Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Benim de hayalim kocam evden çalışacağı bir iş bulsun, bu evi satalım gidelim ev alalım / yaptıralım, ben işten çıkayım her gün bahçemde keyif yapayım ama adam İstanbul’da iş bulamazken İzmir’de nasıl bulacak? Tek maaşla nasıl geçinicez falan derken hop gitti hayal

benim esimin öyle bir luksu yok maalesef kimya laboranti el bombalarinj falan evden imal edebilecek olsa ah ah
bazen neşeli gunlerde ki gibi sabun tozu uret köseyi donelim diyorum oda yok
adam memur cocugu illa maasli iş olacak

Arsada alsan oda para,hadi aldın üzerine ev konacak oda para,biz en iyisi hayallerimzde yaşayalım
nası dertsiz bir yaşam gibi geliyor okurken bile ya
kizada bi bakici tutarim ohh
Demi yani hayali bile güzel de bizim neyimiz eksik yahu

dimi bedava mutluluk işte bide bazilarini begenmiyorum aman mutfagi cok darmış diye

Aaa tabii asla beğenmem Amerikan mutfak da beğenmiyorum ben mesela. Site içi de istemem çok gürültü olur müstakil olacak

Aaa tabii asla beğenmem Amerikan mutfak da beğenmiyorum ben mesela. Site içi de istemem çok gürültü olur müstakil olacak
tabi canim dunya kadar para veriyorum amerikan mutfakta yemek kokusumu çekeceğim
şoyle han gibi bir mutfagi birde bahçesi olacak 3 5 tane banyo kitaplarim

Kaydettim mesajı elinize sağlık. Ben dışarda SAN sebastian yedim allah affetsin pırasa ondan daha güzel
Ama öyle düşünmeniz beni ve sebastiyanı uzer
Elime sağlık çok güzel olmus valla
Yiyenler beğendi yani

Ayrıca sufle gerçekten çok leziz oluyo. Elektrik çok geliyo diye fırın açmamaya calisiyorumda tencerede fincanda tarifleri deniyorum bu ara
Cayın yanına 10dkda hazir

Benim beğendiklerim bayağı 4 milyon üstü oluyor, koca kişisininki 10 milyonu buluyor.
Sanırsın bir süper lig futbolcusuyuz, o derece uçuğuz
Hayalimizde de mi fakir olalım değil mi ama
aslinda hayalde fakir de çaktirmiyorum ben
trilyonluk villanin bahcesinde tulum peynirini ekmege durup yiyorum mesela icime islemis
havyar falan dusunmem lazim ama yok ne kadar zorlasamda olmuyo

Yok çalışmıyor.
İş bulma girişimi olmadı, olmaz da.
32 yaşında kendi dükkanı dışında çalışmamış dolayısıyla sıfır tecrübe adamı kim ne yapsın, ekonomist ama işe gireyim dese yine asgari ücret.
Biz dükkanı kiraya verdik, kira geliri ile yaşıyoruz.
Ha iş kurdu kuracak derken 2,5 sene üzerine kriz artı kriz yaşanınca durum bu.
Al sat yapıyor araba, ofis vb şeylerde.
O da sürekli değil, yılda 5 6 falan.

Benim unsuz sufle tarifim var, kapışalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…