- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
ahahaha bazen icimden villa alamiyorum bari neyim var neyim yok satayim arsaya bahceli bir ev yaptirayim diyorum sonra esimin ise gelirken yakacagi mazot parasini dusunup vazgeçiyorum kendi kazancimizla bile huzura eremiyoruz
tek çare kocayı bosamak mazot parasi derdim kalmaz en azindan
nası dertsiz bir yaşam gibi geliyor okurken bile yaAyağını uzattınmı denizin içindesin,deniz kum güneş ohhhh
Kızgın kumlardan serin sulara
Çeşme zaten uçuk bir yer,biz marmaristen baktık oralar çok pahalıydı,bide hep site içinde denize zaten uzak üstelik.Çeşme falan zaten uçmuş ben Seferhisar falan iç kısınlara bakıyorum daha alınabilitesi yüksek oluyor, bir 30 sene sonra belki diye avunuyorum
benim esimin öyle bir luksu yok maalesef kimya laboranti el bombalarinj falan evden imal edebilecek olsa ah ahBenim de hayalim kocam evden çalışacağı bir iş bulsun, bu evi satalım gidelim ev alalım / yaptıralım, ben işten çıkayım her gün bahçemde keyif yapayımama adam İstanbul’da iş bulamazken İzmir’de nasıl bulacak? Tek maaşla nasıl geçinicez falan derken hop gitti hayal
Arsada alsan oda para,hadi aldın üzerine ev konacak oda para,biz en iyisi hayallerimzde yaşayalımahahaha bazen icimden villa alamiyorum bari neyim var neyim yok satayim arsaya bahceli bir ev yaptirayim diyorum sonra esimin ise gelirken yakacagi mazot parasini dusunup vazgeçiyorum kendi kazancimizla bile huzura eremiyoruz
tek çare kocayı bosamak mazot parasi derdim kalmaz en azindan
Demi yani hayali bile güzel de bizim neyimiz eksik yahunası dertsiz bir yaşam gibi geliyor okurken bile ya
kizada bi bakici tutarim ohh
dimi bedava mutluluk işte bide bazilarini begenmiyorum aman mutfagi cok darmış diyechamallows M meredithgrey
Tek villa bakan ben değilmişim, çok sevindim duruma.
Hayal de mi kurmayalım
chamallows M meredithgrey
Tek villa bakan ben değilmişim, çok sevindim duruma.
Hayal de mi kurmayalım
kötü mötü bir arsa üstune yaparim diyordum ama iste mazot parasi yokmu o mazot parasi hep o buktu belimiArsada alsan oda para,hadi aldın üzerine ev konacak oda para,biz en iyisi hayallerimzde yaşayalım
Demi yani hayali bile güzel de bizim neyimiz eksik yahu
dimi bedava mutluluk işte bide bazilarini begenmiyorum aman mutfagi cok darmış diye
Benim beğendiklerim bayağı 4 milyon üstü oluyor, koca kişisininki 10 milyonu buluyor.dimi bedava mutluluk işte bide bazilarini begenmiyorum aman mutfagi cok darmış diye
tabi canim dunya kadar para veriyorum amerikan mutfakta yemek kokusumu çekeceğimAaa tabii asla beğenmem Amerikan mutfak da beğenmiyorum ben mesela. Site içi de istemem çok gürültü olur müstakil olacak
Ama öyle düşünmeniz beni ve sebastiyanı uzerKaydettim mesajıelinize sağlık. Ben dışarda SAN sebastian yedim allah affetsin pırasa ondan daha güzel
O mazot yakacak demikötü mötü bir arsa üstune yaparim diyordum ama iste mazot parasi yokmu o mazot parasi hep o buktu belimi
aslinda hayalde fakir de çaktirmiyorum benBenim beğendiklerim bayağı 4 milyon üstü oluyor, koca kişisininki 10 milyonu buluyor.
Sanırsın bir süper lig futbolcusuyuz, o derece uçuğuz
Hayalimizde de mi fakir olalım değil mi ama
Yok çalışmıyor.Benim esim de esnaf hep bunu düşünürüm acaba durumlar dahakotuye gitse nasil olur kapatir miyiz diye yada maasi iyi bir is bulabilir mi. Biz yillarca asgari ucret ile gecindik yaklasik uc senedir esim esnaf ki kriz donemine rast geldigi halde bile simdi eskiye göre daha iyiyiz yani kenarda para biriktirebiliyoruz yani. Eskiden mesela ayakkabiya bir 300 lira veremezken simdi cocuklarima ni.. Pu.. Alabiliyorum. Ama esnaflik cok zor ozellikle veresiye isi berbat veresiye olmasa isi alamazsin. Benim esim borcuna cok sadıktır ama karsisina her cikan öyle olmuyor gecen sene 36 bin alacagini mesela bir yil sonra alabildi. Allaha şükür evimiz arabamiz var ama korkuyorum hep. Sizin esiniz dukkani kapattiktan sonra istedigi sekilde bir is bulabilsi mi mesela malum uc yıldır krizle ugrasiyor türkiye
Benim unsuz sufle tarifim var, kapışalım mıAma öyle düşünmeniz beni ve sebastiyanı uzer
Elime sağlık çok güzel olmus valla
Yiyenler beğendi yani
Ayrıca sufle gerçekten çok leziz oluyo. Elektrik çok geliyo diye fırın açmamaya calisiyorumda tencerede fincanda tarifleri deniyorum bu ara
Cayın yanına 10dkda hazir
aynenO mazot yakacak demi
Cipide çektinmi kapıya tadından yenmezayneneskiden benzinli araba almaya şiddetle karsı olan eşim şuan benzinli alirim hic degilse arabami yormam diyo tüpte taktiracakmış villamiza gidicez tüplü ve öfkeli