildi. motilite ve ileri hareketli sperm sayısı çok düşüktü. CoQ10 ve içinde yoğun E vitamini olan bir multvitaminle ilk 2 ayda motilite ve harekette %75 iyileşme kaydettik. Son bir aydır da bazı başka takviyelerle birlikte yabancı bir markanın (Mustafa Eraslan'ın ürünlerinden değil, bu ürün sadece panax içeriyor, eraslanınkinde bazı başka bitkiler de var) panax'ını kullanıyor. bizim kapsüller 520 mg panax kökü içeriyor ve günde 2 tane içilmesi tavsiye ediliyor. yani günlük dozu 1040 mg. eşimin bu ürünleri almaya başladığından beri günlük ve cinsel enerjisinde belirgin bir artış oldu. ayrıca kendisi semenin koyulaşıp arttığını iddia ediyor. fakat panaxla birlikte l-arginine, l-carnitine, propolis gibi başka başka takviyeler de kullandığı için sebebi panax mı yoksa hepsi birlikte mi bilemiyoruz tabii. henüz yeni bir spermiogram yaptırmadık ama bir fayda gördük mü, görmedik mi diye meraktan çatlıyoruz. sizden ricam bu ürünleri kullandıktan sonra spermiogram yaptıran varsa muhakkak paylaşsın.malumunuz piyasada türlü türlü takviye ürün var. hepsi de ateş pahası. çuvalla para döküyoruz.bari paramızı işe yarayacak ürünlere verelim.

slm kızlar test sonucu 0 0 0:43::43::43:
gene aynı o kadar koyuyo ki insana 0 görmek
kader deyip gecıyorum demekkı zamanı gelmedi:14::14:

hayırlısı olsun canım. Inşallah allah bizede en hayırlı zamanda bebek nasip eder..kürlere devam..

ne yapalım elden gelen bu ınşllh bızlerde evlat sevgısını tadarız sızde mı panax kullanıyorsunuz:26:

ne yapalım elden gelen bu ınşllh bızlerde evlat sevgısını tadarız sızde mı panax kullanıyorsunuz:26:

yok cemrem biz sarcoglunun bize gönderdigi kürlerine devam ediyoruz. aslında ben saracogluna daha fazla güveniyorum şahsen çünkü onun kürlerine devam edip çok hamile kalan arkadaslarım var. birde kkan aydosun verdigi igne ve ilaçları kullanıyoruz ama her geçen gün aklım karısıyor burdaki yorumları okuyunca kkan aydos tan çok şikayet var ne yapalım bilmiyorum 3 ay oldu bizde kan verecegiz bu ayda bakalım degerler nasıl olacak bakalım

merhaba benim esim 38 yil once inmemis testis ameliyati gecirdi ve azospermi hastasi cesitli ilaclar kullandi ama sonuc ayni,ayrica fsh 3or4 lh 13 prolaktin 406 testosteron 500 simdi clavix panax kullaniyor bu ilaci kullanan ve etkisini goren cevap yaszin lutfen saygilarimla

merhaba benim esim 38 yil once inmemis testis ameliyati gecirdi ve azospermi hastasi cesitli ilaclar kullandi ama sonuc ayni,ayrica fsh 3or4 lh 13 prolaktin 406 testosteron 500 simdi clavix panax kullaniyor bu ilaci kullanan ve etkisini goren cevap yaszin lutfen saygilarimla

cnm benım esımde panax E1 kullanıyor ama su aralar ara verdı
10 aya yaklasık kullanıyor bızde sadece sperm dısı hucre cıktı
ınsallh sıze yarar saglar.......yararını gorenlerde var..............

insallah cemrem oyle olur ve hepimiz faydasini goruruz sperm disi hucre tup bebek icin kulanilabiliyor mu?

insallah cemrem oyle olur ve hepimiz faydasini goruruz sperm disi hucre tup bebek icin kulanilabiliyor mu?

yok cnm cunku bası kuyrugu olmadıgı ıcın kullanılmaz
ama belkı ılerıde spermler olurda bende ve hepimizde:49::49::49::49:olup
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kucagımıza alırızzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhh:14:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kucagımıza alırızzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhh:14:

iyiki sizde o var bizde ne olu ne canli ne sperm hucresi hicbirsey yok,ve bizim durum acikcasi biraz daha zor cunku esim 3 yil once inmemis testis ameliyati gecirdi simdi 38 yasinda doktorlar diyor ki bu ameliyat 2 yasina kadar olmaliydi simdi gec diyorlar ama biz umudumuzu kesmiyoruz allah her derde bir deva verir bizimizde de bi deva verdi mutlaka onu aramaktan vazgecmeyecegim ama acikcasi pek umutlu da degilim ne yapicaz bize boyle yazildi tsk ederim cemrem cevaplarin icin,peki sizin durumunu bizim ki gibi ayni inmemis testis yoksa baska bisey mi sonucta hepimizin durumu azospermi

Son düzenleme:

iyiki sizde o var bizde ne olu ne canli ne sperm hucresi hicbirsey yok,ve bizim durum acikcasi biraz daha zor cunku esim 3 yil once inmemis testis ameliyati gecirdi simdi 38 yasinda doktorlar diyor ki bu ameliyat 2 yasina kadar olmaliydi simdi gec diyorlar ama biz umudumuzu kesmiyoruz allah her derde bir deva verir bizimizde de bi deva verdi mutlaka onu aramaktan vazgecmeyecegim ama acikcasi pek umutlu da degilim ne yapicaz bize boyle yazildi tsk ederim cemrem cevaplarin icin,peki sizin durumunuz bizim ki gibi ayni inmemis testis yoksa baska bisey mi sonucta hepimizin durumu azospermi

Son düzenleme:
iyiki sizde o var bizde ne olu ne canli ne sperm hucresi hicbirsey yok,ve bizim durum acikcasi biraz daha zor cunku esim 3 yil once inmemis testis ameliyati gecirdi simdi 38 yasinda doktorlar diyor ki bu ameliyat 2 yasina kadar olmaliydi simdi gec diyorlar ama biz umudumuzu kesmiyoruz allah her derde bir deva verir bizimizde de bi deva verdi mutlaka onu aramaktan vazgecmeyecegim ama acikcasi pek umutlu da degilim ne yapicaz bize boyle yazildi tsk ederim cemrem cevaplarin icin,peki sizin durumunuz bizim ki gibi ayni inmemis testis yoksa baska bisey mi sonucta hepimizin durumu azospermi

sen güçlü ol sakın vazgecme sen ıste bende dualarıma senıde katacagım tatlım:16:
ah be cnm bizim durumda aynı eşim cocukken kabakulak geçirmiş hemde çok agır atesli hatta
menenjite bile gelmiş nerdeyse
yanı anlıcan benım esımınde durumu vahım:14::14:
bız evlılıgimizin 3.cü ayında ogrendık azolu oldugunu daha önce bilmiyormuş kendıde
2006 tese 2009 micro tese oldu sonuç sercolly cell çıktı
bizde hıc sperm gormedık 6 senelık evlılıgımde sadece bı kere sperm dısı hucre cıktı onunda arkası gelmedı
ah be cnm anlatsak sayfalar yetmez inşllh sende bende ve hepımızde :emir_bebek::emir_bebek:
sahıbı oluruz aminnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X